Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedksiężycowa

Nieśmiali ludzie nic nie znaczą w dzisiejszym świecie!

Polecane posty

ja jestem nieśmiałą a znaczę dużo :) czasem moja niesmialosc mi przeszkadza, ogranicz amnie, ale nie chowam sie za moją neiśmiaością, tlyko po cichu robię to co lubię :) a to owocuje :)

Gość .mała.MI.
nie mogę napisać o której będę bo nie wiem.. nie uczestniczylam w tych zawodach tylko oglądałam... wczoraj np wpadłam tylko na chwilkę.. wieczorem bylam na angielskim więc jak wróciłam nie chciało mi się już wchodzić ....

Gość ween 101
Więc jak już będziesz to napisz już jestem , kiedy by to nie było !!! I to dobrze że nie brałaś udziału to niebezpieczny sport , walki na gołe pięści są bezpieczniejsze........

Gość .mała.MI.
fajnie się jeździ konno kiedyś jeździłam i lubię najbardziej galopem a te zawody były takie powolne na umiejętności a nie wyścigi... ale dziś beznadziejna pogoda nawet słoneczko nie świeci... do poniedziałku mnie nie będzie bo wyjeżdzam... a co się dzieje z autorką ciekawe czy zapytala o te notatki ???

Gość .mała.MI.
hej czyżby was też nie było ??????????????????

Gość .mała.MI.
czy juz tutaj nikt nie zagląda ??????????????

ja jestem niesmialy i nic nie znacze w tym dzisiejszym swiecie to juz dawno wiem i ma to gdzies ale to ma jedna zalete i to mi sie bardzo we mnie podoba:D