Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko świeckie państwo!!!

Trzymam kciuki za zdjęcie krzyża w sejmie.

Polecane posty

Gość Action Jackson
Nie trzeba czytać o takich rzeczach. Ani też tam być. Mi wystarczy to co widziałem. A może pokazać Ci materiał stosowny materiał wideo?Przetłumaczysz nam z farsi co tam pokrzykują?

"[zgłoś do usunięcia] Action Jackson Nie trzeba czytać o takich rzeczach. Ani też tam być. Mi wystarczy to co widziałem" jasne ;-)) nie odbiegasz tym odcalej reszty - ale jak jestes szczesliwy z tym co widziales to oki;-)) i ten strach -"pokazali ci" - tak usiadlam na lotnisku i poprosilam zeby "pokazali mi stoswny material" - zadaowolniony juz?;-)) jestes rozbrajajacy - niczym dziecko we mgle;))

Gość Interesujące...
Jedno pytanie. Dlaczego akurat tobie RoR WIBRATOR kojarzy Ci się z analem?

to nie do mnie pytanie - ja napislam ze mi sie kojarzy z przyjemnosci i relaksem, a ajkis wulgarny koles napisal zebym sobie wsadzila w odbyt - wiec stosniwej bedzie sie zapytac jego, hm? a zreszta dlkaczego wibrator nie mialby sie kojarzyc z odbytem? whatever you like;-))

Gość Actio Jackson
Nie jestem szczęśliwy z tym co widziałem ani też nie jestem szczęśliwy ze ludzie mogą w ogóle pisać iż w Iranie wpływy religii są mniejsze niż w Polsce.

Gość Nic do oclenia?
Jeśli już nawet takie mafie jak prawnicy i lekarze mają kasy fiskalne, to i czarna mafia powinna mieć.

a to juz twoj problem z tym brakiem szczescia - moze psycholog by ci pomogl? utzrymujacy sie stan poczcucia nieszczesliwosci moze zgrazac tobie i otoczeniu - to tak jak sperma u mezczyzn jak zbyt dlugo nie da jej sie ujscia to zatruwa organizm od srodka;-) to niezdrowe jednak;/

Gość Action Jackson
oczywiście można przyjąć taką wykładnie ze to nie religia a zawoalowana polityka ale w tym układzie ja nie odczuwam tej "polityki".

sutannicy polscy sa sprtynijesi od lekarzy widac;-)) ja w ogole uwazam ze to dobrzey niznesmeni sa ;-)) ni ewiem moze terazwymagaja MBA zeby wstapic w szeregi kleru?;-))

Gość Gorączka nocnej sraczki
Nie głosowałem na niego i żałuję... Coraz bardziej mi się podoba.. świetna kolejność: Gospodarka, Edukacja, Światopogląd... a w światopoglądzie - porządeczek! Brawo Palikot!

Gość Action Jackson
utzrymujacy sie stan poczcucia nieszczesliwosci moze zgrazac tobie i otoczeniu - to tak jak sperma u mezczyzn jak zbyt dlugo nie da jej sie ujscia to zatruwa organizm od srodka głodnemu chleb na myśli. Ale w sumie coś w tym jest. Pomożesz?

"[zgłoś do usunięcia] zbereznik Actio hahahaa... ja tez szczesliwy nie jestem..." i na takich tez wygladacie;/ moze dobrzez by bylo dac oczom odpoczac od widoku sutannikow, hm? pamietam ze to moze byc stersujace;//

Gorączka nocnej sraczki a jaki poglad na gospodarke ma palikot, bo ja przez cala kampanie sie tego nie dowiedzialem..?

Gość A kiedy KK odda nasze 100 mld
:classic_cool:

" głodnemu chleb na myśli." przyganial kociol garnkowi;-)) "Ale w sumie coś w tym jest. Pomożesz?" chetnie ale w czym mialabym pomoc?;-)) upuszczac ci sperme? ;-)) zebrzacy o pomoc w sferze seksualnej mnie nie kreca;-/ wspolczuje im to fakt - ale mam teorie ze impotencja/niemoznosc zaspokojenia w tej sfrezr rodzi sie w glowie - wiec tam szukaj przyczyny;)))

"[zgłoś do usunięcia] zbereznik ROR " aty znowu o mnie;///

Gość Action Jackson
Nie głosowałem na niego i żałuję... Coraz bardziej mi się podoba.. świetna kolejność: Gospodarka, Edukacja, Światopogląd... Nic z tego nie będzie. Głosy zostały zebrane od naiwnych jacy dotychczas głosowali na sld.Nawet z tak zaskakującym poparciem i tak nic nie przeforsują. gospodarka-jakież to interesujące propozycje mamy u nich poprawy sytuacji ogólnej? Edukacja-to samo pytanie z zastrzeżeniem-jak mają zamiar wpłynać na jakoś edukacji oprócz wywalenia religii i wprowadzenia "nauki o wychowaniu"czy tam czegos? Światopoglad-chmm dotąd myślałem ze dla liberałów to indywidualna sprawa. A tu bach. Też go objęli programem. Patrzcie patrzcie. Ps o tym czy żałować będzie tego ze nie głosowałeś napisz za dwa lata jak troszkę posiedzisz i popatrzysz na ten cyrk. Nie mów hop póki nie skoczysz

"Gorączka nocnej sraczki Nie głosowałem na niego i żałuję..." etam - taki lepper tyle ze na wesolo;-))) "Coraz bardziej mi się podoba.. świetna kolejność: Gospodarka, Edukacja, Światopogląd... a w światopoglądzie - porządeczek!" no i fajnie ze tak spina ten kler;-))

Myślę, że w wielu krajach Europy zaczęli przyglądać się naszemu krajowi z zaciekawieniem. Bo to łatwo się gada o prawach człowieka na Białorusi... Zobaczymy jak rządzącym pójdzie z tym w RP.

o gospodarce mialo byc!!! a patrza politowaniem, smiech na sali, wczoraj jak reutersa ogladalem to po prostu parodia... ja rozumiem rozwazania miedzy po a pis, ale palikota nie rozumiem...

"[zgłoś do usunięcia] Action Jackson Nie głosowałem na niego i żałuję... Coraz bardziej mi się podoba.. świetna kolejność: Gospodarka, Edukacja, Światopogląd... Nic z tego nie będzie. Głosy zostały zebrane od naiwnych jacy dotychczas głosowali na sld.Nawet z tak zaskakującym poparciem i tak nic nie przeforsują." a ci znowu o jednym _ "ja panie o polityce" i klerze;-)))) "jak mają zamiar wpłynać na jakoś edukacji oprócz wywalenia religii i wprowadzenia "nauki o wychowaniu"czy tam czegos?" dobre i to - przynajmniej kler nie dostanie dodatkowo kasy za"lekcje" ;-)) "o tym czy żałować będzie tego ze nie głosowałeś napisz za dwa lata jak troszkę posiedzisz i popatrzysz na ten cyrk." jakiez to jusi byc zalosne nie kiec nic innego do roboty - tylko siedziec i obserwowac dwa lata jakis cyrk na peryferiach swiata;/ no ale lepsze takie hobby niz zdane;-)

Pytanie do różańców i klęczników: Uzasadnijcie mi dlaczego kościół katolicki w RP nie ma jawnych finansów 😠 oraz dlaczego nie rozlicz a się z fiskusem? laczego fiskus nie może kontrolować finansów kościoła? Przecież kościół jest finansowany z budżetu państwa? Słucham. Przemówcie klęczniki, oszuści i różańce. 🖐️

sraczka nieboraczka! temat o gospodarce mial byc!? rzucasz jakis temat i zmieniasz, teraz o podatkach ksiezy mamy gadac. moze za koleja... ?

Gość cOOle at home
super! nygusy ;) tak trzymać i nie popuszczać! dziękuję za uwagę i do usłyszenia 🖐️;):classic_cool:

"[zgłoś do usunięcia] Gorączka nocnej sraczki Myślę, że w wielu krajach Europy zaczęli przyglądać się naszemu krajowi z zaciekawieniem." jedyne o czym wspomnialo pierwsze wydanie wiadomosci - nie pamietam ktora tv - w Hong Kongu po wygranej tuska - to fakt ze jako pierwszy od upadku komunizmu zdolal przejesc re-elekcje;)) "a patrza politowaniem, smiech na sali, wczoraj jak reutersa ogladalem to po prostu parodia... " polska to nic nieznaczacy kraj - z pkt wiedzenia globalnej ekonomii - ot tak lokalnie we wschodniej europie to potega, ale europa tez znaczyc bedzie stopniowo coraz mniej;)