Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórkaodbanana

czy moge kochac sie z facetem w staniku?

Polecane posty

Gość skórkaodbanana
mądre bo mają duze cycki :O

i co dodam ze mi to juz wali, jestem atrakcyjna zgrabna.... faceci sie ogladaja wiec zle nie jest...aaa i nie chodze w push-upach nie musze udowadniac swiatu ze mam wieksze....

Gość dddfffff
o co chodzi z tym, ze facet MUSI ssac sutki. w sensie, ze on chce i musi, czy kobiety to lubią. bo mnie ssanie moich sutków jest jakoś zupełnie obojętne :o ja tam z moim czasami uprawiam seks w staniku. tak czasami po prostu wychodzi jak jest jakas akcja na szybko

Gość skórkaodbanana
bład

Gość hhrewaaak
wystarczy z linku usunac kropki. a co do ciebie autorko. uwierz. wolałabym mieć po prostu male piersi... ja mam biust wręcz tragiczny. bez operacji plastycznej to sie przed zadnym facetem nie rozbiore. mam naturalnie mega male, ale kiedys bylam gruba, po schudnieciu nie sa w ogole jędrne. tylko taka wisząca pomarszczona skóra z sutkami na caly "cycek" w dodatku cale w rozstepach. eh.. to jest dopiero dramat. co ja mam zrobić? :(

Gość hhrewaaak
i jeszcze wiszą do pasa. zapomnialam dodac :o

Gość hhrewaaak
a i rozchodzą się strasznie na boki. prawie pod pachami są :o dramat!!!! draaaaaaaaaamat!

Gość skórkaodbanana
tereska_deska---> moje cycki sa bardzo podobne. teraz mnie rozumiecie?

Gość skórkaodbanana
dobra zrobie fote i wstawie.

Gość hhrewaaak
ja cie nie rozumiem. oddalabym wszystko za takie cycki. przynajmniej są estetyczne. ale tak jak teraz patrze na to zdjecie. moze jestes tak samo za chuda? ile wazysz przy jakim wzroscie? moze z 5kg wiecej by ci sie przydalo?

Gość oposluhaj
zawsze mialam ten sam problem. Kiedys bedac na rendce z facetem on nagle wsadzil mi reke w dekold i najpiekniej jak potrafil pogladzil je, strasznie wtedy zareagowalam bo wzielam jego reke na bok. Wiem, ze go wtedy urazilam bo mnie przepraszal potem. Ale do czego zmierzam: z biegiem czasu nie chcialam byc niegrzeczna i wytlumaczylam mu o co wtedy chodzilo i oco chodzi nadal. On objol mnie zapytal czy moze po czym zdjal stannik i powiedzial ze sa zajebiste bo sa moje a nie jakies tam sztuczne i kazdy facet ktory bedzie cie kochal powie Ci to samo.

Gość dwqddddddddd
moze byc to dla niego troche dziwne. nie wspominaj o swoich wadach nikomu bo beda to zauwazac i tak on kiedys zobaczy Twoje piersi . cale zycie nie bedziesz chodzic do lozka w staniku

Gość skórkaodbanana
zaraz dam fotke i powiecie mi co o nich sadzicie ok? tylko potrzebna mi chwilka.

" wytlumaczcie mi o co codzi z tymi stanikami. czytalama kiedys o tym forum malobiusciastych, ktore wlasnie promuja nowa nr stanikow, ale jakos nie wyobrazam sobie nosic przy moim 70B np 65D. jak mam to wylic\zyc?i jelsi wyjdzie mi taki olbrzymi nr, to mam isc do zwyklej sieciowki jak H&M i przymierzyc stanik i bedzie idealnie wtedy dobrany?czy to moze numeracja jakiejs odrebnej firmy?" To nie jest "nowa numeracja", tylko pełna numeracja, a w związku z tym, że w sklepach królowały "uniwersalne" rozmiary typu 75B a kobiety nie miały pojęcia o dobieraniu biustonoszy, to utarło się, że pozostałe rozmiary są jakieś dziwne. Co do obliczania: wejdź na jakąkolwiek stronę z kalkulatorem stanikowym, a najlepiej wybierz się do dobrego sklepu i poproś ekspedientkę o fachową pomoc w doborze. W sieciówkach typu H&M raczej nie uświadczysz "nietypowego" rozmiaru, choć powoli to się zmienia. Cała sztuczka polega na tym, aby obwód (czyli np to słynne 75 przy literce) nie był za luźny (czy zbyt ciasny) i oczywiście aby miska nie była za mała czy za duża. 65D wbrew pozorom nie jest dużym rozmiarem. Miska misce nierówna, tzn, że 65D nie równa się np 80D.

Gość wytlumaczic emi
ok, dzieki, poczytam w wolnej chwili troche lobby malobiusciastych i moze sie czegos dowiem madrego, ale wydaje mi sie, ze tego jest tak duzo, z eodechciewa mi sie w ten temat zaglebiac.

Gość wytlumaczic emi
gdzie znajde staniki z taka"nietypowa" numeracja? wolalabym, zeby to nie byl triumph, bo mnie nie stac na to::P

Trimpuha raczej sobie odpuść :) We wszystkich "lepszych" sklepach znajdziesz takie staniki, powoli wchodzą też do sieciówek (np Marks&Spencer), ale z tego co wiem z numeracją różnie u nich bywa. No i oczywiście u każdej z firm ta numeracja czy chociażby ciasność obwodów może się nieco różnić, dlatego proponuję Ci przymierzyć dany stanik w sklepie, a potem ewentualnie kupić go w internecie Gdzie mieszkasz?

Gość wytlumaczic emi
Olsztyn. no wlasnie, tak smao z jak z typowym 75B, z roznych sklepow, jednak troche roznie na nas lezy.

Gość wytlumaczic emi
nie, musialabym sie pomierzyc,a wlansie staram sie pisac prace i przy okazji tutaj czegos dowiedziec, ale zrobie to jutro;)

Gość wwdasasda
Skórka, widzisz, masz trochę spłaszczone piersi i dlatego powinnaś kupić dobre staniki :) Ich wygląd na pewno się poprawi!

Gość wytlumaczic emi
o jeju, mam mniejsze-serio.