Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u kogo mam największe szanse

Podobają mi sie takie osoby: u której mam największe szanse? oceńcie?

Polecane posty

1. koleś śliczny jak z obraznka, okolo180cm błękitne oczy, blondyn albo ciemnym blondyn, z pochodzenia skandynaw ale Polak okrągły nosek, ładna proporcjonalna budowa ciała, wyglada na symaptycznego mam z nim zajęcia :) 2. koleś wysoki, z 190cm, włosy ciemne lekko kręcone, ciemne oczy, tajemniczy typ urody, koles taki wyciszony troche dziwny bardzo mnie kręci nie mam z nim zajęc :o chociaz jest w grupie z moja dalsza kolezanka :) 3. wykładowca, koło 30lat, żonaty, średnio atrkacyjny, wysoki z 185-190cm , jasne brwi , rzęsy, jasny cały taki 4. dziewczyna, ciemne włosy, jasne oczy, 180cm, miła, mam w miare dobry kontakt z nią, wolna, nie wiem jakiej orientacji

Gość ffffffffffasdfdaf
O rzesz ty. Jeszcze tylko księdza brakuje ;P

Gość no teraz to
p0kaz swoja fote, ocenimy twoje szanse

foty nie pokaże no bez przesady moge sie opisać a jeszcze koleś nr.2 ma korzenie rosyjskie, raczej nie jest Polakiem ale zna polski nie opisze siebie bo moge zostac rozpoznana :/

ale napisze że mam ciemne włosy, i oczy takie pół na pół... ani ciemne ani jasne, karnacja ciemna ale mam rumience, jestem chuda, niższa od wszystkich wymienionych tu osob

aha...chłopak nr 1 niestety też ma dziewczyne :/ :o ale ma ciemne włosy jakoś wydaje mi sie że brunetka/szatynka ma wieksza szanse u blondyna

Gość darek 19994
racjonalnie : facet 3 żonaty więc odpada facet 2 nie masz z nik konatkru laska 4 prawdopodobienstwo że jest les to 10% że bi 30% facet 1 ma dziewczyne ale jakoś najwieksze prawdopodobietnsto

Gość a skad my mamy to wiedziec
??!! no skad?