Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam czasu dzis

Czy dostane kredyt majac tylko alimenty na corke????Ktos wie

Polecane posty

Gość nie mam czasu dzis

Jak w temacie,czy ktos z was dostal?Jesli tak to gdzie.Tylko nie piszcie ze provident bo to odpada

to czy dostaniesz kredyt uzależnione jest od dochodu i wysokości alimenów aha i czy masz rodzinę inną i czy masz jeszcze kogoś na utrzymaniu na jaki cel miałby to być kredyt i w jakim obecnie jesteś banku no i czy do banku wpływa ci cała pęsja czy część ile dochodu możesz udokumenować albo na jaką wysokość pracodawca wypisze Ci takie zaświadczenie. Każdy bank ma trochę inne procedury i wiem że liczy (zależy od banku ale chyba w kb było)na osobę 560 na osobę + alimenty i ile ci zostanie taka może być twoja rata w milenium było trochę więcej na osobe i w getin ale może się to pozmieniało musisz popytać

Gość madlen
tak pewnie że dostaniesz ją mam alimenty w kwocie 600zł i otrzymałam taka pożyczkę w daily credit

Gość katrin1214
Ludzie nie czytacie pytan ,Ona pisała o pożyczke na same alimęty a nie o prace , jak by miała prace to by nie musiała pytac sie na forum , a w Daily Credit potrzebna jest umowa o prace , a limety jako dodatek . sama sprawdziłam . na alimety same nie ma pożyczek ,nikt nie da nawet na kokos.pl nie chca dac . przepraszam za błedy ...

Gość parmaden
To zależy jak wysoki masz dochody - musisz wykazywać konkretne kwoty. Najlepiej jeśli puścisz wniosek przez Górnośląskie Towarzystwo Finansowe, wtedy powinni ci dokładnie sprawdzić gdzie masz szanse na kasę i wtedy wniosek docelowo pójdzie dopiero tam.

Gość gość
Dlaczego macie takie gigantyczne alimenty? ja mam łącznie na dwoje dzieci mniejsze alimenty bo po 250 zł. a ty na jedno aż tyle,.

Gość gość
bezczelność zadłużać się na pieniądze dziecka. polki to jednak k***y niespotykane nigdzie w świecie!

Gość gość
Jak mozna zyc z alimentow na dziecko? Idz do pracy kobieto!