Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam serdecznie1

Czy sa tutaj osoby, ktre sa szczesliwe w milosci?

Polecane posty

Opowiadajcie prosze jak to jest u Was. Tak dla pokrzepiebnia serc. Same smutne historie sa tutaj. Czlowiek moze dojsc do wniosku, ze prawdziwa milosc nie istnieje, a przeciez tak nie jest:)

Niestety moj zwiazek sie skonczyl, ale wierze, ze znowu bedzie pieknie. Mam w nosie, ze wielu osobom sie nie udaje. Mnie sie uda:)

Gość niesmialy marek
bo tak niestety bywa ja dzis skonczylem swuj zwionzek a jescze wczoraj przed inicjacjom mowila ze mnie koha :(

Przykro mi, ale tutaj opwiadamy szczesliwe historie. Przynajmniej chcicalabym zeby tak bylo. Napisz w jakims innym temacie prosze.

Chyba jednak sami nieszzcesliwie zakochani tutaj sa. Szkoda.

Gość a mi szkoda
ja jestem :) od kilku miesięcy szczęśliwa z facetem dokładnie takim, jakiego chciałam :) zwyczajny, normalny... przekochany :)

Wszystkie zwiazki, w ktorych bylem byly szczesliwe, szczere i dobre dla obu stron. Wszystkie kobiety, z ktorymi sie spotykalem nadal sie ze mna lubia, nie mamy do siebie o nic zalu, i dalej mozemy sie kumplowac i gadac o wielu rzeczach. Obecnie wybralem wolnosc, ale jezeli spotkam odpowiednia kobiete, to tez wiem ze bedzie dobrze :)

"a mi szkoda" szkoda. Ale fajnie:) Skoro taki jakiego chcialas to pewnie duzo was laczy, mowicie sobie o wszystkim i lubicie spedzac ze soba jak najwiecej czasu:) Ja tez tak chce:)

Hept ale jak Ci sie udaje przyjaznic z kobietami, ktore kochales?

Jebuś no to jej powiedz i niech sie wreszcie dowie:D Co stoi na przeszkodzie?

85atka i? :) Jestescie malzenstwem, czy nie? Jak wam sie uklada?

od roku jestem w baaaardzo szczęśliwym związku ^^ to aż dziwne żebym po roku dalej była taka zadowolona. ale widocznie wyjątkowy okaz mi się trafił ^^

Gość olgaola85
ja jestem szczesliwe zakochana:) w facecie jakiego zawsze chcialam miec mieszkamy razem i zyje nam sie rewelacyjnie:)

huńćwok mysle, ze to wcale nie jest dziwne. Poprostu trafilas na swoja druga polowe. Mialas szczescie :) Ja wierze, ze jesli jest to ta wlasciwa osoba i laczy nas prawdziwa milosc to ona nigdy nie przeminie i nie zgasnie i tego Ci wlasnie zycze:)

Gość Ewwwwka21
Poznałam swojego narzeczonego gdy miałam niecałe 17 lat, jestesmy razem juz prawie 5 lat. Powoli planujemy slub ale najpierw chce zdobyc dyplom inzyniera:) Mieszkamy razem 2 lata i jestem naprawde cholernie szczesliwa, nasz zwiazek jest o wiele lepszy niz te 3, 4 lata temu. Jest miedzy nami wiecej miłosci, bliskosci, czułosci niz kiedys, w pierwszych latach zwiazku

Kurcze. Jak to Wam sie udalo? Tyle jest niedopasowanych par, ktore pewnie kiedys sie rozleca.

Ewwwwka21ale to jest chyba jakis fenomen. Pewnie to byla Twoja pierwsza milosc i jeszcze jest lepiej niz bylo? Niesamowite:)

Gość olgaola85
niewiem od 1wszej rozmowy iwedzialam ze to ten:p poczatki byly trudne ale to bylo przesadzone po 1 tygodniu;p jakbysmy byli ze soba wczesniej:)

jesteśmy od 6 lat małżeństwem 9. 10 była rocznica mamy już swój domek jak w każdym małżeństwie były kłutnie ( no może za dużo powiedziane wymiana zdań tak szczerze to nie krzyczymy na siebie)ale bardzo szybko się godziliśmy. jest dobrze

A ja lubie czytac osoby, ktre promieniuja szzcesciem:) Od razu mi lepiej i wierze, ze kiedys tez mnie to znowu spotka:) Tym razem juz na zawsze:)

Gość jooooanna
Ja jestem. Z moim Pierwszym i mam nadzieję Jedynym już zawsze :) Dobrze nam razem :)

Gość m;lm;lm;lm;ml
tez jestem szczesliwa i mialam podobnie jak Hept, zero jakichs dziwnych historii o zdradach, klamstwach i innych straszydlach, zastanawiam sie z czego to wynika. obecnie jestem w szczesliwym zwiazku 3 letnim, slub niedlugo...moj facet ejst cudownym czlowiekem, nic dodac nic ujac

Gratulacje 85atka :)

Eeee tam niech ludzie nie gadaja, ze nie ma na swiecie prawdziwej milosci. Trzeba miec tylko szczescie a moze to wynik przeznaczenia:)

Mam 26 lat :) Juz jakies 10 mieisecy jestem sama. Czasami jest mi smutno (tyle jest nieszzcesliwych par), ale ogolnie staram sie myslec optymistycznie. Marze o tym, zeby znowu byc szzcesliwa. Zeby trafic na ta osobe, ktora bedzie moja bratnia dusza. W ktorej zakocham sie bez pamieci z wzajemnoscia:) Chcialabym miec kiedys piekny slub. To bedzie najszczesliwsza chwila w moim zyciu. Wspolnie sie zestarzec i zeby ta milosc nigdy juz nie wygasla:)