Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire Bloody Queen

Seks z samego rana

Polecane posty

Gość flegmatycznie
hihihi oj tak bardzo mnie wkurza ty pustaku.............. tylko pytanie: skoro masz tak dobrze to skad twoja potrzeba nieustannego chwalenia sie tym na kafe?? w takiem razie smiem powatpiewac ze masz tak DOBRZE. widze duze niedowartosciowanie

Gość flegmatycznie
ahh 3 dzien, juz wszystko rozumiem.......... próbujesz sie dostosowac do reszty pojebow m.in ofermy

Flegmatycznie... ciekawe czy równie flegmatycznie bzykasz się ze swoją kobitą, albo chłopakiem ??:) Wszyscy tu się chwalą, a to ty musisz byc niedowartościowany, skoro wbijasz sie na to forum o seksie i krytykujesz innych, to ty masz coś nie tak z głową, bo tylko osobie niedowartościowanej takie rzeczy przeszkadzają. Poczytaj troche o psychologii i zachowaniach

Gość przyjaciel w Bó Ló
Wkładka i do pracy. :p

Kiedyś jak byłem nieuświadomionym gejem pracowałem w salonie komputerowym i chodziłem trzepać na magazyn za kaloryfer ale pewnego razu sprzątaczka mnie nakryła i zrobiła aferę że aż mnie wyje..li na zbity pysk.

Gość przyjaciel w Bó Ló
Żeby nie kapało.:p

Gość jasnowidz-twoj bol
A potem ruchaja twoja chrzesniczke w piczke :) az mu stanal jak zobaczyl takie swieze acz paskudne kuriwiatko :) ale wsadzil, PRZEBIL JEJ BOLESNIE BŁONKE - twojej chrzesnicy (rozumiesz tepaczko o marnej robocie?) i zlał sie :) madry samiec opooop soerma mu jeszcze kapie na twarz paskudna tego niegdys zywego dzieciecia

Gość gość
do00:55 do szkoły z tymi pierdołami wypad

Gość gość
Uwielbiam z rana ona wypina mi swoją dupke jest wilgotna i spuszczam się na piersi lub na twarz

Gość gość
Dzisiaj rano w łazience żona się malowała przed lustrem lna początku nie chciała ale kiedy zacząłem lizać jej cipke ito oczywiście dwaj tylko szybko wypięła dupke i zacząłem posuwać.. spuściłem się na dupke

Gość gość
Każdego ranka mąż mnie pieprzy od tyłu, mówi że mężczyzna nie powinien wychodzić z domu z pełnymi jajcami.

Gość gość
Nie ma szans żebym się powstrzymał jak widzę zaraz po przebudzeniu krągłą d**eczkę mojej pani wypiętą w moją stronę... Mój penis od razu wysyła informację do mózgu: bierz ją !

Gość gość
Uwielbiam i nie wiem dlaczego zawsze jestem gotowa go przyjąć bez wstępnych pieszczot. Wystarczy, że mnie nim muśnie i już ma wślizg tak do samego końca

Gość gość
Ja też wypinam dupcię mężowi z rana.

Gość gość
jakby mi tak wypinała, to bym się spóźniał częściej ;)

Gość gość
Ale te spóźnienia są takie przyjemne...

Gość gość
Z rana to zawsze od tyłu, lubię jak mąż mnie ***** na dzień dobry.

Gość gość
Z samego rana najlepszy moment na seks. Rozluznienie i przyjemny relaks oraz zawsze więcej siły i energii niż po ciężkim dniu pracy.

Gość gość
Tak mi tego brak

Gość gość
Nie wiem czemu mojemu partnerowi bardzo nad ranem bardzo często stoi i jest bardzo twardy. Zawsze mnie budzi i kochamy się na całego wówczas mam wspaniały orgazm a ostatnio pozwoliłam by spuścił mi się w cipkę.

Gość gość
lubię rano, ale się do tego nie przyznaję. Robimy to inaczej niż wieczorem lub w nocy. Bez czułości i pieszczot, taki mechaniczny, ostry i rytmiczny seks bez urozmaiceń i zaskoczeń. Ja udaję że jeszcze chce mi się spać, ale dam mu d**y, żeby mógł sobie p****ać i się rozładować. Obracam się pupą do góry, pod brzuch i biodra podkładam dwie duże poduszki tak że dupkę i cipkę mam pięknie wystawioną. On nie bawi się w całowanie i pieszczenie, zalewa dupkę oliwką, trochę też do środka i po prostu rozpoczyna rżnięcie. Ależ ja to lubię, żadne wykręcanie pupy, piski czy jęczenia go nie powstrzymują. Potem szybko wstaję, lubię ten stan z miękkimi udami i kolanami, jak się trochę zatoczę to on się śmieje i grozi że jeszcze poprawi.

Gość gość
Super