Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobna sytuacja

jestem w ciazy bez pracy

Polecane posty

Gość podobna sytuacja

jestem w ciazy bez pracy chlopak mnie zostawil rodzice wyrzucaja co mam robic gdzie pojsc za co utrzymac siebie i dziecko;/

Gość elizab
zgłoś się do domu samotnej matki Szczegółowe zasady przyznawania kobietom w ciąży pomocy materialnej określone zostały w rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 5 października 1993 r, w sprawie określenia zakresu i form oraz trybu udzielania kobietom w ciąży oraz wychowującym dziecko pomocy w zakresie opieki socjalnej i prawnej (Dz. U. Nr 97, poz. 441, z późn. zm.).

Gość podobna sytuacja
gumka pękła

Gość podobna sytuacja
dzieki

Gość konrad walilokieć
dziewczyna ma -problem a wy jej piszecie że prowokacja. Tepe szmaty. Ehhh . Widze ze nie mam zabardzo co tu szukacbo z debilkami bez zajcia w zyciu nie ma o czym prowadzić dyskusjii. A do ciebie autorko.Skoro wiedzialas jak zakrawa sie sytuacja-jakich masz jebniętych rodzicow i chlopak nie odpowiedziaklny to po kiego huja doprowadzalas do takich qakcjii. Jedyne co ci pozostaje to zwin manele i do domu samotnej matki. Tam Ci pomoga-moze staniesz na nogi i wszystko sie ulozy.Bądz dobrej myśli,dbaj o siebie i dziecko i przedewszystkim sie nie lam.:-)

Gość podobna sytuacja
ok dzieki wielkie

Gość my takich problemów nie mamy
az tak nam cipy nie swędzą

Gość urocza czarownicaa
nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. a tak na przyszlosc jak gumka peknie to sa tabletki "PO" i nie bzykaj sie z nieodpowiednimi facetami, a teraz to mozesz zgloscic do opeki spolecznej, oni ci doradza jakis dom samotnej matki, jak dziecko sie urodzi to albo go oddaj albo juz sobie w necie szukaj jakiejs rodziny ktora wezmnie twoje dziecko, a jak niechcesz oddac to pozwij swojego debilnego chlopaka o alimenty

Gość Gdjenmslsks
No to gratulacje!!!!!! Kolejny przyklad naiwnosci I glupoty kobiety, która bedZie żyła na nasz koszt. Koszt podatników!!!!!!

Gość gość
ludzie kochani kobieta pisze bo ma problem jezeli macie pisac takie bzdury to nie piszcie jak nie macie co konkretnego napisac tabletka Po to juz idiota musial tak pomyslec i podpowiedziec a moze sam/a brałas kilka razy

Gość Juz nie ma tego problemu
pewnie urodzila 2 lata temu