Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedksiężycowa

Nieśmiali ludzie nic nie znaczą w dzisiejszym świecie!

Polecane posty

Gość .mała.MI.
ween 101 .mała.MI. wiem wiem Czego Nie wiesz ??? To reakcja na twój komentarz , brak słów tylko biję brawo wiem wiem to była odpowiedź na "Zart taki.."

Gość .mała.MI.
autorko ile masz lat ? W ogóle ile wy macie lat ??

Gość ween 101
a ty aty powiedz , powiedz.....

Gość .mała.MI.
hahah autorka ignoruje no trudno może to właśnie jej problem że nie potrafi być miła dla ludzi kiedy coś jej nie pasuje.....

Gość .mała.MI.
ja mam 26 a wy ?

Gość .mała.MI.
hahah to była odpowiedź do lat czy razem :D

Gość Przedksiężycowa
22.

Gość ween 101
Nie to było napisane zanim zadałaś pytanie nobo ponieważ , na moment mnie zatkało i nie wiedziałem co napisać

Gość ween 101
lubisz mieć tyle lat , ja bym wolał mieć 22

Gość .mała.MI.
co cię zatkało.... to młoda jeszcze autorko jesteś.... przecież możesz pisać co cię jeszcze dręczy postaramy sie pomóc... a Ty się po prostu zamykasz w sobie... jeśli coś mówisz i ktoś nie odpowiada to nie znaczy że cię ignoruje tylko może nie słyszał więc mów drugi raz... tak samo tutaj mów co chcesz nam powiedzieć i nie przywołuj do porządku tylko mów to z czym masz problem... napisałam o psychologu nawet się do tego nie odniosłaś a to jest związane z tematem no i jak mamy z tobą rozmawiać... jak ty chcesz zeby ciągnąć cię za język...

Gość .mała.MI.
ja też bym wolała 22 :D a tak poza tym to co cię zatkało ?

Gość ween 101
A stajnia Klucz jest dalej w stronę Nowego Dworu ale nie wiem jak to wrzucić w temat..

Gość .mała.MI.
aha myślalam że to tam akurat nie wiem gdzie są łajski tylko o tej miejscowości słyszałam... a wodociągi to są tam gdzies koło ciebie byłam tam nad wodą z 5 lat temu :D

Gość Przedksiężycowa
Sorki, byłam w łazience...

Gość ween 101
Podobało mi się jak wyszłaś z sytuacji która zaczęła iść w niepotrzebnym kierunku , po mojej prowokacji (pewnie nie potrzebnej) i kontrreakcji ze strony autorki sytuacja mogła się rozwinąć różnie , ty żeś załagodziła jednocześnie zajmując stanowcze stanowisko, ja bym raczej poszedł w niepotrzebny konflikt , Brawo.

Gość ween 101
I to właśnie w sumie Łajski!!!

Gość Przedksiężycowa
Ja tam się z nikim nie kłócę, a jedynie zaznaczam, że dyskusja odbiega od głównego wątku. Tak naprawdę to nie ma znaczenia skąd jestem i ile mam lat, bo jestem tutaj na chwilę, w konkretnej potrzebie.

Gość ween 101
Żałuj że nie byłaś rok temu po powodziach jak nawozy z pól napłynęły do zalewu masakra. Kilkadziesiąt ton ryb zdechł . Morze nie ciekawe ale ogólnie masakra Ide piesy wypuścić na dwór Za 10 minut jestem!!!

Gość Przedksiężycowa
Tak bym chciała się przełamać w swoich oporach... Żeby on odpowiedzial na moje zainteresowanie jak człowiek, nie wilk... Człowiek nieśmiały boi się tego, że ktoś zrzuci go z samej góry, a on już nigdy nie pozostanie taki sam...

Gość .mała.MI.
Autorko a czy Ty czytasz o czym piszę napisałam na temat i zero odzewu ignorujesz czy o co chodzi ??? Jak z tobą rozmawiać jak pytam o coś a Ty nie odpowiadasz może nie ma znaczenia ale odskoczna na chwilę od tematu to nei żadna zbrodnia... faktycznie ciężko z tobą rozmawiać.... Pytałam o tego psychologa pisałam zebyś pisała jaki masz jeszcze problem MILCZYSZ Przestań milczeć tylko pisz co jeszcze jakim masz jeszcze problem w jakiej sytuacji itd... Kiedy załagodziłam sytuację ? :D

Gość .mała.MI.
a on należy do tej przeojowej grupy ?

Gość Przedksiężycowa
Do psychologa się wybieram, ale zarazem wolałabym się sama przełamać... Chociaż nie jest to łatwe... On akurat jest dość spokojnym facetem, tzn. na takiego wygląda, moim zdaniem nawet taki nieco niedostępny...

Gość Przedksiężycowa
W ogóle nie za bardzo wiem jak zwrócić na siebie jego uwagę, jak go zainteresować sobą... Jestem kiepska w gadce, zawsze ważę każde słowo...

Gość .mała.MI.
no to wybierz się bo sama chyba się nie przełamiesz... a psycholog poradzi ci nie wstydz się to dla niego norma że ludzie z różnymi problemami przychodzą do niego.... ja może nie jestem jakaś nieśmiała ale też miałabym problem z zagadaniem do faceta który by mi się podobał ale w końcu pewnie bym się przełamala albo zwróciła jakoś na siebie jego uwagę... ale chodzi z jakimś towarzystwem czy razcej sam ? czyi łajski są tam gdzie te wodociągi tak zwane :D

Gość ween 101
Jestem co nowego???

Gość .mała.MI.
a czy on jest z twojej grupy ?? jeśli nie to zapytaj czy ma ćwiczenia u jakiejś profesorki... bo nie było cię ostatnio i nie masz notatek to sobie skserujesz czy jakoś tak :P a jak jest to poproś o notatki z wykładów bo nie zdążyłaś czegoś tam zanotować :D