Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona 30stka

zdrada?

Polecane posty

ale sie wyzalilam a mialo byc tylko jak sprawdzic czy mnie zdradza czy nie....

Gość podobna SYTUACJA
no gada ale nic ie robi zeby było

ale tu chodzi o to ze jego wyjscia znajomi itp, to ma na mysli mowiac jak dawniej. a to ze mamy dziecko teraz i ktos musi z nim byc to go nie obchodzi wazne ze on wyjdzie

Gość mireczkaa
sorry, ale po co chciał dziecka??? Nie miał świadomości, że nie będzie żył tak, jak wczesniej?? Skoro wiele razy już z nim rozmawiałaś i żadnych zmian myśle, ze nie masz się co szczypać tylko wywal mu o co go podejrzewasz. Niech się wytłumaczy ze wszystkiego! A jak bedzie sciemnial bierz paszport (rozumiem, ze wyrazil zgode na paszport?) i wyjeżdzaj. Jeśli mu zależy będzie Cię szukał, a jeśli nie - cóż... Powodzenia

hm tak wyrazil zgode ale jak nie chce zebym wyjechala z kraju to jeden telefon i mnie nie wypuszcza....

Gość podobna SYTUACJA
co za idiota sorry ale tylko tak go można nazwać niedojrzały jest... bo on chce sie ze znajomymi spotkać no sorry a ty masz tylko wo domu siedzieć... weź znajdź jakichś ludzi na forum w anglii ustalcie jakieś spotkano i tym razem ty wyjdź niech on posiedzi z WASZYM dzieckiem do cholery to tez jego obowiązek a nie twój

Gość podobna SYTUACJA
a jak będziesz chciała wyjechać to wcześniej zamówić bilet jak będzie w pracy to wyjechać i już raczej nie zdąży zadzwonić

nie zdazy racja ale jak bede w pl to na bank przyjedzie ktos po malego ze niby porwalam dziecko, tu sa pojeby, musze miec podwojne obywatelstwo dla niego najpierw wtedy jak co wyjechac.

Gość ołki dołkiii
no to wtedy przez sąd

jak przez sad?jak wyjade z dzieckiem ktore ma tylko ang paszport to mi go zabiora ze porwalam obywatela uk, wiem czym to grozi, czekam na pl paszport, a do tego czasu mam zamiar jeszcze raz pogadac z nim powaznie...

tak mi zle nie mam sie komu wygadac...:(

wiec tak byla rozmowa ale nie skonczylismy jej, pytam sie kto to jest C.. z facebooka? zaznacze ze ma chyba 4 znajome z tym imieniem, no i jego odpowiedz dotyczyla dokladnie tej z ktora pisze.mowie czemu spisz z tel?on bo nie lubie jak mi go ktos przeglada, dzis rano juz nie bylo tych smsow od niej wiec nie mialam jak udezyc w to...laska mieszka ok godz z naszego miejsca zamieszkania z 2 dzieci pisze mezatka ale chyba nie jest z tym kolesiem sadzac po wpisach, no i w moim wieku.pytam o sex-bo on nie potrafi jak ja go ciagle o cos wypytuje i jest zdenerwowany..czyli nic sie nie dowiedzialam