Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna z lasu

Nie czerpię przyjemności z życia

Polecane posty

chlopie juz powinienes byc szczesliwy ze masz co jesc masz za co sie ubracmasz dom masz pieniadze mogles zyc zupelnie gdzie indziej mogles trafic tam gdzie nikt nie chcialby za zadna cholere trafic np afryka azja itd wiesz co ja bym zrobila na twoim miejscu pozbieralabym pieniadze i wyruszyla w swiat pozwiedzac cos poznac ludzi a jezeli nie umiesz oderwac sie od komputera poznaj osoby przez komputer moze znajdziesz ta jedynna:) nie rob tego bo wtedy tylko przegrasz tez nie raz myslalam o tym ale w tym samym czasie pomyslalam o moich dzieciach:)zycie jest do dupy wiem jest monotonne i trudne ale uwierz mi warto zyc dla samych wspanialych chwil sama nie mam zajebistego zycia rowniez codzienna monotonia a jestem taka mloda:)

do autora takie porownania dzis nie przemawiaja. Czuje sie nieszczesliwy i sytuacja glodnych w Afryce teraz go nie obchodzi. Kazdy z nas tak czasem ma. Nie udawajcie wiec lepszych niz on, nawet mnie to wk... :P

Gość milejdin
Z malej ma rację idź spać a jutro weź się za robotę i ciesz się na początek że żyjsz +he+he

Gość milejdin
Lenuszka jle masz lat bo podoba mi się twoje myślenie

zyja posrod nas nadwrazliwcy. Wiecej widza, czuja, maja wyostrzone zmysly. Albo raczej...dusze. Ale to oznacza tez wieksze cierpienie. Czasem lepiej sie znieczulic (alkohol..? Narkotyki juz chyba zbyt niebezpieczne... Ale juz takie wyznanie w necie moze byc bezpieczne, a skuteczne), zapomniec, jakby zrestartowac. A potem - zaczac od nowa.

Gość milejdin
Ja też idę spać bo tu nic nie poderwać

Wiesz jak sie nazywaja ci nadwrazliwcy poprostu ludzie:)a nie znamcie nie chce osadzac ale chyba nizle wycierpiales/las w zyciu i teraz najlepiej zapomniec gdyby nie to ze mamy jako takie uczucia bylibysmy chyba potworami:P

Gość milejdin
Lenuszka czy to aluzja do mnie bo nie lapie

Gość człowiek potrzebuje wsparcia
''jak dla mnie możesz się nawet powiesić na wieszaku na ręczniki. nie cierpię takich jęczących męskich ciot'' Takie słowa tylko go jeszcze bardziej dołują. Po co celowo dobijacie go?