Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ofiarą

zemszczę się na tobie dupku żołędny

Polecane posty

Gość nie jestem oiarą
a ty kto? hahaha

Gość nie jestem oiarą
stokrotka nie sil się na swoje złośliwości. doprawdy,odezwała się... szkoda słów

Gość miodowasowa
dziewczyny, stop! Nie znacie sowich sytuacji więc przestańcie. Nie osądzajcie, abyście nie zostały osądzone. Może Autorko, po takich wpisach Ci przejdzie złość i dasz spokój... może to faktycznie dobra terapia.

Najpierw ma satysfakcje ,ze odbija komuś męża a teraz krokodylowe łzy rani.Oj kobito dziwie sie Tobie że wogóle o tym piszesz.Nie masz ty honoru? ")

napisala osoba, ktora pisala wczesniej tak: on jest cholerykiem , nie potrafi zapanowac nad sobą , duzo pije , dzieci traktuje przewaznie przedmiotowo , z moim zdaniem sie nie liczy ,wmawial mi zdrady , az w koncu zdradzilam,...... no ale kocha oraz tak: meza zdradzam o 2 lat , nie mam zadnych wyrzutow, raz mialam moralniaka , niedawno , ale zaraz mi przeszlo , on jest gorszą "szmatą" niż ja, dlatego nie zaluje tego co robie a na dodatek tak: zs a co powiesz na to ? moj mąz szalenie mnie kocha, adoruje, chwali sie mna na kazdym kroku przed znajomymi., rozpieszcza, dba o dom gdy jest w domu bym sie nie przemeczala , dziecmi sie zajmie, zrobi nawet obiad ... w sumie czulosci z jego strony mi nie brakuje owacja na stojaco :-)

Gość a ja się nie zemszcze
o tak jesteście siebie warci!!! tak samo oszukujecie !!!

Gość nie jestem oiarą
stałam się toksyczna obecnie, przez tę sytuację. może wylewanie tu złości jest dobrą terapią, może mi przejdzie złość i żal, nie wiem. ale hipokrytką nie jestem,nie byłam świadoma , że jest oszustem,małym tchórzliwym oszustem. nie miałam zamiaru odbijać nikomu męża.

zs szkoda ze nie dodales notki o poniewieraniu , zawsze wylapujesz to co dla ciebie wygodniejsze durna stokrotko, jak dodam notke o poniewieraniu i biciu, moge to oczywiscie zrobic, to moj przekaz bedzie jeszcze bardziej czytelny jesli chociaz w polowie to co piszesz jest prawda to powinnac czym predzej trafic do psychologa

ok , moze faktycznie zal przez ciebie przemawia , w koncu jakos trzeba odreagowac , nie chcialas odbijac jej męza , hmm to dlaczego tak cie wzburzylo to rozstanie?

poza tym stokroto "dla mnie wygodniejsze" - naprawde myslisz, ze tu chodzi o moja wygode? to ja zdradzam meza, ktory niby mnie kocha ale bije? niby nie brakuje mi czulosci ale mnie poniza? no wez sie puknij porzadnie

Gość miodowasowa
o ja Cię kręcę, spadam na spokojniejsze wody :) widzisz Autorko, co tu się wyrabia :) Trzymaj się i przemyśl sobie sprawy :)

wczoraj staralem sie (jak to okreslila jakas pomarancza) cos wam wytlumaczyc, zeby trafilo do tych pustych makowek ale okazuje sie, ze kretynki wola tkwic w swoim zyciu i mamolic tylko o tym jak to im jest zle, jak to pod gorke, albo upajac sie jak ta debilka autorka jakimis iluzorycznymi pomyslami na takie dictum pozostaje jedynie szydzic

Gość nie jestem oiarą
'jak ta debilka autorka ' szczery- odwal się raz a dobrze.nikt nie prosi o twoje ''rady''

ale okazuje sie, ze kretynki wola tkwic w swoim zyciu i mamolic tylko o tym jak to im jest zle, jak to pod gorke, albo upajac sie jak ta debilka autorka jakimis iluzorycznymi pomyslami ciesz sie z tego , przynajmniej masz co robic na KOBIECYM forum

Gość ja86sia
szczerze mówiąc bez względu na to jakie intencje ma autorka, to ja będąc na miejscu tej żony wolałabym wiedzieć z jakim śmieciem się związałam... i nie ważne czy kochanka chce się zemścić, czy z dobrego serca uchronić żonę - ważne, żeby powiedziała żonie, żeby ten dupek wiedział, że nie może rzucać spermą w tę i wewte bez najmniejszych konsekwencji. Jeśli żona mu wybaczy to już tylko i wyłącznie jej sprawa, ale popieram autorkę, że chce jej powiedzieć :)

Gość stokrotka po co gadasz
z tym żalosnym kuweciarzem????????

Gość kuweciarzowi chyba jeszce mało
:O

Gość kobieto .098897
to ty jestes winna tej sytuacji jestes ta 3-cia, wepchnelas sie na trzeciego, a jak cie poruchal i zostawil i wrocil grzecznie do zony- ziejesz nienawiscia jestes zalosna

Gość ja86sia
z tego co ja zrozumiałam to autorka nie wiedziała, ze szmaciarz ma żonę, więc ciężko tu ją winić. Jeśli wiedziała, to oczywiście jest współwinna, ale pamiętajmy - to facet ma żonę i to on ma nie zdradzać.

Gość Taka inna chyba
Wszedzie zemsta ...ludzie usmiechnijmy sie ...a porazke potraktujmy jako nauczke na przyszlosc:)