Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony wyborca pisu

Wyborcy PO pocieszcie mnie proszę!

Polecane posty

18:32 rozsadny pieprzysz tak przyjacielu cena paliwa spadla by ale o 5 gr, stacje benzynowe wykorzystaly by sytuacje by zwiekszyc marze " To nie jest prawda. Może przez kilka/kilkanaście dni taka sytuacja miałaby miejsce, bo to normalne zachowanie rynku (kompensowanie strat). Ale wtedy zadziałają mechanizmy rynkowe i cena spada dalej. Brak dalszego spadku musiałby wiązać się ze zmową cenową wszystkich dystrybutorów paliw w kraju, co jest po pierwsze niemożliwe w tak rozległej branży, po drugie jest zabronione i ścigane 🖐️

a Stanach to akurat różwnież obywatele sami się pogrążyli biorąc kredyty, których spłacać nie sposób. Aale skoro dawali wszystkim, to brali. Tak samo jak Grecy. U nas na szczęście nie tak łatwo o kredyt, więc i straty mniejsze :) No cóż, jest jak jest i pozostaje nadzieja, że będzie lepiej. Również dziękuję za rozmowę. Jakoś autor tylko ucichł... A do osoby, która zastanawiała się czy myślę czasem - myślę, myślę. Niekoniecznie tak samo jak ty, ale jednak :) Pozdrawiam

18:51 wiesz co A do osoby, która zastanawiała się czy myślę czasem - myślę, myślę. Niekoniecznie tak samo jak ty, ale jednak " szkoda, że nie myślisz tak samo, bo jeśli w cenie jest 52-54 % podatków, to państwo o niej ma do powiedzenia najwięcej, a nie Saudyjczycy czy spekuła na giełdzie 🖐️

poproszę o jakiś link, który potwierdzi mi, że masz racje z tymi podatkami. Bo mówić czy pisać można wszystko, cokolwiek się chce

Gość BiednyMuzyk22
wiadomo wyborca PO zawsze mowi ze trzeba samemu wszystko zrobic a nie patrzec na rxzad wszak rzad POwcow jest tylko poto zeby byl i zeby go utrzymywac

Gość BiednyMuzyk22
oczywiscie czemu nie ! nikt ich slila do polityki czy kasy z tego plynacej nie ciagna! a mnie do bezrobocia owszem zjebana sytuacja gospodarcza i rynkowa wciagla! bo widze ze u ciebie wpelni naturalne i odpowiednie jest utrzymywanie bogatych

ja liczę wyłacznie na siebie i tego się trzymam.. A tak na marginesie WCIĄGNĘŁA a nie WCIĄGŁA :)

Gość BiednyMuzyk22
wiec zlikwidujmy rzad ;) dlaczego mam placic skoro nie potrafi poprawic mojej sytuacji

skoro sam nie umiesz się dowiedzieć, to proszę, w pełni profesjonalne rozliczenie, nawet z wykresem ! http://tnij.org/benzynaPodatki a przypominam, że od nowego roku wchodzi PODWYŻKA akcyzy na diesla, wzrost ceny sięgnie ok. 50 gr i planowana jest przez UE podwyżka akcyzy na LPG, wskutek czego cena wzrośnie o ok. 1 zł

rząd jest po to, żeby cię reprezentował w kraju i arenie międzynarodowej. Za to bierze pieniądze. A nie po to, żeby cię utrzymywać i pracować za ciebie. Nie wiesz tego?

Gość BiednyMuzyk22
a rzad zamiast cos z tym robic ukloni glowke jak na potulnego wasala przystalo ;)

Gość BiednyMuzyk22
a co do reprezentowania to o nie ja niechce tuska na reprezentanta! TYM BARDZIEJ twierdze ze w takim razie rzad jest bezsensowny jak bede chcial utrzymywac miedrzynarodoweko frontmana to zrzuce sie sie na pensje Jonathanowi Davisowi z Korn i niech on dostaje czesc zarobkow tuska jako moj i moich znajomych reprezentant

wielbicielu - przeczytałam przesłąny link. Hmm. Wiesz co mnie zastanawia? Dlaczego nikt z redakcji tego portalu nie pisze pod własnym nazwiskiem? Tylko uzyto jakichś pseudonimów. Czyżby to niekoniecznie było zgodne z prawdą i wstyd pisać pod własnym nazwiskiem?

muzyku, żyjesz w państwie demokracji i niestety w demokracji "większość" ma rację a nie "mniejszość". To, że ci się to nie podoba, to już inna para kaloszy. A komu chcesz wrzucić do kapelusz swoje pieniądze, to już twój wybór. Póki co, został wybrany większośćią głosów pan Tusk i jakoś to musisz przeżyć przez najbliższe 4 lata. Potem skrzyknij kumpli i może będziesz miał to co lubisz. Albo tak tylko ci się wydaje, że lubisz. Trzymaj się :)

19:27 wiesz co i jaką jeszcze brednie wymyślisz? czy jak będą ci wyjadać mózg łyżeczką, też będziesz kogoś dopytywać czy to aby naprawdę sie dzieje????? kurrrrrwa co za debile :o

Gość BiednyMuzyk22
mhm czyli udowodniles w doskonaly sposob ze tusek i jego rzad jest poto zeby moc zyc w luksusach za nasze pieniadze czy tego chcemy czy nie ;) wiadomo ze zwolennicy innych partii za granica daja konkrety w przypadku dorobku spoleczenstwa tylko POwcy jakies nowe poglady na polityke maja

Gość jest takie cos
ostrożnościowy próg