Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykluczona

Młodsze kobiety starszych mężczyzn

Polecane posty

Gość Wykluczona

Dziewczyny łączmy się doświadczeniami, radościami, przyjemnościami, problemami, wątpliwościami związanymi z takich związków.

Gość hfsvhgfuvh
Bylismy w niedziele na meczu footballowym z ludzmi z pracy meza. Byl tez jeden exec. director, podjechal porche, stary kolo piecdziesiatki, siwy, wlosy przerzedzone na zel, niewysoki (ja mam 160 i mialam koturny a on byl ze mna rowny, wiec ma moze, ze 165 wzrostu). Obrzydliwy stary gach po prostu, w zyciu nie poszlabym z takim do lozka. A on mial ze soba mloda laske okolo 20 lat, calowal ja i macal bezprzewy, az sie niedorze robilo patrzac na to. Ona nie za piekna, niska, ale udawala wielkie zakochanie do tego oblesnego, ale bardzo bogatego dziada. A i wiemy, ze ten dziad ma zone, a to byla tylko panienka do dupczenia na boku. Dziewczyny sznujcie sie, nie warto dla kasy sie tak ponizac.

Gość łączenie się
wątpliwościami związanymi z takich związków z takich związków wiążemy wątpliwości? o co ci chodzi?

Ten swiat jest czesto porabany a ludzie tak przedziwni dlatego mnie juz nic nie dziwi. 20 i 50 to juz dla mnie zdecydowanie za duza roznica. Ale jezeli chca i im dobrze-ich zycie.

Gość niektórym dupodajkom
to by się przydało wrócić do szkoły zamiast dawać d... żonatym starym dziadom. Ty princesa kup sobie słownik i się zabierz za naukę.

Gość łączenie się
młodsze kobiety starszych mężczyzn łączcie się z dobrym pychiatrą

Gość maż młodej żóny
Moja żona jest o 18 lat ode mnie młodsza. I super sie dogadujemy. Dla mnie czas płynie do tyłu i mam najpiękniejszą żonę wśród kolegów, a ona ma zapewniony byt i bezpieczeństwo. I jesteśmy razem już 5 lat :P

Gość sexi blondiD***
maż młodej żóny A mówisz do jej ojca TATO? :D Bo jest pewnie ok. 5 lat starszy :) Współczuję jej, jak będzie miała 30 parę lat i będzie jeszcze chciała potańczyć, to nie wyjdzie nigdzue 50 parolatkiem :O A młodego dobrze ustawionego też można znależć, weięc nie rozumiem ...

Gość obrzydliwe to uu
dla mnie to jest niezrozumiałe jak można kochac starucha bo ma kase brr a juz wolgóle nie wyobrazam sobie gdyby taki mnie dotykał (to jakaś trauma), nie poradze nic na to ale nie jestem w stanie tego pojąc moja bliska znajoma walczyła z rodzina o swojego starucha (który był w wieku jej matki), wyprowadzili się, załozyli rodzinę,a po 20 latach zostawiła go dla młodszego, teraz on jest juz staruszkiem ok 70-tki, nadal sprawny,przystojny ale widac że to dziadek :) nie ma co sie oszukiwać

Gość maż młodej żóny
Zwracamy się do siebie po imieniu. Tak samo było z poprzednimi teściamy, dla mnie rodzice są jedni 🖐️ Poza tym wiele koleżanek jej zazdrości miłego, przystojnego i zaradnego męża. I nikt nikomu nie współczuje🖐️ Kończąc: To dla kobiet czas działa na niekorzyść. Kobieta się starzeje a facet jedynie staje się jeszcze bardziej przystojny. Żegnam i nie wracam

Gość maż młodej żóny
Ps. Moja żona ma 27 i oboje tańczymy rewelacyjnie.

Gość sexi blondiD***
i jeszcze jedno "mam najpiękniejszą żonę wśród kolegów" - to chyba normalne, że 50latka nie jest ładniejsze od 30 latki? 40latka do 20tki? To normalmne, że córka jest łądniejsza od matki...itp... więc czym się szczycisz, że twoja żona jest ładniejsza od 50latki? :D:D:D

Gość stary bogacz
Temat do doopy :( Ale ulubiony przez młode, puste siksy, na które nawet nie chce się spojrzeć. Takie co zarabiają 1000 zł na kasie w markecie, a potem siedzą przy kompie i wypłakują oczy, jak to im ciężko w życiu. Za kilka lat będziecie niechcianymi, starymi pudłami. Dlatego zajmijcie się sobą, bo Wasz czas już mija :D

Gość maż młodej żóny
Kochane kobiety nie oszukujcie się. Dla facetów zawsze liczy się wygląd. Zawsze. 90% moich kolegów ma kochanki na boku. A ja mam młodą żonę i wszystko jest na legalu. Nigdzie nie muszę się chować po krzakach.

Gość sexi blondiD***
hahah, no pięknie się bronisz,tak facet się nie starzeje... Tylko że ja jakoś wolałabym 25latka niż 40 latka :D A jak już powiedziałam wcześniej , zaradnego to i młodego też można znaleźć, a nie rozwodnika, być miłym - to żadna sztuka. Zresztą musisz się starać, żeby nie zniechęcić młodych koleżanek żony.:) A czas działa na niekorzyść dla każdego, nie tylko dla kobiet. Sądzisz że za 10 lat będziesz lepiej wyglądał jako już 55 latek niż twoja 37letnia wtedy żonka?

Gość maż młodej żóny
Będę lepiej wyglądał niż 57 letnia kobieta i nadal będę mieć młodą i fajną żonkę:P

Gość sexi blondiD***
Wiadomo, że wygląd się liczy, dla kobiet również, ale pytałam czy się szczycisz, że twoja żona jest łądniejsza od 45latki? "90% moich kolegów ma kochanki na boku." - chłopie, co ty masz za znajomych, ładne z nich kurwy :D pewnie pozarażani wszyscy, jak się tak kurwią hahha

Gość maż młodej żóny
I gówno mnie obchodzi co ty wolisz. Dla mnie liczy sie tylko młoda żona. Ciebie ma w głebokim poważaniu (/)

Gość maż młodej żóny
życie kochana życie. I dupczą się z takimi kurwami jak ty bo żadna nie ma więcej niż 25-30 lat

Gość sexi blondiD***
widzę, ż ktoś tu się wkurzył :D wierz mi, nie tylko ja wolę 25latka od 40 latka :D twoja żona na pewno chętniej uprawiałaby sex z jurnym 20 pROLATKIEM :)

Gość maż młodej żóny
Tego jurnego 20 latka rzuciła właśnie dla mnie :P

Gość stary bogacz
hsfv... Szkoda, że nie wiesz co ten obrzydliwy, stary gach, o Tobie pomyślał, kiedy Ciebie zobaczył :D Tanie kosmetyki, zły makijaż, buty na koturnach... Typowa wiocha. Mecz footballowy :D Posrać się można. To chyba wAnglii. W PL nie było kolejki ligowej. Chyba, że grała liga okręgowa.

Gość żona starszego męża, a co :P
mąż młodej żony - jakbym czytała post mojego męża :D Ale On na cafe nie siedzi, więc zbieg okoliczności. Jak jest? Tak jak mówisz, koledzy sikają na mój widok, zrozumieć nie mogą jak taka młoda, ładna, wykształcona poleciała na jak to określacie "starca". Kochani - czas szybko leci, za chwilę Wy będziecie starzy, czas się nie cofnie niestety. Ja mam poczucie stabilizacji, czułość (której nie dał mi żaden młodszy partner - a dziś świat schodzi na psy, liczy się dobry seks i kasa - dla mnie taki chłopak odpada na starcie). Mąż dba o mnie, ale nie ma mowy o utrzymywaniu (pracuję, realizuję się zawodowo - mało tego, jestem lepiej wykształcona niż On i jakoś mi to nie przeszkadza). Umiemy iść na kompromis - na imprezy chodzimy razem, chociaż On dość dobrze wygląda i mało kto daje nam więcej niż 7 lat różnicy (jest 18). jeśli mam ochotę iść do koleżanki na plotki, czy do baru, czy nawet do klubu potańczyć z koleżankami (które notabene też na ogół są mężatkami) to nie ma problemu. Od zawsze jasno stawiałam reguły, że nie będę "ptaszkiem w klatce". Ale do pewnych spraw trzeba dojrzeć, a dzisiejsze "dwudziestki" chociażby myślą inaczej. Jakiś taki ciemnogród, że jak starszy to obleśny, że się pobawić nie można, że nie puści samej nigdzie - ale to chyba kwestia mentalności i nie chcę obrażać tu nikogo - niskiego poziomu inteligencji emocjonalnej..... Pozdrawiam

Gość żona starszego męża, a co :P
sexi blondi - mało wiesz o seksie, skoro nie wiesz, co 40 - latek potrafi. :) Seks z 20 - paro latkiem to jak porównanie zabawy w błocie do zabawy w Disneylandzie. Młodzi chłopacy dopiero się uczą kobiet, starsi znają i potrafią to jeszcze zastosować

Gość niezgodne z prawem
w ogóle nie rozumiem zacietrzewienia żadnej ze stron :D Żyjcie jak chcecie , cieszcie się swoim zyciem i ... nie chwalcie się tym ze koledzy(koleżanki) zazdroszcża - urody, pieniędzy, młodości, stabilizacji. Bo ... zycie jest nieprzewidywalne i los czasem taką woltę robi w życiu człowieka, że wszystko ulega zmianie. Wiec cieszczie się ni nie patrcie na innych z góry gdyż młodsz żona/ starszy mąż nie czyni Waszego życia bardziej wartościowym i nie dodaje Wam jako ludziom znaczenia.