Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ofiarą

zemszczę się na tobie dupku żołędny

Polecane posty

Gość Taka inna chyba
...wiec po co ta zemsta?

Gość a ja się nie zemszczę
wygrała moralnie? a w czyich oczach?

Jarosław o coś grał a ona z kimś więc porównanie błędne no tak jeden tylko szczery jest na topie

Gość Taka inna chyba
Szczery -sam twierdzisz,ze wygrala wiec juz sie zemscila. Zemsta ?czy to cos daje?Bedzie jej lepiej ? Glupi ludzie sie mszcza inni wyciagaja wnioski i nie robia wiecej takich bledow .

Gość Taka inna chyba
Zawsze szczery-dziwni sa ludzie nie swiat !baj baj

a ty uważasz sie za błyskotliwego? trzeba czasem czytać między słowami wygrała moralnie? w czyich oczach? może to nie jest taka oczywista ironia ale jednak :)

i nie bądź taki zarozumiały, nie jesteś jedyną inteligentną osobą na tym forum, pomimo, że tak uważasz

trzeba czasem czytać między słowami czytaj ile wlezie kretynko to byla prosta ironia, najprostsza z mozliwych odpowiedz na pytanie " w czyich oczach" jest rownie oczywista co za tepi ludzie

pomimo, że tak uważasz bynajmniej tak nie uwazam, ale nie chce mi sie teraz wymieniac nickow osob, ktore uwazam za inteligentne jak sie chyba domyslasz ty do nich nie nalezysz

kretynem sam jesteś, rozumiesz wyłącznie własne aluzje!!!!

Gość Taka inna chyba
Inteligentna osoba nie obraza nikogo :)

Gość Taka inna chyba
Moj rozum moja sprawa-nie obrazaj kogos kogo nie miales okazji poznac i porozmawiac-Oczywiscie takiej okazji ci niedostacze 🖐️

racja żałuję swoich słow, niepotrzebnie zniżam się do twojego poziomu

wzajemnie też sobie coś ugotuj bo na pomoc kobiety jak widzę liczyć nie możesz

jak ja lubie takie ryby, ktore zegnaja sie, prychaja, fukaja, stroja fochy, zarzekaja sie, ze nigdy wiecej, ze nie ten poziom a wychodzi jak zawsze :-)

Gość idże ty ladacznico
wlazlaś mu do łóżka pomimo ze ma zone a teraz podnosisz wielkie larum dobrze ci tak jęcz suczko dzień i noc latami

już rozumiem skąd ta złośliwość mylisz mnie z jakąś swoją kafeteryjną fanką ja się nie żegnam, nie focham i nie zarzekam a jak wychodzi, widać

Gość byłam żoną takiego aktora
Wywaliłam łajzę z domu i ze swojego życia. A kochanica go przygarnęła i właśnie wzięli ślub. Ani przez chwilę nie żałowałam swojej decyzji, a ona chyba na głowę upadła, głupia dziewucha, brać sobie takiego starego dziada na męża :D Nie dowiedziałam się jednak o romansie od kochanki męża lecz od żony jego kolegi i choć jej nie cierpię cześć jej i chwała za ten uczynek :)

Gość kkkkkkkkkaaasss
...a może teraz kochanica i Twój były mąż, pomimo tego, że jest jak go nazwałaś "starym dupkiem" kochają się i żyją szczęśliwie, czego i Tobie i wszystkim życzę :)

Gość ale najwazniejsze ze ta zona
nie zyje z takim aktorem i moze soibe ulozyc zycie na nowo

Gość kkkkkkkkkaaasss
Pewnie każdy wyszedł na tym dobrze. Były mąż i jego kochanka, którym ułatwiła drogę do ślubu (który pewnie wcześniej planowali, bo ślub nie wynika ni z tego ni z owego) przypuszczam też nie narzekają na los. A i autorka wpisu ułoży sobie pewnie życie z kimś bardziej tego wartym niż niekochający partner. Prawda zawsze lepsza niż życie w zakłamaniu.

Wywaliłam łajzę z domu i ze swojego życia. A kochanica go przygarnęła i właśnie wzięli ślub. Ani przez chwilę nie żałowałam swojej decyzji, a ona chyba na głowę upadła, głupia dziewucha, brać sobie takiego starego dziada na męża Nie dowiedziałam się jednak o romansie od kochanki męża lecz od żony jego kolegi i choć jej nie cierpię cześć jej i chwała za ten uczynek gratuluje rozumu, klasy i madrosci zyciowej szczerze pozdrawiam

Gość byłam żoną takiego aktora
A niech sobie żyją szczęśliwie, ani mnie to ziębi ani parzy :) Tylko ludzie się nie zmieniają z dnia na dzień z qrwiarza w anioła :D

Gość czytajcie ze zrozumieniem
LASKA WYRAZNIE NAPISALA, ZE NIE MIALA POJECIA O TYM ZE PIERDOLONY DUPEK JEST ZONATY, DLATEGO Z TYM KONCZY I SIE ZEMSCI POPIERAM- ZEMSTA NAJLEPIEJ SMAKUJE NA ZIMNO