Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

plakać mi się chce

Polecane posty

Gość A to są takie ?
Jak mi ukradli psa...kupiłam nowego :D I po traumie :p

Gość aleee
powiem tak miałam tak cale pol roku, od grudnia do maja, cale swieta sylwester, to bylo okropne plakalam caly czas, myslalam o nim, w czerwcu w moje urodziny usunelam jego numer i obiecalam sobie ze zaczne nowe zycie, bylam juz gotowa na zwiazek. wczesniej to nawet nie bylo o tym mowy, przez mysl mi nie przeszlo ze bd mogla kochac kogos tak jak jego ze wogole go przestane kochac,rozumiem co czujesz

bardzo smieszne. po co ja tu pisałam ,mozna sie było tego spodziewać. do osoby, ktora mysli ze jest bardzo śmieszna i blyskotliwa - zycze ci żebyś nigdy tak nie cierpiała

Gość Nie Tobie jednej płakać się
chce. Mi też dzisiaj bardzo bo ludzie mnie jak zwykle sponiewierali choć ja ich nie skrzywdziłam.

aleee - możliwe że kiedys przejdzie, ale rzeczywiscie na razie sobie tego nie wyobrazam. nie istnieje dla mnie nikt poza nim,. wszyscy inni to szara masa. on jest idealny. boże, jaka ja jestem głupia. on pewnie nawet o mnie juz nie pamieta a ja siedze i ryczę.

Gość aleee
najgorsze jest potem mijanie sie bez slow gdzies na miescie on z inna za reke glowa spuszczona nawet ci w oczy nie spojrzy, mialam tak, wiesz jak sie wtedy czulam, jak smiec sie czulam to bylo okropne, to byl najgorszy czas w moim zyciu, nawet z swiat sie nie potrafilam cieszyc z rodzina siedzialam wpatrzona w swieczki i wszytsko bylo dla mnie puste nie potrzebne, jak sie rozstaliscie i dlaczego jesli moge spytac?

Gość aleee
wiem ze teraz nie dopuszczasz mysli ze kiedys przejdzie ale uwiez z biegiem czasu bd mniej myslala o nim az w koncu przestaniesz myslec cozdiennie, napewno bedziesz wspominac ale sporadycznie i juz nie bedzie bolało, ja nie utrzymuje kontaktu z tamtym , i nie mowi mi czesc jak mnie widzi, ale cuz... teraz wiem ile stacilam przez takie plakanie i rozpamietywanie, wiem ze to co bylo juz nie wroci wiem to napewno i to dalo mi sile aby zyc do przodu . tylko czy ty juz dopuscilas kwestie tego ze on nie wroci? nie wiem, pewnie jescze masz jakas nadzieje, dopoki jest ta mysl bd Ci ciezko zapomniec

Gość tez mam plakac
ja tez tesknie ale nie chce wrocic,chce sie nauczyc zyc bez niego,ten zwiazek nie mial juz sensu, chce zapomniec szybko by juz nie bolalo

Gość dbjdsbc
to przejdzie mnie tez faceci rzucali, odchorowalam swoje i jest git :L

Gość aleee
rozstalismy sie, pewnego zimowego dnia,napisal mi ze musimy sie spotkac, ja wiedzialam ze jest juz cos nie tak czulam to, powiedzial mi ze mnie nie kocha i krzywdzi mnie tym i nie mozemy razem byc, czuje cos do mnie ale boi sie ze mnie zrani bardziej, ze czuje cos do bylej dziewczyny ale ze do niej nie wroci,pozwolilam mu odejsc potem plakalam strasznie chcialam byc sama swiat sie zawalil,2 tygodnie pozniej wrocil do bylej i jescze mnie o tym poinformowal ale tak miesiac pozniej napisal, wtedy to juz sie zalamalam konkretnie, ze mnie oklamal, mowiac wprost bylam jego zabawka, wszytsko bylo klamstwem, i jak po takim czyms moglam normalnie funkcjonowac, kochalam go bardzo, z biegiem czasu mniej, nadal o nim mysle czasami mam go w glowie ale juz bez zadnych emocji, nie czuje do niego nic

Gość tez mam plakac
ja nawet nie placze,juz tyle wyplakalam przez zwiazek ze juz mi lez nie zostalo,chce tylko szybko zapmniec

ja ciągle mam nadzieję że wroci, ale wiem ze tak nie bedzie. ale ta nadzieja jest. nie wyobrazam sobie zycia z innym facetem. nie potrafiłabym. nawet jesli, to kto zechce kobietę ktora za kilka miesiecy urodzi? przystojny - przykro mi. kiedy to było?

aleee - bardzo mi przykro. oprócz cierpienia po rozstaniu, musialas jeszcze znosic to ze ma kogos, i że cię oszukal. dlaczego czasem nie mozemy wyłączyć swoich uczuc, tak zeby nic nie czuc? tak byłoby łatwiej. przepraszam za użalanie się nad sobą/

mnie moj byly rzucil przez telefon w dodatku z moim ulubionym wyświechtanym tekstem - "nie zasługujesz na mnie" :D:D:D i tez z perspektywy czasu - nawet nie wiecie jak bardzo mi to wyszło na dobre...gdybym nadal z nim była to...nie wole nawet nie wiedzieć kim bym dziś była:) nie ma tego złego - znacie to ?:)

ale ja chyba nie potrafilabym wychowywac dziecka z innym. nie wiem, moze kiedys to sie zmieni, ale na razie tak czuję. i tak, jesli jestem w ciąży, a chyba jestem, to jest jego dziecko. a on nic nie wie. i sie nie dowie, nie chce zeby byl ze mna z litosci.