Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracja1234

witam, mam 5 miesieczne dziecko, zaszalam w ciaze za pomoca clostybegyt, karmie

Polecane posty

Gość gracja1234

witam, mam 5 miesieczne dziecko, zaszalam w ciaze za pomoca clostybegyt, karmie caly czas piersia, chcemy z mezem juz drugie dziecko, ale jak to jest z odstawieniem, jakie macie zdanie na ten temat? ktos juz zaszedl z was tak szybko po pierwszym??? prosze kobietki o odpowiedz. :*

Gość Miśka8888
po co ci tak szybko dziecko poczekaj az zacznie chodzic pierqwsze pomysl glowa

Gość vefqc
nasze dziecko skonczylo pol roczku i tez probujemy miec drugie ... i nie widze nic w tym zlego!!!

Gość pani domu
moja koleżanka w jednym roku urodziła 2 dzieci , jedną na początku roku drugą pod koniec :)

lepiej spytaj lekarza. Ja mam 8 msc dziecko i jest mi tak super z nim, ze nastepnego narazie nie chcemy, musimy sie nacieszyc nim i wydaje mi sie ze z jednym bobasem jest wszystko latwiejsze przy organizowaniu wycieczek itd. Ale kazdy ma swoje zdanie i teorie :-)

ogolnie po karmieniu piersia powinno sie odczekc min 3ms ,zeby troszke organizm nabral sil,tak mi zalecil lekarz.pozatym uwazam,ze to stanowczo za mala roznica wieku.to pierwsze takie malenstwo jeszcze,a nie daj boze bedzie ciaza zagrozona i co wtedy?nie bezsensu to jest.