Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetacja i marazm

Tak szczerze - Ile zarabiacie na ręke? Zobaczymy jak się w Polsce żyje

Polecane posty

Gość tak na oko.......
no np w chelmie nie ma butow za 2500 bo nikogo nie stac na takie drogie buty, jesli sa za tyle w sklepach to tylko w tych miastach gdzie jest duzo bogatych ludzi czyt. duzo zarabiajacych. da sie wyzyc ale bardzo biednie no i pod warunkiem ze rodzina max 2=1 i dziecko juz bez pampersow. jakies walowki od rodzicow lub krewnych ze wsi , jedzenie z targu a nie z supermarketu, tylko najpotrzebniejsze zakupy np w biedronce, ewentualnie pozostaja zakupy na zeszyt w osiedlowym sklepiku u znajomej pani. realia:(

Gość przesprytny
Obecnie okrągłe 0, ale mam trochę oszczędności i niebawem otworze firmę po czym zdominuje rynek pewnym produktem. :classic_cool: Nim konkurencja się obudzi, będę drugim Billem Gatesem. :classic_cool:

Gość adfbxc
praca na czarno 9600. ale jestem niby rolnik i place krus zeby miec socjal.

Gość tak na oko.......
*2+1 oczywiscie:)

Gość szczęśliwy:-)
2 paczki fajek po 12 zł /ja i żona/ dziennie 4-6 piw po 3 zł w sklepie /dziennie/ I już mamy 1200 zł miesięcznie :O a gdzie żarcie?, opłaty? Ja pindolę :O widać jestem zepsuty :O

Gość wegetacja i marazm
no nie każdemu się tak życie ułożyło, żeby miał na koncie kilkanaście zer :o tym bardziej, że wszyscy tu pracujemy więc nasza praca jest potrzebna, tylko szkoda, że tak mało płatna

Gość ja jestem kobietą i
widac jestes alkoholik

Do "tak na oko" mówię tu o piwie "Perła niepasteryzowana" Witam ziomala :)

Gość ewrewrewrew
Po piwa jeździj do marketu, pamiętaj o hamowaniu silnikiem i bez konieczności nie gnieć pedała. :D Fajki za 12 zł? Co to za fajki? Może przeżuć się na tytoń, tanio można kupić na kg, bibułki z filtrem również kosztują grosze. I

Gość uyturrt
Perła niepasteryzowana kosztuje 2,50! :D

Gość tak na oko.......
siema szczesliwy:) perelka, mmmm.....kto jej nie probowal ten nie wie co znaczy prawdziwy smak piwa:classic_cool:

Gość kasia1981rok:)
3600 zl jestem nauczycielka z 7 letnim stażem :)

Gość Budapeszt w Warszawie
4430,00 na reke dodatkowo firma mi oplaca Medicover I tak mi nie starcza ale jakos nigdy nie umiałam oszczedzac :/

Fajki ? Marlboro :) A perełka niepasteryzowana 2,50 ? gdzie ? w moim sklepiku 2,80 a szukać za 30 groszy to mi się nie chce :)

Gość adfbxc
tyle zarabia nauczyciel na reke !!! i kurwa jeszcze strajkujecie ?!! wakacje wolne ferie wolne, dizennie po 4 h i laba . kurwa !!!

Gość niekonieeecznie
a ja mysle,ze to na kafe sami looserzy pisza,bo ich nie stac zeby robic cokolwiek niz siedziec na necie

Gość kijhgfdsasdfghjk
1500 zł ale praca na umowe o dzielo wiec nie jestem ani ubezpieczona z tego ani nie mam skladek emrytalnych itd. wiec porazka. cieszcie sie jak macie 1500 netto z umowa o prace bo ja moge sobie tylko pomarzyc o takiej .. : (

te 3600 zł mam z pracy w szkole + korki po godzinach :)

tzn razem z korkami mam 3600

Gość adfbxc
ile placi ci szkola>? bez kjorkow ile masz?

Gość lkjewlkfla;q
Poznań - umowa zlecenie - płatne za godzinę - w zależności od ilości w miesiącu ok. 1300 - 1400. masakra. ale dopiero studiuję, dziennie także mam nadzieję, że kiedyś będzie lepiej.

Gość asdfg
wegetacja i marazm nie ważne jakie miasto, ważne że w niektórych sklepach można kupić buty za 2500 złotych, a niektórzy tu nawet tyle nie zarabiają przez miesiąć (w tym ja )----------------------------------- A KTO CI KAZE KUPIC BUTY ZA 2500 zl?????????? KUP TO NA CO CIE STAC -niestety takie prawo buszu tak bylo jest i bedzie, a jezeli chcesz zeby wszyscy zarabiali po rowno to pozostal wyjazd do Korei

bez korkow mam ok 2200 zl na reke (ale to jest 20 godzin tygodniowo, wiec jakby 2 nadgodziny w tygodniu) .

Gość luke821111
Szczesliwy- na tym forum jestes dosc bogaty ale sa ludzie co zyja na duzo wiekszym poziomie. Pracuje w wielkiej firmie i kiedys dokopalem sie do tajnych informacji: wlasciciel firmy ma 3 proc od obrotu i w najgownianszych miesiacach ma w kieszeni 140tys miesiecznie a najlepszych 3 a nawet 4 razy wiecej!!! Co on kurwa robi z takim szmalem........ a mi nie chce dac 3 stowek podwyzki :(((

Gość gululowa
1450zl netto jest ciezko:( a co lepsze jestem specjalista, inzynierem:(ten kraj to pomylka

Gość niekonieeecznie
a co to za firmy co tyle zarabiaja? tez se zaloze

Gość jukhkhhhhhhhhhhhhhhhh
1600 bytom

Do luke821111 Nie wiem co robi ?, tak ja nie wiem jak można przeżyć za 1200 złotych :( Wiem jedno ! ile byś nie miał ?. To będzie za mało !!! Mówisz tak teraz , a jak ci się poprawi , czego ci życzę , to zobaczysz sam :)

Gość warszawski policjantt
2800 na reke sierzant 3 lata słuzby 2 czyli najnizsza grupa zaszeregowania