Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam serdecznie1

Czy sa tutaj osoby, ktre sa szczesliwe w milosci?

Polecane posty

Jestem typem romantyczki:) Pewnie troche nie pasujacej do dzisiejszych czasow :)

Nie to nie ja:)

Gość jestesmy razem 9 lat
w tym malzenstwem od 6, i gdyby nie maz nie mialabym po co zyc... jest wszystkim czego potrzebuje, co chce i czego sobie nawet nie wyobrazalam, ze moge potrzebowac.

Wspaniale jest byc dla siebie wszystkim. To najwieksze szczescie miec taka osobe u boku:)

I mam nadzieje, ze ten watek sie rozwinie, tak, zeby bylo gdzie wjesc i zeby bylo poprostu optymistycznie:)

Marze o kims takim, z kim nie bede musiala sie dochodzic o wazne dla nas sprawy. Poprostu bedziemy patrzec w ta sama strone, bedziemy miec podobne temperamenty, zainteresowania. Bedziemy podobnie wrazliwi. Tylko jak znalezc taka osobe? Chcialabym byc juz szczesliwa:) Kochac i meic jednoczesnie najlepszego przyjaciela. Najwazniejsza osobe na swiecie.

Gość glupi modry
Ja byłem przez 35 lat od urodzenia teraz nie jestem ale wiem że będe

Gość Ewwwwka21
tak, to moj pierwszy zwiazek i pierwszy facet. Z nikim innym nawet sie nie całowałam:) Miałam poprostu szczescie ze juz jako gówniara poznałam miłosc swojego zycia. Oczywiscie jako nastolatka tego nie doceniałam bo zawsze miałam spore powodzenie u facetow i wydawało mi ze jak nie ten to inny ale czego mozna wymagac od 16-18 latki. Jednak gdy z wiekiem zaczełam myslec poważniej zrozumiałam ze mam u swojego boku odpowiedzialnego, zaradnego i troskliwego faceta ktory kocha mnie nad zycie

Ja też jestem szczęśliwa....od 4 lat i mam nadzieję,że tak zostanie...Po wielu przejściach znalazłam wreszcie spokój i motyle, co dzień gdy się budzę i patrzę na Niego...

Gość glupi modry
Kurwa jak ni możesz się począć to się próżnij i nie pierdol

Piekne poprostu:) Musze isc juz spac. Prosze Was bardzo bardzo. Zagladajcie tutaj:)

Gość Ewwwwka21
Nad udanym zwiazkiem trzeba popracowac ale jak dobiora sie w pare dwie rozne osobowosci o innych potrzebach i oczekiwaniach to i tak predzej czy pozniej sie rozpadnie. Ja jestem typem spokojnej, wrazliwej dziewczyny potrzebujacej silnego, pewnego siebie Męzczyzny przez duze M a on zawsze marzył o delikatnej kobiecie ktorą mógłby ochronić swoim ramieniem:) Nie jestem nieporadna dziewczynką którą trzeba prowadzic przez zycie za raczke, na jego oczach z niesmiałej nastolatki zamianiałam sie w dorosłą i niezalezna kobiete ale w dalszym ciagu rozczula sie gdy nie mam siły zeby otworzyc chocby słoika z ogorkami:D Oczywiscie potrafie zrobic to i wiele innych "meskich" rzeczy o ktore go prosze ale wtedy mam niepowtarzalną okazje zeby chwycic go za biceps i powiedziec mu ze jest najsilniejszym i najbardziej meskim facetem na swiecie:D

Gość Jak będziesz mieć złote
wesele tak jak ja miałem niedawno to możesz powiedzieć ,ze życie śzczęliwe miałem.

Gość Ammmii
20 llat po ślubie . 23 razem. Może nie idealnie ale jest ok.:)