Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko świeckie państwo!!!

Trzymam kciuki za zdjęcie krzyża w sejmie.

Polecane posty

Gość Tylko świeckie państwo!!!

Usunąć religię ze szkół ..zadnych krzyży w miejscach publicznych. Kto chce się modlić niech idzie do kościoła, synagogi, cerkwi, meczetu. To ma być Państwo świeckie, a nie kościelne !!!!! Każdy, kto che wyznawać swoją wiarę niech tworzy swoje szkoły.Państwowe szkoły powinny być niezależne od religii. Państwowa, Polska matura powinna być obca od jakichkolwiek religii. Ocena maturalna nie powinna mieć NICZEGO wspólnego z wiarą!!!!!!

Gość white white power
heheh jak bedziemy mieć swieckie państwo to zrobi nam sie taka mahometarnia jak we Francji czy szwecji albo UK :/ :o badziewie kebab i bombby nic nie mam do arabow i murzynów ale biale geny są recesywne pomysl o białej rasie

no w uk to juz skandal. tam normalnie obowiazuje prawo szariatu??? pomyslalby kto... ? niby swieckie panstwo a tu dupa, jak sie nie chce kosciala to sie wybiera islam. tak to w praktyce wyglada, tylko ze wymaga z 5-10 lat buforu...

Gość ivingi
Pewnie byś chciał w jego miejsce powiesić wibrator co?

Gość hog signo vinces
A czy ktoś się modli do krzyża który wisi w sejmie? Heh co to jest za komuny takich histerii nie było jak teraz.Naprawdę jacyś chorzy ludzi się uaktywniają.

a to ten krzyz z jezuskiem nadal wisi w sekmie? lol ;-0))

Gość Czas na opodatkowanie kleru!!!
Palikot to taki promyk nadzieji wsrod koltunsko - katolickiej wiekszosci elity politycznej i zaczadzonego przez kler tego samego polskiego skoltunowacialego spoleczenstwa.Ponoc Polska ,jest swieckim panstwem ,ale roznica miedzy swieckim panstwem europejskim ,a '"swieckoscia "panstwa polskiego tworzy przepasc. Dlatego mowienie i okreslanie przez najwyzsze wladze Polski ,jako panstwa swieckiego jest sporym naduzyciem i swiadomie bezczelnym oklamywaniem obywateli tego kraju ,jak i reszty swiata.Czego nie chca rozumiec elity wladzy w tym panstwie bo wplyw kleru i hierarchow katolickich jest niespotykany nigdzie indziej - nawet w panstwach o przewadze wyznania katolickiego.Polska jest krajem demokratycznym,ale tylko podczas wyborow ( ale i nawet tu kler sie wpycha ze swoimi zadaniami ) ,jezeli chodzi o pozostale kwestie to jest Polska typowym panśtwem o ustroju wyznaniowym wyznania katolickiego z dominujacym i uprzywilejowanym majacym wlasciwie na wszystko wplyw klerem katolickim do czego Polacy sie przyzwyczaili - swieckosci to jak by fasada.Wystarczy pomieszkac troche za granica i wtedy dopiero widzi sie ta roznice bardzo wyraznie - naprawde to az razi.

wibrator zamiast krzyza na scianie bylby rzeczywiscie przyjemniejszy - bo to widok rozluzniajacy, a nie taki jezusek z obdrapanym pyskiem;/

nawet w iranie realnie wply religgi na spoleczenstwo jest mniejszy niz w pl - tak wynika z moich ostatnich obserwacji w iranie;-)

Gość white white power
bardzo dobrze że polska jest katolicka i religijna przynajmniej jestesmy oryginalni a nie banda matołów ateistycznych którzy robią wszystko dla mody i pogoni za zachodem

Gość Actionn Jackson
01:48 [zgłoś do usunięcia] ROR Być może. Ale Najlepiej byłoby abyś sobie go w tym celu wsadził w pupcie.

kogo mam sobie wsadzic w pupcie z atwoja namowa - tego jezuska na krzyzu?:-)

Gość Actionn Jackson
01:50 [zgłoś do usunięcia] ROR To jak ci lepiej to wróć do Iranu.

"[zgłoś do usunięcia] white white power bardzo dobrze że polska jest katolicka i religijna przynajmniej jestesmy oryginalni a nie banda matołów ateistycznych którzy robią wszystko dla mody i pogoni za zachodem " lol -;-))))) widac te katolickosc zwlaszcza w rankingach korupcyjnosci ;-)))

Gość Zapatero
A wiecie,czemu kościół namawiał,żeby ludzie głosowali na PiS ?? Bo się bali,ze jak wygra Ruch Palikota, czy PO,ZSL, to będą musieli się opodatkować !!!!

Gość Actionn Jackson
Do ROR. Możesz sobie wsadzić w pupcie co chcesz. To wolny kraj.Tylko nie rób tego publicznie.

"Actionn Jackson 01:50 [zgłoś do usunięcia] ROR To jak ci lepiej to wróć do Iranu." ie prosilam o rade;-) tracisz czas - iran stoi lepiej niz polska ale nadal sa fajniejsze miejsca niz te dwa - w sumie - ponure kraje;-) iran to jeszcze z nim licza - a polska to taka polanka dla taki kosciolka z guru na tronie w rzymie ;-) nawet zabawne czasem;))

"Actionn Jackson Do ROR. Możesz sobie wsadzić w pupcie co chcesz. To wolny kraj.Tylko nie rób tego publicznie." aksad zalozenie ze jestesmy w tym samym kraju?;-) ja tylko wspomnialam ze widok wibratora jest przyjemniejszy niz jezuska na krzyzu - a ty od razu zaczales o seksie analnym - no coz glodnemu chleb na mysli;-)) " zobacz w iranie jak stoi korupcja... potem mozesz looknac na afganistan... http://www.youtube.com/watch?v=eGVyMV_unkA " bylam i tu i tu - nie taki diabel straszny jak ....pokazuja go w tv;-))

Gość Action Jackson
ROR nawet w iranie realnie wply religgi na spoleczenstwo jest mniejszy niz w pl - tak wynika z moich ostatnich obserwacji w iranie nie słyszałem ażeby w Polsce kiedykolwiek wieszano za homoseksualizm a tam robi się to publicznie na specjalnych dźwigach więc chyba nie wiesz o czym piszesz żałosny pierdolcu i prowokatorze. A teraz pryskaj sobie przejechać po prostnicy czymś wibrującym bo to dobry moment. Zaczynasz się rozpływać w marzeniach.

" zbereznik z iranem sie licza bo tam jest przywodca ktory nie daje sobie w kasze dmuchac... u nas jest inaczej..." nie wiem ja jest "u nas" - chodzi ci o polske, tak? ja nie mowilam o iranie jako kraju a jedynie o tym ze rezim lzejszy niz katolicki w umyslach polakow zgadzam sie z oosba pozyej ze kler boi sie podatkow bardziej niz diabla;)))

ROR powiedz w iranie cos na mahometa to przekonasz sie na temat tolerancji, wplywow i korupcji (bo z pewnoscia bie bedziesz miec ochoty na "praworzadny wyrok") malo wiesz o swiecie...

z jednej strony dobrze jakby zdjeli etykietke panstwa koscielnego z polski i tam opodatkowali go itp itp tylko ze druga strona i tą złą jest to ze własnie to nas broniło od innych religii... napływu jakis tam ciapatych pakoli islamistów itp własnie trzeba to dobrze rownowazyc bo pewnego dnia bedzie z nas druga francja czy anglia albo niemcy .... zeby nam tutaj burdelu nie zrobili z polski : )

Gość Action Jackson
aksad zalozenie ze jestesmy w tym samym kraju? Ja niczego nie zakładam.Napisałem o kraju w ktorym żyjesz.No bo chyba w takim żyjesz?

"nie słyszałem ażeby w Polsce kiedykolwiek wieszano za homoseksualizm a tam robi się to publicznie na specjalnych dźwigach" slyszales czy moze przeczytales w internecie? czy moze byles , rozmawiales z ludzmi - mowisz w farsi? bo be zjezyka to nic sie o spoleczenstwie raczej nie dowiesz- sa easy as it is;-)) smieszne ze ludzie przez ekran posterzegaja swiat a raczej swiatek;)) "więc chyba nie wiesz o czym piszesz żałosny pie**olcu i prowokatorze." po stopniu wewnetarznego poddenerwowania domniemuje ze mam "przyjemnosc" z katolkiem?;-)))) " A teraz pryskaj sobie przejechać po prostnicy czymś wibrującym bo to dobry moment. Zaczynasz się rozpływać w marzeniach." nie mam penisa - bilogia wyposazyla mnie w pochwe i nie narzekam;)))

"[zgłoś do usunięcia] zbereznik ROR powiedz w iranie cos na mahometa to przekonasz sie na temat tolerancji, wplywow i korupcji (bo z pewnoscia bie bedziesz miec ochoty na "praworzadny wyrok") malo wiesz o swiecie..." jak rozumiem ty mowisz plynnie w farsi czy tez jak kolega czerpiesz wiedze z ekranu?;-)

Gość buahahaaaaaa.....
Z religią won ze szkół. Bo każdego próbują nawrócić i mówią co Bóg to, co Bóg tamto. PiSaki gadają jak naćpani. Trzymam kciuki Janusz! A PiS i moherów się nie bój! bo masz wsparcie wśród młodych. :classic_cool:🖐️

"[napływu jakis tam ciapatych pakoli islamistów itp własnie trzeba to dobrze rownowazyc bo pewnego dnia bedzie z nas druga francja czy anglia albo niemcy .... zeby nam tutaj burdelu nie zrobili z polski : )" ach ten starch przed nowym podsycany "obcym" ;-)))) "Ja niczego nie zakładam.Napisałem o kraju w ktorym żyjesz.No bo chyba w takim żyjesz?" a skad ta pewnosc ze zyje w kraju wolnym? coz za szudfladkowanie;)

"[zgłoś do usunięcia] buahahaaaaaa..... Z religią won ze szkół. Bo każdego próbują nawrócić i mówią co Bóg to, co Bóg tamto" naprawde a oni wciaz o tym samym pitola o tym bogu z wesla gromadka?;-))