Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brawo Palikot!

Ruch Palikota to nowa siła polityczna, która zmieni sposób myślenia Polaków

Polecane posty

Gość Brawo Palikot!

Zawodowo mam kontakt z klechami, zajmuje się planowaniem przestrzennym... wypadkową mojej pracy jest gospodarka nieruchomościami, muszę przyznać jednio... wyrachowaniem spryt i socjotechnika (dość tania) jaką stosuje kościół żeby osiągnąć swój cel + strach dysydentów... to istna porażka, rozbój w biały dzień i praktyki wręcz średniowieczne, mógłbym mnożyć przykłady jak kościół naraża gminy na obciążenia budżetowe, jak arogancko pogrywa z sąsiadami swoich i potencjalnie swoich nieruchomości... myślę, że pora najwyższa na zmarginalizowanie działalności klechów...

Gość gdzie jest emo
palikot miala być walka z BIUROKRACJĄ a jest walka z KRZYŻEM!

Gość Ola_Monola
Art. 28. 1. Godłem Rzeczypospolitej Polskiej jest wizerunek orła białego w koronie w czerwonym polu. 2. Barwami Rzeczypospolitej Polskiej są kolory biały i czerwony. 3. Hymnem Rzeczypospolitej Polskiej jest Mazurek Dąbrowskiego. Jest tu gdzieś mowa o krzyżu???

Gość Gospodarz Franek
Palikot ma racje. Najpierw trzeba walczym ze zlodziejami🖐️ W 20 lat najezdzcy z Watykanu ukradli juz polakom i polsce ok 100 miliardow zlotych.

Gość rurka z ogórka
doczytaj ślepoto

Gość rurka z ogórka
a Palikot za czyją kasę żyje? za twoją kretynie

Gość Roland KO
Na jego miejscu modliłbym się o to by Polacy nie zmienili myślenia ale o Nim samym.Zważywszy jednak na to do czego się zabiera na samym początku kolejnej czterolatki to tak będzie. A co do Twoich prywatnych przemyśleń w temacie socjotechniki stosowanej to w najmniejszym stopniu mnie one nie ruszają i nie mają one żadnego wpływu na moje życie. Jeśli na Twoje to współczuje.

e tam - to troche inny lepper - gatunkowo lepszy to fakt, no i zabawniejszy;)

Gość American Witch
Palikot ma racje. Najpierw trzeba walczym ze zlodziejami Od 21 lat każdy przed wyborami pierdoli to samo tylko tych złodziei widzi gdzie indziej a frajernia widzi gdzie się jej pokaże.Ty nie jesteś wyjątkiem.

Gość Orzeł Biały
Dla debila Kaczyńskiego 1.000.000 wyborców to nic, a 3.000.000 to cały naród. Ot ciekawe podejście PiSlamu. :O

Gość Opus Absurdum
Książkę o tym napisz Orle i niech Ci ją Palikot wyda

Gość Ruch Palikota (RP)
Brawo Palikot. Trzymaj się litery prawa, a dużo osiągniesz. Krzyż w Sejmie bardzo odpowiada Palikotowi. Świadczy że to on ma rację, że w Polsce jest łamane prawo, lekceważona Konstytucja. Palikot pokaże, że to prawda i ten krzyż będzie o tym świadczył. Będą angażowane różne organy powołane do pilnowania prawa i Palikot wykaże, że są do dup.y, a nie do tego do czego zostały powołane i za co biorą pieniądze. Palikot prezydentem? To byłoby coś!:classic_cool:🖐️

Gość American Witch
do postu 22:45 Za to jak go zdejmie to wtedy Polska przerodzi się w kraj powszechnej szczęśliwości i dobrobytu a prawo[w tym Konstytucja]już nigdy nie zostanie złamane. To bardzo Piękne co piszesz. Tylko niestety wystrzelone z doopy i braku pomysłów by zrobić coś konkretnego. A bijcie się tam w tej izbie.Róbcie cyrk.Ch.z wami.

Gość xvideos na ten przykład
taaa... powieście sobie gwiazdę albo półksiężyc debile pozbądźcie się korzeni... przyjmijcie islam... tylko potem nie płaczcie, że araby, którzy nie wiadomo skąd zjawili sie w waszej dzielnicy kradną i palą wasze samochody, zabijają ludzi bravo

Gość nie tylko myślenie zmieni
ale może nawet i płeć :P :classic_cool: twoja "gospodarka nieruchomościami" to dopiero wyrachowanie i socjotechnika :P ty jesteś taki sam jka klechy, albo i gorszy... na "obciążenia budżetowe" fantastycznie naraził gminy nie kto inny jak sam tusk, który zobowiązał gminy do podwyżek dal nauczycieli, ale jednocz4esnie olał sobie to, skąd gminy mają wziąc na to środki

mnie zawsze irytowaly te krzyze - taki przygnebiajacy widok tego zmarkotnialego jezuska na krzyzu;/ dlatego jestem za zakazem wieszania tego w m-scah publicznych - jestem za pozytywnyym przekazem , jednym slowem;-)))

"[zgłoś do usunięcia] xvideos na ten przykład taaa... powieście sobie gwiazdę albo półksiężyc debile pozbądźcie się korzeni... przyjmijcie islam... tylko potem nie płaczcie, że araby, którzy nie wiadomo skąd zjawili sie w waszej dzielnicy kradną i palą wasze samochody, zabijają ludzi bravo" o matko;/ kolejny/a co sie naogladal w tv i naczytal w necie i tyle wie o "arabach";-))))) super slogany - a nie martwisz sie troszku zes podatny na manipulacje?;-)

Gość Pi0trek
Kaczynski ngdy nie byl katolikiem. Niech nie zabiera glosu na temat krzyza,. Jaroslaw byl wychowany w duch komunistow i sedzi zbrodniarzy. Nie wiem nawet czy ma bierzmowanie ten pajac. Ochrzczony tez nie jest wiec dlaczego pobiera komunie??

Gość Adamo...
Bo to wybraliśmy Palikota, by kościół sobie przypomniał gdzie jego miejsce.

Gość Davetch
a miejsce krzyża jest w kościele a nie w urzędach państwowych a tym bardziej gdzie w obecności krzyża posłowie nawzajem wyżywają się stekiem wyzwisk to jest profanacja dla krzyża

Gość gioshiabc
Za komuny wszyscy walczyli o powrót krzyży do urzędów i w miejsca publiczne - bo nie można było go wieszać. Teraz można go wieszać - to jest walka, żeby go usunąć. Co za pojebany naród....

"American Witch do postu 22:45 Za to jak go zdejmie to wtedy Polska przerodzi się w kraj powszechnej szczęśliwości i dobrobytu a prawo[w tym Konstytucja]już nigdy nie zostanie złamane. To bardzo Piękne co piszesz. Tylko niestety wystrzelone z doopy i braku pomysłów by zrobić coś konkretnego. A bijcie się tam w tej izbie.Róbcie cyrk.Ch.z wami. " Ja mam konkretny projekt vco do sejmu,belwederu isenatu oraz najważniejszycxh osobników co tam bywają:P.W skrócie"kacie czyń swoją powinność":classic_cool:.

Gość a napis na dolarach
"In God we trust" wam nie przeszkadza ? może palikot by obamie kazał wymazac bo to o Bogu , co wy na to oszołomy polaczki , sprzedadzą was i napluja wam w twarz a wy powiecie że deszcz pada.

Gość Nor-bert
Mało kto wie, że "krzyż w sejmowej sali powieszono nielegalnie". Nad drzwiami wejściowymi powiesiło go dwóch posłów AWS: Piotr Krutul i Tomasz Wójcik. Zrobili to nocą, z 19 na 20 października 1997. Krzyż nie jest symbolem narodowym. Symbolem państwa jest orzeł w koronie

Gość Witek00956
skoro krzyż może wisieć to może powiesić inne symbole religijne i bedzie git

Gość Oler-
00:38 [zgłoś do usunięcia]In gamma.. gioshiabc Za komuny wszyscy walczyli o powrót krzyży do urzędów i w miejsca publiczne - bo nie można było go wieszać. Teraz można go wieszać - to jest walka, żeby go usunąć. Co za poj**any naród.... Nic dodać i nic ująć... Ja byłem przeciwny wieszania wszelkich symboli religijnych w urzędach państwowych