Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny.....

Niesmiały facet jest przegrańcem życiowym

Polecane posty

Gość samotny.....

Bez zadnych szans na miłosc. Niesmialy facet ma gorzej niz niesmiala dziewczyna bo to facet powinbien poderwac dziewczyne a nie odwrotnie. Ja juz stracilem nadzieje ze kogos poznam.

A czy bycie z kimś jest wyznacznikiem tego czy się przegrało życie czy nie? :O Nie sądzę.

a słyszałeś o czymś takim jak praca nad sobą? myślisz kurwa, że każdemu wszystko z nieba spada? nieśmiałość można zwalczyć, trzeba tylko chcieć, no chyba, że jest się leniem śmierdzącym, któremu najzwyczajniej się nie chce.

Gość przelot_em
Nie zgadzam się z tym twierdzeniem. Jesli jesteś przystojniakiem i masz regularne rysy twarzy masz szanse, że to dziewczyna zacznie pierwsza Cie podrywać. Niektóre lubią niesmiałych facetów bo biorą to za jakąś tajemniczość, niedostepność. A jak wiadomo co tajemnicze i niedostepne jest kuszące. :)

Gość samotny.....
pewnie to przez to, że mam 150cm wzrostu , odstajace uszy i piegi na calym ciele.... wlosy z nosa mi wystaja i nosze okulary jak denka od butelek... i jestem rudy i gupi no i gruby...co moge zrobic??

Gość samotny.....
20:23 - Podszyw jesli chodzi o wyglad to mam 190cm wzrostu, łysiejacy brunet. Jakims pasztetem chyba nie jestem

Gość samotny.....
20:26 słychać strzały