Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona 30stka

zdrada?

Polecane posty

Gość mireczkaa
a powody do zdrady? Daj spokój, nie obwiniaj się. Czasem ludzie zdradzają bez powodów, czasem jest im za dobrze, czasem nie mają z kim pogadać. Jedno wiem- jesli jedna ze stron czuje, że jest źle najpierw rozmawia, próbuje ratować związek. Tylko niedojrzały głąby od razu zdradzaja!

z tym proszeniem zeby zostal-nie raz mowilam ale twierdzi ze on ma znajomych i nie mozemy 24 na dobbe byc razem. a fakty sa takie ze przy jego pracy widzimy sie max 2 godz rano. czasami wieczorem ale to juz musi byc ze wczesniej skonczy

Gość podobna SYTUACJA
wątpię żeby dał ci telefon... musisz pomyśleć co wtedy zrobisz co powiesz.. powiedz że dziwnie się zachowuje chodzi i śpi z telefonem i chcesz wiedzieć co ukrywa chcesz zobaczyć...

Gość podobna SYTUACJA
czyli ty siedzisz z dzieckiem a on spotyka się ze znajomymi ? Skoro jest sie razem to wychodzicie razem a dzieckiem też on powinien sie zająć a nie tylko ty

etam- widze kolko nadgorliwych bab sie zebralo... wiec radzcie sobie jak najlepiej meza kontrolowac... a ja juz tylko tak wpomne... takie dziwne pojecie - ale wg mnie najw. w malzenstwie ZAUFANIE... pa

ufalam mu, przed ciaza bylismy super para praktycznie zero nieporozumien, zmiana nastapia po porodzie, on chce miec swoje zycie, tj znajomi itp, wiem ze wszedzie sie powinno razme wychodzic ale on ma inne zdanie, moze dlatego ze jest innej narodowosci, nie raz prosila idz ale wroc szybciej pomoz mi przy dziecku, jestem dzis zmeczona chce sie polozyc, ale nic, mowi oddaj malego mojej siostrze i idz spac!

Gość podobna SYTUACJA
zaufanie a nieświadomość gdzie znajduje się mąż to dwie różne sprawy... czyli twój mąż wraca sobie 3 godziny poźniej z pracy a ty nie wiesz i nie chcesz wiedzieć gdzie był bo to już kontrola... moim zdaniem szanujący mąż zadzwoniłby i powidział ze wróci później z pracy

Gość mireczkaa
żona- chyba nie rozumiesz o czym rozmawiamy. Więc rzeczywiście lepiej zmień topic bo ten nie jest dla Ciebie :) Autorko- jednego nie rozumiem, tylko Ty zajmujesz się dzieckiem??A weźże powiedz mężowi, żeby został z synkiem a Ty wyjdź z domu, umów się z koleżanką, idź na zakupy/ I sorry, nie ma tak, że Ci nie da telefonu. Ma coś do ukrycia? No ale jeśli nie chcesz zaczynać awantury to nie wiem, weź telefon pod pretektem pokazania synkowi zdjęc na komorce :) tak mi do głowy przyszło :)

Gość podobna SYTUACJA
a jakiej jest narodowości ?

Gość mireczkaa
słuchaj, nie popadaj w skrajności z tym wychodzeniem wszędzie razem :) Ale sama zobacz jak on się zachowuje. Proszisz, zeby wrocil wczesniej, a on ci haslo "oddaj siostrze a sama idź spac"- to jest ojciec???? Może zastanów się najpierw jak się gościu w ogóle zachowuje, a potem analizuj tą jego zdradę. Bo dla mnie takie zachowanie jest niedopuszczalne!! Co znaczy, żeby POMÓGŁ Tobie przy dziecku?? Przeciez to też jego dziecko, prawda??

Gość jylfl
współczuje, widocznie jemu pasuje życie sprzed ciąży ja nie spałam z mężem ponad rok (zagrożona ciaża, ciężki poród, długie gojenie) i jakoś nie wierzę żeby szukał pociechy gdzie indziej

jak wychodzi ze znajomymi mowi o ktorej bedzie, a jest duzo pozniej, raczej nie pomaga przy dziecku, bo kiedy a jak jest w domu spi dlugo potem wezmie malego na 5min i zadowolony,badz ja mu go lozka zanosze, angolem jest.

nie mowie ze doslownie wszedzie razem ale tam gdzie mozna to moglibysmy razem, ale to ja siedze w domu. nie raz chcialam wyjsc wieczorem ale on juz mial plany...

Gość mireczkaa
porozmawiaj z nim o Waszym życiu! Bo z Twojego opisu wynika, że nie żyjecie razem, a obok siebie- niestety. Ciąża to był przypadek? Długo się znaliście? Bo facet się zachowuje jakby nic się w jego życiu nie zmieniło....

znamy sie dlugo, ciaza planowana, pierwsza stracilam, tez przez to sie oddalilismy od siebie. nie raz probowalam rozmawiac ale ciagle to samo raz obiecal zmienic cos ale jakos tego nie widac.

aha chyba istotne-obietnica zmiany byla jak bylam w pl zebym chyba z pl z jego synem przyjechala, teraz zapowiedzial ze juz z nim nie wyjade.jestem w trakcie robienia podwojnego obywatelstwa, nie wiem czy to cos zmieni ale zawsze lepij pol polak niz tylko anglik

Gość mireczkaa
jak zapowiedział, że już z nim nie wyjedziesz??? Świr jakiś, czy co?? Bez przesady. Ja bym się takiego bała i tyle. Zresztą po co mu syn, jak i tak się nim nie zajmuje, ha?

tak, ze juz teraz tak szybko do pl nie pojade, bo mnie na granicy zablokuja...hehe.

Gość podobna SYTUACJA
to dziwny ten wasz związek że on w ogóel nie chce z tobą wychodzić.. może nie wiesz jak powinien wyglądać normalny związek i zgadzas zsię na to

wiem wiem, jak pisalam wczesniej bylo super na prawde....zmiana po urodzeniu dziecka z jego strony. pytanie dlaczego??

Gość podobna SYTUACJA
może spotyka sie z tą laską ?

Gość jylfl
dlatego, że po urodzeniuu dziecka przybyło obowiązków i widocznie sobie z tego wczesniej nie zdawał sprawy; trzeba sięmocno napocić żeby po dziecku było lapiej a nie gorzej, bo tak samo to na pewno nie będzie

Gość podobna SYTUACJA
zastanów się czy chcesz tak żyć on ciebie traktuje jak kurę domową jak służącą...nie traktuje cię jak kobietę

mozliwe ale on juz byl w zwiazku gdzie sie pojawilo dziecko, ale sie rozeszli, a ze mna chcial dziecka, chcial syna i dostal, wiec nie rozumien czy faceci maja tak puste glowy czy co?nie wiem czy sie spotykaja on srednio raz w tyg wychodzi czsami 3 razy nie wiem

i nie chce tak zyc ale do pl na razie nie moge czekam na pl paszport dla dziecka na brytyjskim nie chce wyjezdzac

Gość mama też lat 24
a nie mogłaś wyjechać i urodzić w PL? teraz masz problem:/

Gość podobna SYTUACJA
to ty jesteś tam w anglii to tym bardziej powinien cię zabierać gdzieś bo jesteś tu sama i masz tylko jego co za dupek ! Pogadaj z nim jak nie dojdziecie do porozumienia to na twoim miejscu poszukałabym pracy i dałabym sobie z nim spokój jedynie idź do sąd po alimenty

mam prace jestem na macierzynskim jeszcze, nie chcialam w pl rodzic, bylo dobrze wczesniej.:(

Gość podobna SYTUACJA
no to pogadaj z nim dlaczego wczesiej było inaczej a teraz jest tak jak jest?

gadalam on chce zyc jak wczesniej to jego slowa