Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telemarketerka

Mam przyjąć tę pracę

Polecane posty

Gość telemarketerka

Dostałam propozycję pracy jako telemarketerka - 1200zł na ręke + prowizja, ma być to umowa o dzieło - na tej umowie nie ma żadnego ubezpieczenia. Nie wiem co mam zrobić, jest to praca od pon - pt w godz. 9 -17, w soboty też. Na autobusy wydam około 360zł - 2 musze jechać. Obecnie jestem na bezrobociu zarejestrowana. Może ktoś z Was pracował jako telemarketerka lub na podobnych warunkach?

Gość efefefefe
360 z abilety? a miesieczny nie mozna?

moja teściowa pracuje jako telemarketerka,prowizję masz od sprzedanych książeczek lub od tego czy ktoś zjawi się na jakimś pokazie,ale najpierw dzwonisz i zapraszasz,a później dzwonisz i potwierdzasz,co do zarobków to uważaj żeby to nie było jakieś oszustwo

Gość sdfsdfdffdfdf
ludzie juz rzygają tymi telemarketerakmi, wierz mi. 10 lat temu jak ktos dziownil do domu to wiadomo bylo ze ktos z rodziny, a a tearz jak ktos dzowni to na 90% upierdliwe babsko ktore chce wcisnac jakie gowno, u mnie juz wsyzscy odkladaja sluchawke jak tylko taką szmatę slyszą

Gość telemarketerka
360 z abilety? a miesieczny nie mozna? Tak wpier autobus do miast odległego około 20km od miejsca zamieszkania, a później jeszcze podmiejski.

U mnie w mieście jest też taka firma na tych samych zasadach. Generalnie większość osób pracuje tam po 3 miesiące. Dwa miesiące jest ok, a potem nagle wychodzi, że niby mają przerobione połowe mniej godzin i połowe niższa wypłata jest. Każdy się kłoci i się zwalnia

Gość a co! ktoś mi zajął nick:/
jak masz siedziec w domu na tyłku to ta praca jest ok, zwłaszcza że dają Ci podstawę + prowizję

Gość sdfsdfdffdfdf
wolalabym siedziec na tylku niz dzownic po ludziach i zawracac im dvpy, wciskac jakis kit

Gość telemarketerka
Właśnie się zastanawiam, wiem że ciężko będzie jakiegoś klienta namówić. No i żeby mnie nie wyrolowali. Nie wiem co mam zrobić, bo to jest w takich godzinach, że nawet trudno znaleć inną prace.

Gość sdfsdfdffdfdf
odpusc sobie. podobno zadna praca nie hanbi ale jednak telemarketer to najgorsze co moze byc oprocz akwizycji, PH

moja teściowa żeby wyrobić normę bierze firmowy telefon do domu i wieczorami dzwoni,nie umiałabym wciskać badziewia,a wkur....... bym chodziła gdyby mi ludzie odkładali słuchawkę i opierd........ że dzwonię z gównem

Gość telemarketerka
Spawidziłam i są tylko 2 opinie negatywne, ale pod kątem bycia klientem a nie pacownikiem

Gość telemarketerka
Robwalka moja teściowa żeby wyrobić normę bierze firmowy telefon do domu i wieczorami dzwoni,nie umiałabym wciskać badziewia,a wkur....... bym chodziła gdyby mi ludzie odkładali słuchawkę i opierd........ że dzwonię z gównem No i tego się obawiam, albo przepracuje miesiąc i wogóle mi nie zapłacą