Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety tak jest

CZy duzo z was mieszka z rodzicami, tesciami i dalczego?

Polecane posty

Gość niestety tak jest

jw

Gość samsonik123
ja na szczęście nie mieszkam już z rodzicami, bo bym z nimi zwariował.wyprowadziłam sie od nich bo wszystkiego sie czepiali nawet tego jak sie ubieram,i we wszystko sie wtracali.normalnie masakra.

Gość gość
Ja mieszkałam jakiś czas w mieszkaniu które wynajmowałam Teraz kiedy moja mama zachorowała wróciłam do rodziców wraz z partnerem i synem.

Gość Uroboros123
JA mieszkam z rodzicami, bratem i dziadkami I jest tragicznie Do wszystkiego sie wtracaja Do tego dochodzi brak intymnosci Dlaczego?Bo narazie na nic innego nas nie stac Budujemy dom i trzeba te 2-3 lata się przemęczyć

ja mieszkam z rodzicami. mamy swoje całe piętro i poddasze, którego narazie nie używamy bo wymaga remontu. na początku mama wtykała swoje trzy grosze ale jak zrozumiała że i tak zrobie po swojemu to przestała. nam jest to na rękę bo nie musimy ani wynajmować ani brać kredytu i mama też jest zadowolona bo sama powiedziała że nie chciałaby zostać w takim dużym domu sama. no i pomagamy sobie wzajemnie, rachunki po połowie płacimy ale np ja jestem w domu a moi rodzice oboje pracuję więc sprzątne ich piętro, jak robie pranie to wrzucam też ich ubrania a mama za to robi zakupy na obiad dla wszystkich i każdy jest zadowolony

Gość kessender
mieszkamy z mężem z teściową i jej matką. Jest tragedia. Oszczędzamy na swoje, może za 10 lat nam się uda wyprowadzić, bez kredytów.

Gość katiuszaaa
mieszkam z rodzicami pod koniec roku wyprowadzamy sie do własnego domku.

Gość wredna małpa27
mieszkałam 2 lata z teściami bo brakowało nam pieniędzy do wykończenia domu.teraz 4 lata mieszkamy sami :)

My mieszkamy u moich rodziców i jednocześnie urządzamy swoje nowe mieszkanie. W domu rodziców mamy dla siebie całe poddasze, oddzielna łazienka, sypialnia, salonik i pokój dla dziecka na które oczekujemy. Kuchnię mamy wspólną na dole , ale nie rodzi to konfliktów. Moi rodzice na początku też mieszkali u rodziców mojej mamy i przeżywali tam różne akcję - więc teraz korzystają ze swojego doświadczenia i nie wtykają nosa w nasze sprawy.

Gość kaskadaaa
My mieszkamy u rodziców ponieważ szkoda nam kasy na wynajmowanie mieszkanie gdyż jesteśmy w trakcie budowy domu