Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lelum__Polelum

Cytat "Kochanego ciała nigdy za wiele" wymyśliła gruba kobieta

Polecane posty

Gość jhuhj
gim-gówno rzadzi a w szkole jedynka za jedynka , biedactwa :):):):):):):):)

Ewentualnie jakiś zakompleksiony prawiczek "przy kości" próbujący poderwać dziewczynę na "dystans do samego siebie" :3

Gość jhuhj
żona - swojego- meza ---> nie wysilaj sie bo potu tu wiele :) i tak nie wiesz kim był Salomon dobrze ze wikipedia na wyciagniecie paluszków do klawiatury :)

Gość Lelum__Polelum
I tu dochodzimy do "jak suka nie da, to pies nie weźmie"

tak gadają tylko balerony, które udają, że "dobrze się czują w swoim ciele", co jest kompletną ściemą, bo nie wierzę, że zdrowy psychicznie człowiek chciałby być spasiony. Poza naprawdę ekstremalnymi przypadkami, otyłość jest wynikiem zwykłego lenistwa. Zawsze jak gadam z taką "kruszynką" to słyszę ciągłe narzekania, że te diety nie pomagają i w ogóle. No a jak się pytam szczegółowo jak to wygląda, to wychodzi na jaw, że kruszynka woli jechać dwa przystanki autobusem, niż się przejść, że tak naprawdę to stosuje dietę, ale w między czasie i tak wcina pączki i kebaby, bo przecież raz nie zaszkodzi 0_0, a jak uprawia sport, to coś idiotycznego w stylu chodzenie z kijkami, albo jakiś bzdurny aerobik przed telewizorem. Żałosne. Prawda jest taka, że jak ktoś chce schudnąć, to uda mu się bez problemu, tylko że trzeba zabrać dupsko sprzed telewizora i trochę się ogarnąć. Wiem to po sobie, bo sam zrzuciłem trochę kilo (co prawda nie z premedytacją) właściwie tylko rezygnując z autobusów i tłustego żarcia.

jhuhj żona - swojego- meza ---> nie wysilaj sie bo potu tu wiele i tak nie wiesz kim był Salomon dobrze ze wikipedia na wyciagniecie paluszków do klawiatury no nie zaraz umre ze smiechu hahahahahah

I oczywiście tego, że to powiedzonko jest mówione mocno z przekąsem i nigdy poważnie nie widzi żaden z pomarańczowych "yntelygentów".

Gość Lelum__Polelum
A pozycję "na misjonarza" kto wymyślił?

Gość jhuhj
żona - swojego -meza -----> wiesz jaki dobry uzytek zrobiłabys dla wielu kafeterian ? walnij głowa w mur :):):) a tak w sumie to ty biedna jestes :( cały dzien na kafe siedzisz to moze mąz dupci gdzies ładniejsza i młodsza co ?> twoje wpisy od 6 rano do pólnocy az na wymioty sie zbiera gdy wydze twoje wypociny :)

"jhuhj żona - swojego -meza -----> wiesz jaki dobry uzytek zrobiłabys dla wielu kafeterian ? walnij głowa w mur a tak w sumie to ty biedna jestes cały dzien na kafe siedzisz to moze mąz dupci gdzies ładniejsza i młodsza co ?> twoje wpisy od 6 rano do pólnocy az na wymioty sie zbiera gdy wydze twoje wypociny " 1. skad wiesz ze caly dzien tu siedze? oj ty tez siedzisz no popatrz hahah 2. biedna nie jestem 3. o mojego meza sie nie martw.. haha 4. o 6ej to ja spie a nie jak ty czytam co na kafe jest :D

Skąd się biorą te małe mendy piszące pod kilkoma nickami? Przy okazji, mnie się podoba powiedzonko "ciało puszczone raz puszcza się cały czas" :D

Gość jhuhj
żona ty nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafisz biedactwo :)

Gość Gość
Malutka_w_szpileczkach90 owszem :D. Potem mi zlikwidowali nicka i zablokowali :D Bodajże temat o wilkach i psach :D

Gość jhuhj
ha ha ha ha twoja matka tez psychotropy bierze jak ty :) ha hah aha

Gość jhuhj
żona-swojego-męża "Co na sercu, to i na języku." to niezły syf masz w ryju ha ha ha

Gość Gość
Nigdy nie poznałem powodu :D Od tak wykasowali wszystkie posty i nick znikł :D Potem jakoś przywrócili, ale posty i tak zniknęły