Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetacja i marazm

Tak szczerze - Ile zarabiacie na ręke? Zobaczymy jak się w Polsce żyje

Polecane posty

Gość wegiel starszym ludziom
wrzuca do piwnicy :d

Gość szczęśliwy:-)
Wiem !!!! Renifer !!!! :D Wozisz Św. Mikołaja ? :D

Bingo ? :D

Gość łódzkie
ok 2000 - produkcja. ale to tylko jak dobry miesiac albo nadgodziny. tak to 1800. jak na to zjebane wojewodztwo i miasto to nawet nie zle ... ;/

Gość kochany intersramie
jak temat o kasie jenni jest piwrwsza!1lubi sie podbudowac.... ja mam ok 18euro maz tez jakos 1900 zyjemy jak normalni ludzie i odkladamy.

Gość tak szczerze to
podstawa 1750 zł netto + premia 200 - 300 zł netto, ok. 2000 zł netto na miesiąc

Reniferko !!!! Nie masz racji !!!!!!!!!!!!!!!!! Św. Mikołaj istnieje !!!

Gość czy te oczy mogą..
2100-2700

Gość oj jeny jeny
maz jeny ma zwirownie i tyle w temacie:D

Gość jenifer robi lody
to właśnie ta praca związana z zimnem

moj mąż mi kilka działaności nawet nie próbujcie zgadnąć bo wam się nie uda :) a kasa was boli to wiem od bardzo bardzo dawna ..nic na to nie poradze:) pozostaje mi tylko się do was uśmiechnąć:)

Gość trzy tysiące
na łapę, łódź, starcza mi na wszystko i na oszczędzanie i na egzotyczne wakacje też, na szczęscie nie mam darmozjada żadnego na utrymaniu w postaci chłopa

Gość Dobrawka88
dzenny zdradz nam czym TWój mąż się zajmuje. Mój ma 1800 na ręke ja tylko zasilacz na razie 460 i to na trójkę.

Reniferko ? to chyba ciebie coś boli ? Czyżby chomąto zbyt ciasne ?, czy święty zbyt upasiony ? Bo coś kulejesz biedaczko :( , kulejesz :( Nie zmęcz się zbyt mocno ! Bo jak się ochwacisz, to Haskie cię opindlolą do kości :(

Gość woj. pomorskie
Ja w budżetówce 2100 netto + premiere kwartalne średnio 500 zł+ wczasy pod grusza+ bony na świeta+ delegacje = średnio 2600 wyjdzie. Mąz ok 2200 u prywaciarza.

Gość pracuje w banku w wwie
2400 na reke podstawy plus miesieczne premie(ale nie zawsze jak wyrobimy plan) plus premia roczna plus karta multisportu, opieka medyczna w enel-medzie i to by było na tyle. Dopiero zaczynam, pracuje niecały rok, więc mam nadzieję, że niedługo będę więcej zarabiać:)

Gość 10 tys na zycie
jenny kto Ci tu wierzy :D czynsz za ta klitke w bloku to jakies pewnie 500 zl no prad i gaz niech tez 500 zl,inne dobrocitel,net i satelita czy kablowka niech 400 to mi nie gadaj ze przezresz ponad 8 tys.I cie nie stac na zagraniczne wczasy :DTwoj maz to pewnie zarabia ale 3 tys i siedzisz w wynajetym mieszkaniu w bloku:D.No i policzmy na domek 20 tys ,budujesz go juz 2 lata i nie wiesz czy w wakacje sie wprowadzisz :Djakbys wsadzila przez ten czas budowy 500 tys to bys kretynko miala wiecej zrobione jak dach polozony i tynki.Sama buduje dom to wiem co ile kosztuje.Rozumiem kogos kto sie chwali swoim bogactwem ale ty to nie masz czym mieszkasz jak narazie w mieszkaniu w bloku urzadzonym z epoki PRL i ty bogactwem sie chwalisz.Ludzie nawet jak mieszkaja w blokach to maja odpierniczone mieszkania a ty co.Ludzie sie z ciebie smieja ze sie chwalisz a nie masz czym i nie zazdroszcza ci bo nie maja czego bo czego ci zazdroscic no czego

Gość zxcdvfgh
bydgoszcz 1200 zł

Gość kalafiorek.......
1480 zł na rękę ok 1050 zł minus szkoła 400 dojazdy 120 gdyby nie rodzice to bym wegetowała :(

Gość hfrkjhgufhvgk
3000zł na rękę, wyjazd za rok do nowej pracy poza Polskę, 2 języki, 28 lat, życie - łapię wiatr w żagle i nie szczypię się! Podchodzę do życia twardo, łapie byka za rogi, a wierzcie mi, że w tyłek dostałam niesamowitego kopniaka i życie mnie nie rozpieszczało!:) głowa do góry! będzie git!!!!!!!

Gość zeby jej na koniec nie wystawi
jenny nie ma nawet kasy na obiady, bo tesciowa musi jej podsylac zarcie to co tu o luksusach mowic, ciekawe ile jej rodzinka musi do tej kurnej chaty dokladac?

Gość gość
A ty coś jenny umiesz coś innego oprócz obrażania ludzi? Nie przypisuj sobie zarobków męża ( jeśli takie są) bo one nie są twoją zasługą. Ty swoimi siłami co zrobiłaś? do czego doszłaś? Jak na utrzymankę to zbyt wysoko się nosisz kchana.