Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Co tam u was robaczkiii???

Polecane posty

Gość Po cholere małpujesz nick
dyrektore ??:(

Gość jondrasek
pracujesz gdzieś pulardo?

Gość no chiba
hihiihihih dobre

jondrasek pracujesz gdzieś pulardo? tak jest.....zawsze rano mam luuuzy żeby do was wpaść zresztą- dzisiaj piątek... także ciut popracuję - potem zakupyyyyyy hurraaaa jutro niestety muszę trochę popracować - :( no ale co poradzę - muszę w łikend nadrobić za cały tydzień :( 😭

Gość To fakt...
Nawet pewna gazeta zauwazyla , ze w soboty popyt na prostytutki rosnie :classic_cool:

Gość sdcvbnio
dyrektore miała inny styl pisania:(

skoro my jesteśmy robaczkami to jak nazywać ciebie ?? może być padalec ? :classic_cool:🖐️

Toksyyyyyyy....... tak właśnie sobie myślę - a gdzież Ty się podziewasz???? :classic_cool: ps. miałaś kiedyś padalca na rękach--- FUJ jakie to paskudne :O

Gość juzek spod ósemki
to już lepsza glizda od padalca :classic_cool:

Toksy ---> nie tyle nudzę, ile nie mam pojęcia co z czymś zrobić i - prawdę mówiąc- szukam tu inspiracji - potrzebuję jakiegoś wiesz - spontanicznego - fajnego pomysłu :classic_cool: kafe jest w tej roli niezastąpiona :) 🖐️

zależy jakie te glizdy :P to szukaj inspiracji moze cos znajdziesz :P ja sie obijam w końcu piątek więc pracować się hmmmmmmmm nie chce :classic_cool:

Gość sexi blondi *** D
dyrktore może Ty wiesz, gdzie kupić tanio perfumy oryginalne Hugo Boss ? :) w jakim sklepie, albo może gdzieś jakaś promocja jest

sexi blondi *** D dyrktore może Ty wiesz, gdzie kupić tanio perfumy oryginalne Hugo Boss ? w jakim sklepie, albo może gdzieś jakaś promocja jest kopnij się do sephory - może będzie jakaś promocja :classic_cool:

Adonis cudnych Pań 10:15 [zgłoś do usunięcia] Po cholere małpujesz nick -- zadałem pytanie nie odpowiedziałas ślicznotko. usuń z pytania tę durną presupozycję to może zaszczycę CIę odpowiedzią na Twoje pytanie :classic_cool:

Gość sexi blondi ***D
dyrektorke mówisz? Zdaje mi się, że tam właśnie jest drogo, ale skoro radzisz, to tam zajrzę ;)