Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymam juz dluzej

Zegnaj Kochanie

Polecane posty

J.w.

Gość Wytrzymasz
mnie też sie ciagle wydaje, ze nie wytrzymam. Ale przecież wciąż jestem

Gość ja wczoraj to....
a ja wczoraj wyrzuciłam swojego faceta z domu, serio-serio miałam juz go dość, był tak słodki jak wata cukrowa która kiedy się rozpóści lepi do rąk, dusiłam się,byłam zmęczona,potrzebowałam przestrzeni,całego łóżka tylko dla siebie,rozpychania i nie słuchania chrapania, zwyczajnie mnie osaczył,psychika mi wysiadła może mnie odwiedzać,wpadać na sex ale mieszkanie razem, co to to nie, nie jestem gotowa,(mieszkał ół roku) i rozwiał moje pojęcie o wspólnym zyciu, wole byc sama,tak mi wygodnie, a może to jeszcze nie ten,może go jeszcze nie spotkałam

Gość chce wiedziec 1234567890=
musze gdzies to napisac ale nie moge zalozyc tematu z chuj wiejakich przyczyn!!!!! ponoć napisalam w tej godzinie juz 10 tematow tylko, ze ten był 1 haha!!:o Czy macie też tak, że was wkurwia matka?? Swoim zachowaniem:o Jak je marszczy usta jak na filmach nie raz robią kartorki:o że niby jest taką LADY Jak ktoś dzwoni to specjalnie coś bierze do gęby i żuje mówiąc przy tym... zawsze w trakcie jedzenia robi tak "mm a wiesz, ze" "mm a widziałam" i mówi z zaciśniętymi wargami jak niby na filmach Jak już zje to cmoka jak wieśniak jakiś albo płucze usta herbatą lub kawą robiąc przy tym głupie miny ma gesty jakby była jakąś primadonną liczy sie dla niej tylko KASA KASA I KASA ostatnio w knajpie zrobila mi siarę bo chciała się chyba zachować jak Gesslerowa i jak przyszła baba przyjac zamówienie to ona " a ta pizza to jakie ma ciasko? a jak było wyrobione?" " a ten kurczak to z jakiego chowu?" "a frytki świeże czy mrożone?""a pierogi domowej roboty? z osolonej wody czy ze zwykłej?" "a ta ryba to nadmorska?" "a herbata jak jest przyrządzana?" oczywiscie po jedzeniu "golonka była za twarda, za słona" "frytki twarde" "kurczak był mrożony" "ryba smierdziała tranem" wszystko mnie w niej wkurwia!! wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole!!!!!!!!!!!

Badz zawsze zawsze przy nmie na wieki wiekkow

Gość ja wczoraj to....
no nie przesadzaj, co ma sex do tego, miałam na mysli mieszkanie sames ale to nie oznacza stałego partnera i spotykania na sex, nie każdy musi zaraz ze soba zamieszkac, u nas to było spontanicznie, poczatkowo weekendy, potem przedłużały się na 3-4 dniówki , a potem to juz wcale nie chciał wracac do siebie kiedy mu mówiłam że potrzebuje odpocząć,mieć trochę czasu dla siebie to mnie nie słuchał, więc się doigrał wczoraj wybuchłam i powiedziałam że mam go dość, chcę odpoczynku ! zabrał połowę swoich maneli i pojechał do siebie ,zjawił się po 3 godzinach mysląc że mi minie ale byłam konsekwentna całe wyro tylko dla siebie :), po pracy nie muszę gonić klepac obiadek,mogę bez pospiechu i celu połazić po sklepach,wrócić do domu walnąc się i miec wszystko w nosie, tego właśnie mi brakowało

Gość rzuć ją
w sensie matkę wprowadź się do mnie, ja nie przeżuwam, połykam w całości

Badz zawsze zawsze przy nmie na wieki wiekkow

Gość a mnie wkurza córka
ciebie wkur*wia twoja mata a mnie moja dorosła juz córka, jej status materialny daleko odbiega od mojego, paniusia że hoho, wiecznie się mądrzy co to nie ona a nawet nie pracuje tylko facet ja utrzymuje bo ma full kasy, ciagle mnie poucza, chiałaby abym wygladała jak 20 latka ale mnie zwyczajnie nie stać na fryzjera,kosmetyki i fatałaszki, zastanawiam się co by było gdyby powinęła jej się w życiu noga, jak by sobie poradziła, czasami próbuje z nią rozmawiac to słyszę : masz to czego chciałaś,tak sobie ułozyłaś zycie to tak masz, ma na myśli jej ojca biedaka, że powinnam wczesniej była myśleć o przyszłości

Gość bzbzbz
Danieluuu wróć................i zagraj mi coś.................

Gość dlaczego nie możesz wytrzymac
nie kochasz juz?

Gość bzbzbz
kocham, ale on mnie zostawił i cierpię

Kobiety sa wszystkie takie same i nawed ja bedzie cie kochac na zycie to kidys gdzies w twojej niobecnosci spotka jakiegos madrego i przystojnego faceta a ciebie bedzie miala dosc. Wymieni sobie ciebie na nowego i co ty wtedy biedny zrobisz .co o tym sadzicie

Gość więcej wiaryyyyyy
sądzę, że ona Cię kocha i już wkrótce się o tym przekonasz :)

Nie wiem juz sam boli mnie wszystko w srodku od tej samotnosci. Ile mozna plakac i nie spac po nocach czy to wogule kiedys przejdzie :(dlaczego ona mi to zrobila

Gość Naj waż niej sze
najpierw napisz co ona ci zrobiła, bo tak trudno napisac dlaczego to zrobiła

Wlasnie o to chodzi ze nic zlego . Sprawila ze sie w niej Zakochalem i jak ja mam sie teraz odKochac z jednej strony nie chce ale musze no bo jej przy mnie nie ma ale zawsze bedzie w moim sercu do konca moich dni Ona a cos w sobie a takich Kobiet nie ma na swiecie jest tylko jedna ona ona i tylko ona

Gość tototolotek
zostawila cie dla innego?to dlaczego nie jestescie razem

Gość iskiereczka82
To odezwij sie do niej...ehhh

Gość dla mojego tchórza
👄 :)

Gość wspaniałe jest to
jak o niej piszesz, pytanie czy naprawdę ją doceniałeś i czas gdy była obok?

Gość truuuuuuudneeeeeeeeee
ssppprraaaaaaawwwwwwwyyyyyyy wyjaśni się na końcu topiku jak w serialu.