Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona 30stka

zdrada?

Polecane posty

potrzebuje rady dopiero co mnie puscila depresja poporodowa...zanim sie zdecydowalismy na dziecko wszystko bylo super, teraz wydaje mi sie ze on jest zupelnie inny, dorwalam jego telefon. pisze, dzwoni z taka jedna, spisalam jej numer, i co dalej???on twierdzi ze mnie niegdy nie zdradzil, wczesniej bylam u rodzicow 3 mies a na stale mieszkamy za granica. jak to sprawdzic??nie napisze do niej bo sie wyda...macie jakies pomysly???

znam kolesia,ktory zdradzal zone gdy byla w pologu..dodam,ze mieli 4rke dzieci i twierdzil,ze ja kocha,ale ona nie lubi namietnie (no jak tu sie dziwic przy 4rce dzieci) :o ja bym normalnie zadzownila do niej i zapytala

zaczelismy sie kochac po 4 tyg po porodze bylo super potem wyjechalam maly ma prawie 7 miesiecy nigdy mu nie odmawialam, a teraz to on nie chce, ja zawsze mam chec, wraca pozno niewiadomo skad..nie moge zadzwonic powie mu

myslalam o tym a dwa myslicie ze ona prawde powie ?watpie komputera moj nie uzywa, wiec nic nie znajde.

nie jestesmy malzenstwem, powiedzialam mu pase slow ale mowi ze nigdy mnie nie zdradzil a dwa nie moge powiedziec ze czytalam z tel wiadomosci bo zacznie kasowac. aha i spi tez z telefonem pod poduszka. ostatnie smsy nie za bardzo wiem czego dotyczyly chyba skrobanke miala, i ciagle zadzwon do mnie kilka razy, to z wczoraj

Gość oki01
Weź kup jakiś starter, puść sygnała na ten numer i zacznij pisać z tą laską... Niby że jakiś facet. Spróbuj zbajerować.. To może napisze Ci, że kogoś już ma..

Gość szczerze???
napisalas ze pisze, co pisze? po tresci smsow powinnas sie zoientowac

Gość szczerze???
oki01 - tak na pewno dorosła osoba poleci na taki tani sprawdzian. wez pomsyl najpierw zanim cos napiszesz. A nawet jesli napisze, ze ma to przeceiz nie koniecznie musi byc facet autorki.

Gość oki01
Masz tylko jej numer? Czy podejrzewasz kto to może być. Jak chcesz to podam Ci mój numer gg, podasz mi ten numer, spróbuję ją jakoś namierzyć.

Gość mialaa
miala skrobanke?? a moze to bylo jego dziecko???moze zaszla z nim w ciaze a twoj chlopak sie przestraszyl i chcial zeby usunela to dziecko??jak chowa telefon pod poduszke to na bank ma z nia cos do czynienia,zapewne cie zdradza

Gość oki01
szczerze??? no żebyś się czasem nie zdziwiła. Już nie takie sytuacje widziałam :/

"mialaa miala skrobanke?? a moze to bylo jego dziecko???moze zaszla z nim w ciaze a twoj chlopak sie przestraszyl i chcial zeby usunela to dziecko??jak chowa telefon pod poduszke to na bank ma z nia cos do czynienia,zapewne cie zdradza" bhahahah coz za ANALIZA.... hahah glupota nie zna granic

Gość oki01
żona-swojego-męża jakaś naiwna jesteś

żona-swojego-męża --> no chyba nie myslisz ze w przypadku autorki to jest tylko niewinna rozmowa.. trzeba wiedziec kiedy nalezy cos podejrzewac. ale na sile wmawianie sobie ze pewnie to nic takiego to robienie z siebie na sile glupoka.

Gość oki01
No właśnie, widocznie trafiłaś na tego z normalniejszych czego Ci gratuluję. Dasz rękę uciąć, że każdy facet taki jest?

Zdesperowana Domowa Żona -> jak sie cos podejrzewa to sie stawia pod sciana do rozmowy a nie ... dziecinada z tym dzwonieniem do obcej baby - ze niby co ona prawde powie - skoro wlasny maz klamie... i wtedy uwierzy jej etam

wiem ktora to z konta na facebooku, on ma zalozone ale nie uzywa. glownie dzonia do siebie, tak wynika z smsow ze miala skrobanke.

Ja się dziwie autorko, że Ty sie jeszcze zastanawiasz nad tym jak to rozegrać. Dla mnie sam fakt pisania z jakąś lafiryndą i chowania telefonu to dostateczny powód, by taki delikwent dostał kopa w dupę. Wiem, wiem łatwo jest pisać, ale spójrz na to z drugiej strony - chcesz być do końca oszukiwana i zdradzana?! Jest też dziecko, ale co dziecku po skłóconych i nienawidzących siebie rodzicach...

oki01 -> az tak naiwna nie jestem ze kazdy taki jest - niestety nie jest - ale serio skoro cos sie dzieje nie tak to najw. jest zaufanie i szczerosc w zwiazku, a nie rojenie sobie w glowie czegos ! ja bym na jej miejscu pogadala z nim szczerze - ze dreczy ją to itd.