Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka małolata

kochałam się z facetem po 50. Lepiej było niż z równieśnikiem

Polecane posty

Gość sexi blondiD***
beliar ty to masz banię, przecież to jest prowo jak nic :D:D:D a tyś się wkręcił jak nie wiem co, która 19latka przespałaby się z facetem, który na upór mógłby być jej dziadkiem :D:D:D tylko profesjonalne prostytutki dają staruchom i to za gruby hajs z takim starym

Jakie profesjonalne? Zdarza się często że skrajnie szkaradna dziewczyna, której nie chce żaden rówieśnik sypia ze starym grzybem, któremu już wszystko jedno. A jak prostytutki to nie takie profesjonalne, bo zdarzają się goowniary co dają doopala za grosze, nie mając pojęcia o antykoncepcji. Takie rzeczy się zdarzają, nie mówię że to jest nagminne.

Gość orkanka
zgadzam sie. kobieta po 40 ma zdecydowanie mniejsze szanse niz jej rowiesnik. sam jednak przyznakes, ze dlugo jestescie na chodzie. ja dodam wiecej: wtedy zaczynacie byc wreszcie sprawni. wczesniej to tylko jazda testowa.

Gość multibabka
wg jakich norm...chyba wszystkiech, oprocz prawnych. ile jest zwiazkow, gdzie roznica wieku wynosi kilka lat, a ile 30? nikt nie powie mi, ze jest to normalne.

Gość ładniutka dorotka:)
hehe, dobre dobre. Jakiś gość się tu podnieca i twierdzi że 50cio letni facet to sztuczna szczęka i rozrusznik serca haha, chłopcze ty się rozejrzyj dookoła bo ja się rozglądam. Niejeden 50cio latek wygląda lepiej niż 20sto letni zapuszczony baleron, wychowany na hamburgerach z McD. , do tego zapuszczony i bez kondycji bo siedzi i płaszczy dupę przed kompem. PS. Popieram mała, jak fajny gość to warto było :)

Gość orkanka
sexy blondi jakos dziwnie czeto udziela sie w tematach dotyczacych zwiazkow mlodych ze starszymi. ktorys dal ci kosza?

Bo to nie jest normalne, to patologia. Wydaje mi sie że autorkę tatuś dotykał w bardzo młodym wieku i stąd u niej teraz takie zachowanie. Zapewne też jest tak nieciekawa pod względem charakteru jak i prezencji że tylko stare, niedowidzące dziadki chcą ją bzykać, żaden młodzian by nie chciał. :)

Gość hej moi mili
sfrustrowany (co widać po wypowiedziach) Beliar to pewnie mały grubasek, który w dodatku nigdy nie zaruchał sobie, więc się udziela i gnębi laski w odwecie że żadna mu nie dała. Na seksie się zna jak świnia na pomidorach :D:D:D

Gość orkanka
dorotka o to chodzi. mlodzi sami nie potrafia sie okreslic. dzisiaj facet to ciota. a boli ich to ze pokoleniu swoich ojcow nie dorastaja do lydek. dzis tylko latwosc szybkosc i sie im wszystko nalezy. a na kobiety dziala stara szkola uwodzenia.

Gość przecie to prowo imbecylki
na zmiane z Egoistem :O a zyeby sie wkrecaja :O

Gość taka małolata
akurat mam chłopaka w swoim wieku jak juz bardzo to cie interesuje[czesc} i wlasnie, pienisz się, ze 50latek wiecej moze w lozku niz ty buhehe porażka facet:D

No to żal mi twojego chłopaka. Ciebie też mi żal, bo twoje zainteresowanie facetami w podeszłym wieku świadczy o tym że albo tatuś albo dziadziuś wkładali ci palce do majtek jak byłaś jeszcze małą dziewczynką. Bardzo przykre. Pedofilów powinno się karać bardzo surowo. 🖐️

Gość sexi blondiD***
orkanka Nie zgadłaś, zresztą nigdy nie byłam z facetem starszym niż 6 lat (i nie zamierzam). 19latk jakby juz chciałą się sprzedawać to spokojnie mogłaby 30-40 latkowi, a nie 50parolatkowi, którego poznała w pracy sezonowej (czytaj : zbieranie truskawek, ogórkow, jagód).

Gość multibabka
przykro mi, ze mialyscie nudny seks z rowiesnikami. trafilyscie na takie egzemplarze, ale... mozna spotkac, mlodego wspanialego kochanka.

Gość orkanka
Beliar patologia jest gdy facet wysiaduje na babskim forum pod czarnym nickiem i zaden temat nie ujdzie jego uwadze. zamiast atakowac moze zaargumentuj. poczytaj swoje wypowiedzi. tylko opiniujesz a nie dajesz konkretnych argumentow. typowa ciota. facet ma powolywac sie na konkrety i fakty a nie gderac jak baba z targu czy cos jest normalne lub nie.

Gość mona 340q830957q9735
multibabka przykro mi, ze mialyscie nudny seks z rowiesnikami. trafilyscie na takie egzemplarze, ale... mozna spotkac, mlodego wspanialego kochanka. Tak samo można spotkać przystojnego , wysportowanego 50ciolatka będącego wspaniałym kochankiem :]

orkanka, ciebie ten problem też dotyczy? Twój papcio był bardziej zdecydowany i powoływał się na same argumenty? Hmmm no to nie ciota, tylko facet fest, stać na analny gest :D 🖐️

Gość orkanka
podeszly wiek to jest 70,80 matolki. 50latkowi nawet emerytura jeszcze nie przysluguje. czytacie 50 lat i juz macie w glowie wizje pomarszczonego typa z proteza zamiast zebow. dociera do was ze rzeczywistosc moze byc inna niz obrazek w waszych ciasnych glowkach?

orkanko i autorko, chcecie argumentów podbudowanymi faktami? Dobra. Jesteście szmatami których odstrzał jest zabroniony, przez co żyjecie. Nie nadajecie się na nic, nawet na karmę dla psów. Takie są fakty. Psioczcie na mnie do woli, ale nie zapominajcie o tym że choćbyście były lekarstwem na chorobę o straszliwym przebiegu, lub gdybyście były ostanie na Ziemii- i tak bym was nie wziął. Dla mnie nie znaczycie więcej niż psi kał rozbabrany na chodniku przez roztargnionego przechodnia. Tak lepiej? :) 🌼

Gość mona 340q830957q9735
widać że "blondi" to blondi. Jej mózg nie ogarnia tego że pracą sezonową może być np. kelnerowanie gdzieś w lokalu i taki gość może być jego gościem, szefem albo właścicielem. Praca sezonowa blondi to baaaardzo szerokie pojęcie, no ale ty znasz się tylko na zbieraniu jagód i truskawek, no zdarza się, niektórych mózg potrafi tylko zlokalizować obraz "czy na krzaku rośnie owoc" :)))))))

Gość EwelinaEwa.
Beliar dobrze gadasz, ale to prowo jakichś psychicznych na rencie. :D

Gość orkanka
Beliar chetnie z Toba pogadam jak skonczysz 40. na razie to mozesz sobie gdybac. nie ty poszedles do lozka z 50 i nie ty wiesz jak jest. najwiecej do powiedzenia maja jak zwykle ci ktorzy najwiecej doswiadczyli.

Gość max wojtek
Beliar, a ty impotent czy prawik????? Zadymaj se a zobaczysz że ci się poglądy wyprostują :) nara

No ja raczej nie mam w planie bzykać 50 letniej, starej rury. Nie mam takich dewiacji. Wolę bez. 🖐️

Gość sexi blondiD***
mona 340q830957q9735 Widzę, że nie wiesz, co to jest ironia :D I puszysz się, jakby cię coś zabolało :D:D

Gość orkanka
Beliar to tylko Twoja opinia i czysta teza a nie fakt. masz problem z odroznieniem tych pojec. wiesz co o jest argument?fakt? chyba nie. mniej ogladania tv mniej nocy w necie i moze wytzezwiejesz.

Gość taka małolata
orkanka, ignorujmy go bo po co zniżać się do poziomu sfrustrowanego prawika, który za jedyną partnerkę sexualną ma rękę:) zlewamy go

organka, jestem pod wrażeniem twojego tresera. Prze gość, cholera... sukę nauczyć pisać na komputerze i to w dodatku takie głupoty... Normalnie psi zaklinacz jakiś, lepszy od Cesara z Animal Planet 🖐️

Ja w sumie też z wami skończyłem, wy dwie wstrętne dziadkoyebczynie. Do łagrów koorwy kilofem naginać a nie o seksach z dziadkami pisać 🖐️ Spadam stąd bo śmierdzi.

Gość orkanka
to ze ty nie chcesz sie bzykac ze stara rura nie znaczy ze dziewczyna nie chce sie bzykac z facetem lat 50. pojmij to wreszcie. sam pisales ze kobieta w tym wieku jest nieatrakcyjna a facet jeszcze moze. sam sobie potem zaprzeczyles. czyli ze jak ty i. twoja zona bedziecie mieli po 50 to co? seksu nie bedzie? myslisz ze wtedy libido ci zniknie? nie bedziesz ruchal jej to kogo?