Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdrowa Mężatka

Mąż onanizuje się przy mnie i tyle..

Polecane posty

Gość wypełniona ale ............
Bez przesady w domu czuję się raczej swobodnie. Natomiast o "truskawkowych" dniach to musiałbyś pogadać z moim małżonkiem - bo to on ma problem - nie ja :)

nie wiem ja tam nie mam problemu aby nie pokazac kobiecie tego co pragnie, czy jak jade na recznyym, czy jak tryskam itp. widze ze Ty tez tak masz ale maz inaczej to odbiera, a powiedz mi jak dzis jestes ubrana?

Podrywasz mnie ? czy tylko Flirtujesz?

Ok. Jestem ubrana raczej szykownie, nie wchodząc w szczegóły. Siedzę sama w biurze jako procownik dozoru wielkiego zakładu. Bieliznę dzisiaj mam, ale - nie zmyślając - wczoraj zamknęłam się w biurze i jakieś pół godzinnki miałam potrzezbę ją zdjąć - jeśli wiesz co mam na myśli. Generalnie jestem na tym forum w tej chwili bo znowu od rana jestem jakaś niespokojna - myślę, że wiesz o co chodzi :)

u niespokojna, a co by moglo pomoc, moze delikatne przytulenie sie? masz moze gg lub emaila mozesz podac?

Szczerze mówiąc bardzo spodobała mi się historia tej pani, która założyła ten temat. Właściwie to podnieciła mnie. Kurcze dzisiaj dorwie wieczorem mojego mężusia i jeszcze nie wiem jak ale namówie go, żeby pobawił się swoim ptaszkiem przy mnie. Jak mi się uda, to jutro napiszę w tym temacie :)

Koronkową - stringów nie lubię. Jak już jesteś taki ciekaw to mam tam mokro od jakiegoś czasu.

powiem Ci szczerze ze mnie tez jakos rozmowa z Toba podnieciła, gdybym wstał z krzesła na pewno bys to dostrzegła

Nie rozkręcaj się tak. Jakbym miała ochotę - to wierz mi sporo kolesi z mojej pracy nie raz już proponowało mi romans, sex czy cokolwiek. Ja jednak nigdy nie zdradziłam męża. Jak mnie nosi tak jak dzisiaj to sama potrafię sobie poradzić. Zamykam się w biurze - co nikogo nie dziwi, ponieważ jak wychodzę na zakład na kontrolę to przebieram się w ubranie robocze - i robię co trzeba jak wczoraj. Dzisiaj chyba odpuszczę bo mi to w nawyk wejdzie :)

Jeszcze przed chwilą miałam na sobie białe koronkowe. Teraz razem z rajstopami wylądowały w szufladzie biurka. Mam też ubraną szarą spódnicę do kolan, bluzkę z głębokim dekoldem - białą, no i biustonosz oczywiście biały :)

Ja rowniez dosc czesto onanizuje sie przy swojej zonie. Jest bardzo atrakcyjna i wole ogladac ja niz jakies panny z netu. Mamy bardzo różne temperamenty. Jestesmy w srednim wieku, 10 lat po slubie, kochamy sie srednio 2 razy na tydzien, ale dla mnie to bardzo mało. Wiec w miedzyczasie prosze aby pokazała mi co nieco i "jade na recznym". Jednak gdyby chciała kochac sie klasycznie, to ja jestem zawsze gotowy. Mimo ze tu i tu jest orgazm, to sex z kobeta jest o wiele przyjemniejszy.

Gość lizaaany
wypełniona ale.... bawisz się już swoją cipką? bo tak sobie czytam i czytam i kurcze mnie napaliłaś. Z tego co wcześniej zauważyłam to jesteś w wieku coś ok. 40 lat, tak jak ja. Myślę, że jesteś bardzo atrakcyjna. Stanowisko dozoru w firmie, biuro tylko dla ciebie. Czuję, że poprostu w pracy nikt nie ma śmiałości ci przeszkadzać co dodatkowo mnie podnieca. Proszę napisz coś więcej o sobie. Jak wygląsz itp.

uwielbiam biał kolor, szkoda ze nie moge ich zobaczyc, a jeszcze lepiej jak byy byly na Tobie i delikatnie pod nimi mozn aby ujrzec czarniutki kolor Twoich wloskow na ci....., co za wspanialy widok

jesli mozesz napisz cos do mnie cybercyber@poczta.onet.pl, oczywiscie tylko dla wypelniona ale....

Gość wertyuiokjhgfd
szkoda, ze ci nie skasowalo tego zenujacego postu gdyby moj trzepal sobie przy mnie, dostalby w ryj, przeciez facet tonie zwierze, jakas istota co nie potrafi popedu powstrzymac, zalosni jestescie hahha, pomagam mu walic konia :D o fuck, "jestem grzeczna dziewczynka" itp masz babo po 40 , i taki eteksty piszesz ? idzcie do sexuologa bo to jest zenujace

Gość wypełniona ale.........
Prawie miałam pare długich telefonów jak majtki ściągłam, ale juz spokojnie rozładowałam napięcie :) cybercyber też ci polecam :)

oj wiesz masz racje, malo mi suwaka nie rozwali, a mozesz odpowiedziec na moje pytanie, widac przez te majtusie cos?

Gość wypełniona ale.........
Hmm chyba coś widać w tej chwili bo jeszcze ich nie ubrałam. Wiesz mam teraz czerwoną i lekko obolałą cipkę. Ubieram się po zabawie dopiero za jakiś czas - niech ochłonie :)

Gość czemu nie,,
...ja tez lubie sie onanizowac przy kobietach.Nawet baaardzo .Mam znajome ktore o tym wiedza i zapraszaja mnie w roznych sytuacjach zebym to przed nimi robil.Nawet sobie nie wyobrazacie.

"gdyby moj trzepal sobie przy mnie, dostalby w ryj, przeciez facet tonie zwierze, jakas istota co nie potrafi popedu powstrzymac, zalosni jestescie" Zwierzęta nie uprawiają seksu dla przyjemności, ani się nie onanizują. Żałosne jest pisanie o czymś o czym się nie ma pojęcia.