Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaa1234567

powracający świąd w miejscu intymnym.

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaa1234567

Witam. Co jakiś czas wraca mi świąd i dziwna nieprzyjemna woń. Stosuję Clotrimazolum, wszelkie żele do higieny intymnej Ziaja bardzo dbam o to miejsce ale jednak nic to nie daje na dłuższą metę. Mam też straszne upławy, które są dosyć kłopotliwe i nieprzyjemne (mam je prawie zawsze przez cały miesiąc). Za 3 tygodnie będę mieszkała już z moim chłopakiem i chciałabym raz na zawsze się tego pozbyć pomóżcie. Z góry dziękuje.

Gość oluchnaaa
do ginekologa niestety, bez tego się nie obejdzie. Nie dasz rady na własną rękę się wyleczyć. A w dodatku, może i twój chłopak jakiegoś grzybka lub bakterię załapał i oboje musicie się leczyć

Gość lady bronka
polecam lactovaginal, stosuje sie go gdy występuja upławy. oczywiście lekarz wskazany, może jakiś wymaz trzeba by zrobić żeby wiedzieć co ci sie zagnieździło i czym to cos leczyć.

Gość pchelka92
ja właśnie miałam to samo i do tego dochodził problemy z układem moczowym. wczoraj byłam u lekarza pierwszego kontaktu i wysłał mnie do ginekologa, powiedział że bez tego się nie obejdzie. także chyba musimy obie przez to przejść ;)

Gość kasiaaaaaaa1234567
No ja idę w poniedziałek do ginekologa. Jest to niestety bardzo krępujące... źle się z tym czuję.

jeżeli wydzielina nieprzyjemnie pachnie, to bardziej bym stawiała na bakterie, więc nie dziwne że clotrimazolum nie działa. zróbcie wymaz z pochwy i wyleczcie paskudztwo raz na zawsze :) a jak jeszcze zapalenie pęcherza dochodzi to tym bardziej świadczy o bakteriach, bo zapalenie pęcherza częściej jest spowodowane bakteriami a można je potem łatwo przenieść w okolice pochwy. na zapalenie pęcherza można profilaktycznie brać prouro. i ważne, żeby po stosunku się od razu wysikać.

Gość kasiaaaaaaa1234567
teraz już nie wiem sama czy pójdę do ginekologa, właśnie dostałam okresu... więc chyba mi nie pomoże ginekolog.