Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek 19994

szykuje mi sie pierwszy raz pómóc mi , prawiczek 17 lat

Polecane posty

Gość darek 19994

zrobie to z laską którą kocham od dawna nie chce sie zbłaznic chce żeby dalej mnie kochała i pragneła powiedzcie jak dobrac rozmiar kondoma gdzie połozyc napletek i zuzyty kondom czy łatwo zdjac naplekek i kondom czy penis sam trawia do otforu czy mam go nakierowac czy moze sie zdażyc że laska wezmie go do rąk i włozy sobie

Gość fdfsssss
jak zdjąc napletek? albo jestem głupia albo Ty. Proszę wytłumacz

Gość KaskaaD....
Zdejmij napletek i polóż go na szafe, komode etc Aaatylko pozniej nie zapomnij nałozyc-juz po swxie ;)

Gość darek 19994
no nie wkurzaj mnie! to ja chciałem żeby mi wytłumaczono jakbym to kurwa wiedzial to bym sie chyba nie pytał?!!?!

Gość darek 19994
próbowalem go zdjac samodzielne lecz mi to sie nie udało, nie wiem co robic czy mam mocniej zadarć napletek czy do lekarza?

Gość Ziuźka1608
dzieko jestes chyba za młody na seks. tak mi sie wydaje ze Twojego sposobu pisania. o jaki napletek Ci chodzi chlopcze?

Gość jajsklajsjasks
ja bym radziła żebyś położył go gdzieś od ręką żebyś po seksie nie zapomniał go założyć bo jak rodzic zobaczą bedzie przypał

Gość darek 19994
nie jestem za młody poza tym ona naciska no i w szyscy już to zrobili też musze podobno to fajne jak to jaki napletek?! a ile ich ma byc?!

Gość Ziuźka1608
no ja tez znam tylko jeden napeletek ale nie słyszałam zeby sie go zdejmowało i odkładało np na stolik :)

Gość darek 19994
no ale skoro sie mówi "zdjac napletek" to gdzies go trzeba położyc

Gość uszy do góry
na czas stosunku włóź napletek do lodówki, nie zepsuje się, zwłaszcza że już grzeją kaloryfery

Odpowiem: jak dobrac rozmiar kondoma Pokaż pani w aptece, dobierze Ci gdzie połozyc napletek Napletek wkładasz do pochwy i tam zostawiasz aż dojdzie do zapłodnienia i zuzyty kondom Myjesz, suszysz i używasz ponownie czy łatwo zdjac naplekek i kondom Nie wiem, nie zdejmowałam czy penis sam trawia do otforu czy mam go nakierowac Penis ma GPRS, znajdzie "otfur" nawet z zamknietymi oczami czy moze sie zdażyc że laska wezmie go do rąk i włozy sobie Może. :P:P:P:P:P :D:D:D:D i powodzenia :classic_cool:

a i proponuje zajrzec jeszcze na str z opieka nad dzieckiem (wiesz tak na wszelki wypadek) zebys dziecka nie trzymal tydzien w jednym pampersie bo bylo napisane do 7 kilo :) a i "otforu" :):):):):)

Gość darek 19994
cos mi sie zdaje że nabijacie sie ze mnie :/ grey eyes to troche obżydliwe jak to opsiałeś/aś takie bez uczuć :/ z tym ogrzewaniem i lodówką też przesada niewłoże członka do lodówy!

Gość Ziuźka1608
A tak na poważnie to po pierwszym razie bedzie wiadomo czy juz odpowiednio do niego dorosłes. intuicja podpowie Ci co robić!!!

Gość darek 19994
dorosłem , mam już wąsy i włosy nad penisem i przy tyłku

Gość dupa romana.
życze udanego wzwodu.

Gość oooo:)))
uśmiałam się:p