Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niskich za duża a dla inny

założylam dzisiaj buty na koturnie i nigdy wiecej :( ( mam 172 cm)

Polecane posty

Gość sexi blondiD***
nie przyłapie*

Gość o maj god o maj god
Papierz??

Gość saperrrka
te sexi -ale ta reszta to Ci za ch...e nie wychodzi jak widac , zadzieraj se nosa na polu , to przynajmniej bedziesz mogla pogode przepowiadac

Gość fasdddddddddddd
O jej ależ zgrzeszyłem :P

Ja mam 176cm i chodze w butach na koturnach, szpilkach, które mają tak do 8-9cm :) w klasie połowa dziewczyn jest ode mnie nizsza i kiedyś czułam się z tym źle, ale jak zauważylam, że dziewczyny z moim wzrostem chodzą w jeszcze wyższych (12cm) to przestałam się przejmować opinią innych :) Pomyśl jak ładnie takie koturny Ci wydłużają nogi i jak seksi wyglądasz i nie patrz na innych! :)

Gość kiack
-------do zony skoro zaszczyca cie jak ktoś na ciebie wylewa pomyje to naprawdę niewiele ci potrzeba do szczęścia najlepiej będzie jak znikniesz z tego forum bo z tego ci widzę niewiele osób ma ochotę z tobą rozmawiać czy nawet czytać twoje wypowiedzi. A ty zaraz stwierdzisz że mamy skoro to robimy.. bez przyjemności:/ nic dodac nic ujac buha ha ha zdz szmata ciapata

I nie przesadzaj, że aż taka duża byłaś, bo ja bez obcasów mam tyle wzrostu co ty z +5 cm i jakoś w szkole nikt się na mnie nie gapi dziwnie ;)

Gość maxor
Ja np wyskokich kobiet nie lubie ,mimo tego ze ja jestem wysoki.Lubie kobietki 160 wz :)

Gość kiack
ZDESPEROWANA DOMOWA ZONA SZMATA KURWA CIAPATA SPIERDALAJ Z FORUM STARA OBRZYDLIWA KURWO

co to znaczy "zniknij", sam zniknij bo zatruwasz moje forumowe powietrze. (haha, ale tekstem pojechalam tfu tfu;) niemal wszyscy rozpoznawalni ludzie sa tutaj malo lubiani, domyslam sie ze przede wszystkim za swoja rozpoznawalnosc :)

Gość luxifuks
brawo basia , ja mam 183 i nosze , bo robia fantastyczne nogi , jak sie ktos z soba do dupy czuje , to mysli ze wszyscy na niego durnie patrza ,ot cala prawda

Gość kiack
ZDESPEROWANA dobrze ci ktos napisal ------- skoro zaszczyca cie jak ktoś na ciebie wylewa pomyje to naprawdę niewiele ci potrzeba do szczęścia najlepiej będzie jak znikniesz z tego forum bo z tego ci widzę niewiele osób ma ochotę z tobą rozmawiać czy nawet czytać twoje wypowiedzi.

Gość kiack
KAFETERIA - Podobno Zdesperowana domowa zona była ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4762845 - Diese Seite bersetzen 9 Beitrge - 4 Autoren Podobno Zdesperowana domowa zona była kurtyzaną w UK. 22:52, Zapytanie dotyczonce. Prawda to ? 22:56 sama o tym pisala na forum :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P

Gość gab
Czulam dokladnie to samo co ty jakies 8lat temu kiedy to postanowilam kupic sobie koturny ( to byl pierwszy i ost. raz). Mam ten sam wzrost i czulam sie jak na szczudlach; mam dlugie nogi, bylam bardzo szczupla i jeszcze te buty, no wzracalam na siebie uwage, nie ma co.