Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumcajsowa Hanka

Jaka książka na jesienne wieczory ?

Polecane posty

Jeżeli lubisz lekkie fantasy to polecam książki: - Milena Wójtowicz ("Podatek" i cykl "Wrota") - Olga Gromyko ("Wiedźma" i "Opiekunka") - Jakub Ćwiek ("Kłamca" 3części) - Jacek Piekara cykl o inkwizytorze Mortimerze Madderdinie (to już nieco cięższe, ale dobrze napisane)

Gość stara raszpla wlasciwa
Polecam Ci "ja diablica" Katarzyny Miszczuk, swietna zabawa na dlugie wieczory....

Gość zzzyyykkk
Kup sobie dobrą mangę. Bezcenna.

Gość księżniczka z innej bajki
Saga "Zmierzch"

Gość ramoneska
Teraz koncze Ostatni rejs Georga Martina ,polecam wilkołaki ,zbrodnie ,ciekawy klimat

Gość mamuuśka76
polecam "Diecko pokuty"

Uwięziona w Teheranie Zakazana żona Córka bajarza Mój pan i władca Harlequin'y:D

mamuuśka76 Strasznie droga ta książka i zapewne ciekawa... ( czytałam recenzje) Może zechcesz swój egzemplarz sprzedać lub wymienić na inną pozycję ? :)

Gość Ja polecam.......
"Cukiernia pod Amorem" wszystkie 3 części są super, "Pokój" Emmy Donoghue, "kochanice króla" Philippy Gregory

Gość Polecam Ci
"Lsnienie" Kinga, swietna ksiazka oraz "Biala Masajka"

Gość Ja polecam.......
Metro 2033 i Metro 2034 też sa wciągające

Metro 2033 i 2034 zajebiaszcze :) polecam też wszystkie książki Christophera Moora a szczególnie "brudną robotę" albo "najgłupszy anioł", świetny jest też Neal Geiman i jego "Amerykańscy bogowie" albo "Nigdziebądź" poezja normalnie :)

Gość Anitttta21
tez bym chciala cos przeczytac dawno nie czytalam ksiązki bo po prostu nie mialam czasu praca praca i choroba ale marzy mi sie choc to glupio brzmi he przeczytanie dobrej fajnej ksiązki moze cos polecicie o temtyce thiler i psychologiczne

Gość Ja polecam.......
Grabarzu Marianie, a czytaleś może "Czas zmierzchu" albo "Piter". Ciekawa jestem czy będą tak samo dobre jak Metro :)

Gość Vivienka
poczytaj książki tess gerritsen niesamowita pisarka

nie czytałem jeszcze, z resztą chyba niedawno się ukazały bo w sobotę będac w empiku, nie wpadły mi w oko. Mam poza tym wielgachny stos ksiązek, do przerobienia, choć Glukovskiego łyknę poza kolejnością :) a jesli lubisz SF to polecam braci Strugackich a w szczególności "piknik na skraju drogi".

Gość Vivienka
Książki tess gerritsen typu Grawitacja, Ogród kości, Autopsja, Chirug itd swietne ksiąki, ostatnio czytałam tez historię dziewczynki prześladowanej przez pedofila chyba sie nazywa Uprowadzone,

Gość Vivienka
Z trillerów polecam to jedno spojrzenie nie pamietam autora ale ksiązka super pozatym polecam serie ksiązek o inspektorze froście :)

Może Ase Larsson? Akurat nowa książka wyszła, jak nie czytałaś to polecam poprzednie "Burza z krańców ziemi" i "Krew którą nasiąkła", a nowa to "I tylko czarna ścieżka" ja liczę na nią pod choinkę ;) W zależności co lubisz polecam jeszcze Kinga, Mastertona, Jonathana Aycliffe - akurat na wieczory ;)

Gość milkare
RUINY stara ksiazka, z 2006, ale moim zdaniem super. W typie thrilleru, horroru

WSZYSTKIE książki TESS Gerritsen - super lektura Dziecko pokuty - świetna (właśnie kończę) Diane Chamberlain - kłamstwa

sagi norweskie :D ja czytam rozę znad fiordóe teraz, a wczoraj zamówiłam raiję ze śnieznej krainy i czekam na towar :D

Gość gość
na pewno dobra książka jest fajnym wyjściem na jesienny wieczór. Ja teraz jestem w trakcie czytania Mrocznego zakątka Gillian Flynn. Moim zdaniem jedna z fajniejszych powieści, jaką miałam okazję przeczytać.

Gość narciarz33
Mi to się spodobało bardzo – Pogranicze zbrodni – autorstwa Dariusza Grabary. Wziąłem to sobie zamówiłem na długie wieczory, a wciągnąłem w jedno popołudnie :) Nie wiem czy jeszcze to mają w ofercie na stronie www.goneta.net , bo stąd kupowałem ale to już było jakiś czas temu. Pozdrawiam.

Polecam biografię Heleny Rubinstein. Zrobiła światową karierę w branży kosmetycznej. Motto jest takie, że dzięki ambicjom i uporowi można wiele zdziałać.