Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linalinalina

Mam jedno dziecko, wiecej nie chce mam dosc

Polecane posty

Gość linalinalina

Mam jedno dziecko i drugiego juz nie chce. W nocy sie nie wysypiam bo budzi sie i jak nie siku to piciu jak nie picu to misiu. Gdy juz w koncu zasnie budzi sie o 7ej nad ranem i ryczy zeby go wyjac z lozka. Jak go wyjme to jak leze lzoku to wchodzi po mnie wklada mi palec w oko lub cos w tym stylu i nie daje sie wyspac. Na dworze w sklepie ucieka, trzeba miec wszcedzie oczy. W domu gdy gotuje obiad zawsze cos nabroi, nie moge sie wykaca bo on mi biega po mieszkaniu i rozwala wszytsko, nie moge posiedziec na kompie bo zadaje sto pyta, i jak nie jakbo to syrop chce jak nie syrop to zeby go posadzic na wysokim krzesle i tak w kolko. Juz drugigo nie bede miec niech sobie mowia co chca

Gość rgrgtr
Ja tez nie chce drugiego.

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
zawsze szczery jak zwykle bardzo mądry komentarz :O W jakim wieku jest Twoje dziecko autorko?

Gość linalinalina
zawsze szczery no i to co napisalam wyzej

Gość linalinalina
2, 5 roku

Gość to ja..........
Rozumiem Cię w zupełności autorko:) Mnie 7 lat zajęło zanim zdecydowałam się na drugie dziecko, zdecydowanie musiałam odpocząć po pierwszym:)

Gość linalinalina
jesli cie to nie interesuje moje pytanie brzmi po co odpowiadac na temat ktory cie nie interesuje i po co prowokowac , czułam potrzebe napisania o tym wiec pisze

Gość trtr
Ja też nie chcę drugiego. Nawet gdybym wpadła, to nie urodzę.

Gość linalinalina
nie nie jestem samotna matka, kocham swoje dziecko ale wiem ze drugiego juz nie chce

Gość Tez mam jedno
Droga autorko, Mialam ten sam problem (a nawet czasem jeszcze) jak ty. Dzieci takiego pokroju, jak moje i twoje bardzo mecza. Przypuszczam, ze jak i ja nie nie mialam taki i ty nie masz wiele pomocy z zewnatrz, zeby moc w tym czasie od dziecka odpoczac. Moj ma 2 i 9 m-cy. Odkad moj chodzi do zlobka jestem lepsza mama, a nawet jego palec w moim nosie, czy oku mnie juz tak nie drazni.

Gość trtr
Zawsze szczery, nie musisz rozumieć tematu. Jeśli tak jest, że nie rozumiesz, to nie wchodź a przynajmniej nie odzywaj się bez sensu.

Gość linalinalina
raz tylko mąż stwierdził ze jestem nieodpowiedzialna gdy przyłapał mnie na wyzeraniu mleka modyfikowanego w proszku garsciami:classic_cool:

Gość linalinalina
widze ze jest sporo matek takich jak ja, to ze nie chcemy drugiego nie naczy ze nie kochamy obecnego. Dziewczyny a co myslicie o takich tekstach ze dziecko powinno miec rodzenstwo bo nie bedzie same w przyszlosci lub cos w tym stylu, ja si czesto spotykam z twaki stwierzeniem ze pownnam miec jeszcze conajmniej jedno, wlasnie ten glupi tekst powinnam

Gość rajskawyspa
ja miałam przerwę 8 lat, między jednym dzieckiem a drugą ciążą, po pierwszym miałam wręcz traumę i to nie porodową, chociaż poród bł cięzki, dziecko duże rodziłam 14 godzin, tylko traumę zwiazaną z opieka nad noworodkiem. M A S A K R A !!! urodziłam drugie i było łatwiej, ale trzecie to już nie dla mnie, za stara jestem na takie zarwane noce, dyspozycyjnosć 24h i durnowate dzieciece zabawy. jakos to przetrzymam, bo dzieci odchowane są bardzo fajne, ale nigdy więcej!

Gość linalinalina
zawsze szczery a ja wspolczuje twoejj matce jak ty w normalnej wypowiedzi doszukujesz sie wyrodnej matki to nie wiem jak u ciebie wygladalo dziecinstwo albo jak ty sie zahcowywales skoro wszedzie widzisz porblem

Gość linalinalina
w ogole najlepiej jest kogos osadzac, a gdy raz szlam ulicą , potknęłam się i upadłam ludzie zbiegli się , złapali za ręce i zaczęli spiewac "stary niedzwiedz mocno spi":classic_cool:

Gość mowilam, ignorujcie dziada
kompletnie. Jakby go nie bylo.

Gość linalinalina
Jego dziecinstwo naprawde chyba bylo masakryczne wszystkieg jego teksty to zwrocenie na sibie uwagi, zawsze szczery a ty masz rodzenstwo czy jestes jedynakiem twoja odpowiedz wiele mi uswiadomi

Gość zawszę szczery
kocham cię szczeruś ❤️

Gość linalinalina
zawsze szczery tak pracuje wypowiedz o godz 10.39 zaraz nad wypowiedza zawsze szczery to podszyw