Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na psa

Nie mam już sił na psa sąsiadów !!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
autorko to troche wymaga pracy i kasy ale może warto kupić kamerę i zamontować nad drzwiami wejściowymi albo z wiodkiem na drzwi wejściowe bedziesz miała twarde dowody, nagrywanie komórką to taka zabawa że nim zdązysz cokolwiek włączyć bedzie po wszystkim a tu zostawiasz kamerę na 1, 2 tyg i masz twarde dowody nawet dla sądu, poszukaj w sklepach detektywistycznych, allegro jak już jesteś naprawdę umęczona to może warto zainwestować

Gość gość
qwergfc 2011.10.12 jak jestes z podlaskiego za drobna oplata rozwiaze ten problem. xx Ja jestem z podlaskiego i jak ty chcesz taki problem rozwiązać?

Gość gość
Najlepszym wyjściem są petardy. Kup sobie paczkę takich głośniejszych i jak piesek pojawi się tam gdzie nie powinien, to myk mu pod nogi przez okno jedną, wtedy piesek zaraz będzie wiedział gdzie jego miejsce. Ja tak zrobiłem z kilkoma pieskami, wystarczy powtórzyć parokrotnie i problem się rozwiąże.

Gość gość
Posyp miejsca pieprzem cayenne (przyprawa Gwinei). To jest na tyle humanitarne i bezpieczne że pies przestanie sikać tam, gdzie nie chcesz. Deszcz zmyje pieprz więc musisz odświeżać miejsca. Dużo nie trzeba! Działa też na wiewiórki żeby nie wykopywały kwiatów rosnących z bulw. Posypiesz kilka razy i pies nie będzie więcej wchodził na Twoją posesję.

Gość gość
To nie może tak być. Dzwoń po straż miejską.Im szybciej tym lepiej.

Gość gość
23:12 to samo z dziecmi. nie rozumiem ludzi ktorzy robia SOBIE dzieci a innych zmuszaja do sluchania ich walenia w podloge, darcia sie w nocy przez godzine czy biegania nad glowami!

Gość gość
Rob zdjecia aparatem i jak juz porobisz zdj to daj je dla policji i powiedz ze sobie nie życzysz zeby czyjs pies chodzil ci po twojej posesji

Gość gość
A'propos tego samego z dziećmi idź sie dobrze przebadaj bo z twojego wpisu wniosek że życie (cię) jeszcze widocznie nie zweryfikowało

Gość Normalny2
Jak ci leje pod drzwi, a nie masz swoich zwierzaków, to zostaw tam pyszne mięsko z odpowiednią przyprawą i będziesz miała zasrańca z głowy. Skoro jego właściciele są burakami, a pies jest wredny, bo głupi nie jest i robi to specjalnie, to masz wybór albo się męczyć i zbierać g****a zamiast swoich plonów albo pozbyć się kłopotu. Twoje życie i Twój wybór.

Gość gość
Powiedz właścicielom psa żeby go pilnowali bo zamierzasz rozłozyć na posesji trutkę na szczury i nie bierzesz na siebie odpowiedzialności jeśli zwierzak się otruje. Może ta ściema pomoże.

Gość gość
gość dziś Powiedz właścicielom psa żeby go pilnowali bo zamierzasz rozłozyć na posesji trutkę na szczury i nie bierzesz na siebie odpowiedzialności jeśli zwierzak się otruje. Może ta ściema pomoże. Czy jesteś chora psychicznie?

Gość Normalny2
Nie jest NORMALNA

Gość gośćNormalny2
Po Nie - oczywiście kropka, czyli Nie. Jest NORMALNA!!!

Gość horypsyhicznie
do gość dziś Ja jestem hory psyhicznie, mam twoje ip i jestem godny...

Gość gość
Też mam ten problem. Mam wspólny przedsionek z sąsiadami w kamienicy. Ich pies często obsikuje mi drzwi. Zastanawiam sie czy go nie podrzucić do schroniska bo mam tego dość. Wstyd listonosza wpuścić bo wali szczynami mimo że myje

Gość gość
Nie wina zwierzaków.Tylko ludzi,że nie pilnują pupili.Ja nie wyobrażam sobie puścić samopas mojego psa a żeby komuś obszczał by trawnik na posesji to wręcz nie do pomyślenia. Za to inna bajka,u mnie za to w domkach trzymają po kilka ciafrotów i w nocy jeden ujada nawet jak nikt nie idzie.Obłęd.

Gość gość
No wlasnie co zrobic jak pies sasiadow ciagle mi sra przed drzwiami. Ktos tu porownal dzieci do psow, moje dzieci nikomu pod drzwiami Nie Sarah's!!!! Man powyzej uszy psich gowien, sprzatajcie po swoich kundlach!!!!!!!!

Gość gość
Myślałam, że ludzie udzielają tu sobie życzliwych rad, a okazuje się, że o dziwo nie! Z radością bezinteresownie "obsikują" innych. Jest na takich skuteczny odstraszacz? Może chili z pieprzem na język a olej na rozum?

Gość gość
ja mieszkam w bloku ,psia klatka,drzwi mam czesto obszczane,myje je co 2 dni pachnacym plynem i psikne perfumą wtedy mam spokuj jak niezapomne umyc i psiknać ;-)

Gość gość
Ja tam wolę 100 psów, niż choćby jednego zasikanego i zarzyganego pijaka. U nas są tylko 3 psy w bloku. Było więcej, ale zestarzały się, no i nie ma. Nie chcieli kolejnych jak widać. Mamy za to pijaków, co znaczą drogę do domu rzygiem i szczyną, leją po drzwiach do klatek, sąsiadom naleją na drzwi i wycieraczkę niekiedy. W czym taka ludzka świnia lepsza od psa? Te dzieci da się jakoś przeboleć, drą się co sił w płucach na placu zabaw, wydrą się i pójdą, ale pijaki to najgorsza zaraza bloków ☹

Gość gość
polecam pastucha na zwierzęta rolne jak walnie go raz a porządnie to nie podejdzie przez miesiąc .

Gość gość
Co to za kretyn co nie wie co to wiatrołap,to dopiero musi być wsiur.A z psem sąsiada też mam problem.