Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziOnaa

chlopak nie chce mnie odwozic

Polecane posty

Gość zawiedziOnaa

Chlopak nie chce mnie odwozic do domu gdy jestem u niego w miescie , mowi ze nie widzi problemu zebym wrocila pociagiem i odwozi mnie tylko na dworzec. Dzieli nas ok 50 km. Jak go przekonac ?

Gość 344444444444
albo plac za benzyne:p

Gość zawiedziOnaa
odwiedzamy sie na zmiane...

a wiesz ile kosztuje benzyna? Niech jego samochod pali nawet 6/100, to i tak wychodzi ponad 30 zl za kazda taka wycieczke. Pomyslalas o tym, ze moze po prostu go na takie przejazdzki nie stac?

Gość 344444444444
niech xsama zaplaci zobaczyh ileto hajsu zawsze tak gadaja ci bez auta;]

ale wymuszanie odwozenia tez jest nieeleganckie;-) zaproponuj kawalerowi zeby cie odwiedzal - pociagiem;-))

Gość taki jeden samcowaty
wiecie co... Wy jesteście bardziej popierdolne niż ustawa przewiduje. Policzył ci facet dobrze 6l on * 5,20pln = > 30pln dodaj do tego koszt zużycia opon, naprawy, ubezpieczenie itd. Ciebie ile kosztuje autobus?? 5pln ?? Policz teraz ile facet na ciebie wydaje. Kino dajmy na to minimum 30pln + 30pln dojazd + jakieś lody.. jakieś kwiaty itd. Średnio rzecz biorąc dowolne spotkanie z dziewczyną kosztuje od 50 - 120pln. Jeśli spotykasz sie z nią raz na tydzień to narzeka. Ale licząc 100pln tygodniowo = 400pln miesięcznie. Spokojnie można przyjąć 500pln. Jak wiadomo wszem i wobec pełno jest tu topików jak ja mam przeżyć mając 500pln po opłatach- sama żywność i ciuchy. --------------- Jednym słowem materializm.... Ale cóż takie czasy coraz więcej kurw.

Gość powiem ci szczerze
mój facet zawsze chce mnie odwozić, ale ja odmawiam. Serca nie mam żeby tak jeździł w jedną i drugą stronę i płacił za to dwa razy i tak wystarczy że częściej to on do mnie wpada.

przezabawne s ate wyliczenia dotyczace 500 zl;-))) my tyle na siebie na poczatku wzajemnie wydawalismy;0)

taki jeden samcowaty, wypraszam sobie, jestem kobieta....A wracajac do tematu, to masz racje. Nawet glupie 30 zl na jedna randke to moze byc dla wielu ludzi wydatek, tym bardziej, ze wypadaloby jeszcze cos zjesc, wypic, gdzies pojsc. Taka postawe bardzo czesto prezentuja osoby, ktore same nie jezdza, i wydaje im sie, ze samochod se po prostu jedzie. Ale przeciez na wode nie chodzi.....

to nie chodzi o głupie 30 pln... Chodzi o kumulacje miesięczną. Bo jak sama widzisz 30pl na kino to tak.............. Nawet nie wiem ile teraz bilety chodzą ale kolo 12 15 pln?? Do tego jakiś popkorn i cola. Nawet głupie wybranie się do parku jakieś picie jakieś lody, jakiś autobus. No i jw. Jeden raz na tydzień to mało. Więc ciężko nie wydać 20pln na jedno. 2 w tygodniu = 40pln. Do tego doliczając urodziny imieniny, wesela, dzień kobiet itd... I suma sumarum.... Ja też byłem romantykiem... Do dziś ją kocham i tęsknie. Gdzieś tu mój wątek był moze pod innym nikiem. Ale niestety standardem dla kobiet zrobiło się autko - 15 tyś jako takie. Mieszkanko tak z 2 pokoje 200tyś no i mniej niż 30 lat. co daje licząc jakieś 7 lat pracy 3 000 pln pensji netto comiesięcznego odkładania. Kapeczkę dużo?? No ale przecież żyjemy w bajce i księżniczka musi mieć wszystko :)

to po co tracisz czas na ksiezniczki?;-)) wez sie za krolewny - one juz maja wlasne autka i to za wiecej niz 15 tys.;-) oraz wlasen palacyki (nieodziedziczone ino nabyte;-))

Ja jestem z tych ksiezniczek, ktore uwazaja ze autko musi byc fajne, mieszkanko i wakacje tez. Z ta tylko roznica, ze to ma byc autko i mieszkanie za ktore sama zaplacilam, i podroze oplacane tez przeze mnie. No chyba ze jade z kims, to wtedy 50/50. Poza kwestia finasowa odwozenia do domu na dystansie 100 km, jest jeszcze inna sprawa. Jak facet ma sie wyluzowac czy napic czegos, zawrac nocke, skoro wie, ze po wszystkim czeka go 3 godziny jazdy samochodem?.......

Ja już na żadną nie tracę... Tylko wkurza mnie postępowanie dziewczyn w stylu ja będę siedziała w domu a on niech pracuje. Jak ci odpowiada skromne życie ok. Tylko one najczęściej chciały by nie wiadomo czego. Mogły by iść do szkoły uczyć w końcu to tylko 4 5h. Zdążyły by wszystko zrobić spokojnie. Ja się tylko nad jednym zastanawiam. Czy mając dziecko wpajał bym mu ideały?? Czy uczył na skurwysyna żeby drugiego okraść i żeby miał kupę kasy..... To jedno czego w życiu nie wiem.

No i chcecie się dorabiać wspólnie i ok :) Ja jestem typ alienowaty. Jeżdżę sobie po Polszy, jestem specjalistą mam średnią kasę ale firma stawia. Więc poza głupotami i trochę na żywność na nic nie wydaję. A ciężko w polszy zarobić 4 5 tyś pln. Zresztą ja jestem zgryziony przez tęsknotę za nią. Psychiatra nie pomoże :) Po prostu przydało by się trochę rozsądku dziewczynom. Myślę że to przez wybuch konsumpcji po 89 roku. Wszystkie osoby które znam po 89 takie właśnie są...

"Tylko wkurza mnie postępowanie dziewczyn w stylu ja będę siedziała w domu a on niech pracuje" to po co sie z takimi zajmujesz?! ja nie lubie ludzi kt mecza zwierzeta i nie mam konatkow z takimi . " Tylko one najczęściej chciały by nie wiadomo czego. Mogły by iść do szkoły uczyć w końcu to tylko 4 5h. Zdążyły by wszystko zrobić spokojnie." sam sobie stwarzasz problemy;'-))) uparcie przystajesz z jakimis nadetymi cielesnymi sprzedajkami i masz pretensje ze sa jakie sa;))) "Czy mając dziecko wpajał bym mu ideały?? Czy uczył na sk**wysyna żeby drugiego okraść i żeby miał kupę kasy..... To jedno czego w życiu nie wiem. " duza kasa nie bierze sie - wbrew pozorom z okradania - z tego sie bierze co najwyzej srednia kasa - duza to inny level;-)))

duża kasa bierze się m.in z obchodzenia podatków inwestowania gospodarowania środkami zatrudniania za minimum... i inne w tym względzie "zarządzanie zasobami ludzkimi" JEDNYM SŁOWEM NIC ANI Z RELIGI ANI Z IDEAŁÓW.

"A ciężko w polszy zarobić 4 5 tyś pln." nie zgaodze sie - z racji mojego zawodu rozmawiam z senior exec. i prezesami czsaem najwiekszych spolek gieldowych - i co szukaja specjalisto z pensjami nierzadko 3-4 tys. euro w polsec i nie moga znalesc ludzi, latwo jest zarobic jak sie cos umie;-)) "Po prostu przydało by się trochę rozsądku dziewczynom. Myślę że to przez wybuch konsumpcji po 89 roku. Wszystkie osoby które znam po 89 takie właśnie są... " juz ci moiwlam zmien towarzycho lepiej;)))

"z obchodzenia podatków inwestowania gospodarowania środkami zatrudniania za minimum... i inne w tym względzie "zarządzanie zasobami ludzkimi" nie - bierze sie z dobrego dostosowania do rynku pracy poraz umiejetnosci zastosowania wlsciwych technologii , wzglednego pojecia o nich;-)) "JEDNYM SŁOWEM NIC ANI Z RELIGI ANI Z IDEAŁÓW" na szczescie!;-)))) religia to opium dla dretwiakow;)))

Dlatego wujcio Beliar prawi że prostytutki taniej wychodzą. Większość (nie mówię że wszystkie) goowno wie co ile kosztuje i wymagają kokosów.

jesli jesdnym z kryteriow wyboru mezczyzny przez kobiete jest jego stan posiadania to jest to rodzaj emocjonalnej prostytucji - to nieco zmienia poglad na wartosc malzenstwa, czyz nie?;-))))

Mówisz o zawodach nieetycznych :) Specjalistach bankowych. Ja też mógłbym wciskać leki. Fajne jest według ciebie "proszenie " lekarza o wypisanie x recept za krzesło... lapa... drukareczkę, wyjazd Ja strasznie młodo wyglądam :) Ostatnio słyszałem że mam 18. A czasem mi się o dowód pytają. Dobre dostosowanie do rynku nic ci nie da jeśli nie obetniesz kosztów - płaca minimalna :) Technologia też zbyteczna bo w polsce pełno rejonów za minimum. albo mniej. Ważny jest tylko zbyt jeśli od tej strony patrzysz :) A żeby mieć zbyt albo trzeba mieć produkt nietypowy. Niemożliwy do ściągnięcia z chin, bądź nieopłacalny. Albo układy z rządem, nfzetem zusem, itd itd :)

Gość ROR a Ty mieszkasz w Polsce
czy na za granicą?

jesli jesdnym z kryteriow wyboru mezczyzny przez kobiete jest jego stan posiadania to jest to rodzaj emocjonalnej prostytucji - to nieco zmienia poglad na wartosc malzenstwa, czyz nie? Ja ci powiem tak... Znałem fajną kobietę. Przyjaźniliśmy się. Najpierw nie nic mi nie kupuj itd. Dostała trochę pierdół do pracy - pracuje z dziećmi. Dostała biżuterię, bieliznę itd..... Jakoś teraz sama pisze że może bym jej to kupił........... Ot kobiety

nie nie pije.. nie pale.. nie ćpam.... Ale niektórzy pytają mnie skąd mam dilera :) a co ??

"taki jeden samcowaty Mówisz o zawodach nieetycznych Specjalistach bankowych." nie - to sam sobie (nieslusznie) dopowiedziales - wspomnialam o spolkach gieldowych i sytuacjach w nich panujacych a nie o instytucjach finansowych - chyba dostrzegasz roznice, czyz nie? "Dobre dostosowanie do rynku nic ci nie da jeśli nie obetniesz kosztów - płaca minimalna Technologia też zbyteczna bo w polsce pełno rejonów za minimum. albo mniej" nie zgodze sie tutaj - w polsec mozna zyc bardzo dobrze - jak sie posiada odpowiednia wiedez;-))) "Niemożliwy do ściągnięcia z chin, bądź nieopłacalny. Albo układy z rządem, nfzetem zusem, itd itd " nie mialam na mysli handlu "pudelkami";-)) " ROR a Ty mieszkasz w Polsce czy na za granicą?" a co to wnosi do sykusji gdzie ja mieszkam?;) ale nie bedzie - najczesciej to mieszkam na ...lotniskach;-)))

"[zgłoś do usunięcia] taki jeden samcowaty jesli jesdnym z kryteriow wyboru mezczyzny przez kobiete jest jego stan posiadania to jest to rodzaj emocjonalnej prostytucji - to nieco zmienia poglad na wartosc malzenstwa, czyz nie? Ja ci powiem tak... Znałem fajną kobietę. Przyjaźniliśmy się. Najpierw nie nic mi nie kupuj itd. Dostała trochę pierdół do pracy - pracuje z dziećmi. Dostała biżuterię, bieliznę itd..... Jakoś teraz sama pisze że może bym jej to kupił........... Ot kobiety " to juz wiesz kogo poznales , zamiast fajnej kobiety;-0)))