Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka103

Mój chłopak ma problem z seksem

Polecane posty

Gość majka103

Mam 21 lat a mój chłopak 23 . Jesteśmy razem już dosyć długo. Nie uprawialiśmy seksu, bo Piotrek twierdził, że jest mu głupio ponieważ szybko dochodzi. Raz zrobiliśmy to, ale od razu doszedł. Od tamtej pory nie chce się już kochać. Często jest tak,że jesteśmy już podnieceni, ale nie może włożyć i atmosfera sie psuje, on się denerwuje i stresuje. Ja potzrbuje seksu on o tym wie, więc uprawiamy tylko petting. Co mam zrobić i co mówić , gdy mnie pyta co jest z nim nie tak?? Często mówie, ze to może przez stres. Liczę na pomoc z waszej strony.

Gość zazwyczaj to
seks w gumce przedłuża stosunek ... może jakieś dodatki typu żel intymny ;) A jak się wstydzi że szybko dochodzi to może przerywać co jakiś czas gdy wie że nie długo przerwie to niech wyjdzie z ciebie na chwile i za chwilę od nowa ;) Napewno przedłuży wam to stosunek ;)

Gość zazwyczaj to
perwersjo ale oni dopiero co zaczynają pożycie może to jest przyczyną szybkiego wytrysku nie wydaje mi się zeby zaraz był chory i musiał sie na co kolwiekk leczyć ...

Ponieważ są młodzi dlatego wątpię, żeby odważyli się na wizytę u seksuologa. Polecony przeze mnie punkt "leczenia" (nie wiem czy zauważyłaś, ale słowo leczenie celowo ujęłam w cudzysłów) to ćwiczenia. Można poszukać w internecie i próbować. Przedwczesny wytrysk oczywiście może wynikać z młodego wieku->lekkości w osiąganiu silnego podniecenia. Większa częstotliwość seksu i masturbacji też powinna pomóc.

Gość prosta rada
zmien chlopaka :)

Gość zazwyczaj to
Ale ktoś dał durną rade jesli jesteś pipą co tylko na seksie ci zależy to se zmieniaj facetów... A dziwczynę zostaw w spokoju !! Oni sobie poradzą widać miłość bierze gurę dobrze że masz zdrowy rozsądek i nie zmieniasz faceta tylko dla seksu dziecinada niektórzy normalnie

Porozmawiaj z Nim na spokojnie i wytłumacz mu, że to, że za szybko dochodzi nie sprawia, że jesteś na Niego zła, stwórzcie sobie nastrój i powoli się zabierajcie do seksu, a nie hop siup i po sprawie. Może to, że nie może wejść jest skutkiem tego, że nie jesteś mokra? Skorzystajcie z żelu ;P

Gość majka103
Myslę, że jestem dostatecznie mokra i żele nie są potrzebne. I nie podchodzimy do tego "hop siup". Boję się że przyczyną może być to ,że jest on ode mnie sporo wyższy. Czy to możliwe aby to było przyczyną?

Gość msna
a co ma wzrost do sexu????? nie kumam....moj m jest od mnie wyzszy o prawie 30 cm i w lozku wszystko sie wyrownuje... jesli nie moze wejsc to albo ty jestes sucha albo on mieki ...pomoz mu w tym i za kazdym razem jak cos mu nie wychodzi to usmiechnij sie pocaluj przytul i po pewnym czasie sama spruboj....a co do szybkiego dochodzenia to z moim tez tak bylo ale z czasem juz jest coraz dluzej , jest mlody i sie dopiero chlopak uczy a gdy dojdzie poczekaj 2-3 godziny i znowu sprobujcie

Mój chłopka ma 191cm z ja 160cm i nie mamy problemów, więc wzrost raczej nie ma nic do rzeczy. Może próbujcie w różnych pozycjach zaczynać.