Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samotnajoasia

inna kobieta. - czy jest szansa

Polecane posty

Gość samotnajoasia

Witam. Przyznaję szczerze, że jest to mój pierwszy raz gdzie piszę na forum o swoich problemach. Zawsze byłam silna i radziłam sobie ze wszystkim a wierzcie mi, zę wiele przeszłam. Ale tym razem straciłam całkowicie chęć do czegokolwiek. Poznałam mężczyznę i bardzo go kocham. To mój kolejny związek, ale wiem na pewno, ze to ten na który czekałam całe życie. Poznaliśmy się rok temu i było cudownie. kilka miesięcy temu pokłóciliśmy się i rozstaliśmy (emocje i upór nas obojga wziął górę). Mimo to mieliśmy ze sobą kontakt, mówił, jak bardzo mu mnie brakuje itp.a ja bardzo starałam się, zęby to jeszcze uratować. On związał się z inną ale z tego co mówił, nie było to dla niego ważne. Po dwóch miesiącach rozeszli się a my postanowiliśmy jeszcze raz spróbować. Stwierdziliśmy, ze skoro nie udało nam się o sobie zapomnieć i bardzo tęsknimy, to jest to coś wyjątkowego . I znów razem znów cudownie i nadzieja na wspólną przyszłość. Niestety w jeden dzień wszystko runęło. Kobieta z którą był spodziewa sie jego dziecka. On jest załamany, bo nic do niej nie czuje ale zobowiązany wobec dziecka...ja jestem wrakiem człowieka. Jak postąpić czy przekonywać go, ze związek ze względu na dziecko nie ma przyszłości? A czy z drugiej strony jest przyszłość dla nas? Czy jest o co walczy? Skoro los chyba nie chce, żebyśmy byli razem..ciągle nam to utrudnia. Jestem załamana.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować