Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the doom

Czy to normalne - rok razem, seks codziennie?

Polecane posty

Gość the doom

W tym problem, ze jak masz cos codziennie - to wcale cie nie kreci. A on chce seksu. Najlepiej wieczorem i rano. A ja wcale nie mam ochoty. To tak jakbym codziennie jadla ptasie mleczko. Az obrzydnie. Gdyby ten seks trwal z 15 min ok, ale m sie kochamy prawie godzine. Nie mam na to sily. Przestalam sie starac. Juz jestem zmeczona tym. I mi tu nie piszcie ze powinnam sie cieszyc ze na mnie leci. Lubilam seks, teraz juz nie .

Gość nawet 4 razy dziennie
bedzie normalnie :classic_cool: jak ciebie męczy to widać on ci się nie podoba :P

Gość a ja mysleeeee
mysle ze masz racje wszystko meczy i sie nudzi po jakims czasie

Gość Samira_90
Nie wiem czy to normalne. Ja też jestem rok z facetem, ale nie mieszkamy razem. Widzimy się jakieś 2, 3 razy w tygodniu i wtedy kochamy się po kilka razy :) i jak na razie nam to nie brzydnie. Może powiedz mu, że powinniście trochę ograniczyć seks? Choć dla facetów to delikatna sprawa. Ja kiedyś nie miałam ochoty na trzeci raz z rzędu po całej nocy imprezowania i wtedy mój chłopak poczuł się urażony.

Gość niektorym to zawsze bedzie
zle jakby nie bylo codziennie to tez bys narzekala

Gość ja pani wasza
wsza won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kto powiedział ze seks to jakiś obowiązek. Nawet nie jesteście małżeństwem. Ja też jestem ponad rok w zwiazku i facet tez by chciał codziennie ale niestety jak nie mam sił to nie i koniec. To żaden obowiązek dziewczyno Szanuj się.

To mu to powiedz. Jest szansa, że za jakiś czas mu się przeje, ale szczerze mówiąc jakoś wątpię

Gość Natalia 20a
Witam. Radziła bym najpierw się upewnić czy on jest z tobą bo cię kocha czy może dlatego że ma codziennie to czego chce. Przeważnie faceci mają tak że kochają jeśli dajemy im to czego chcą. A i jak to mówią przy jednej dziurze i kot zdechnie. Pozdrawiam;)

Gość Natalia 20a
Witam. Radziła bym najpierw się upewnić czy on jest z tobą bo cię kocha czy może dlatego że ma codziennie to czego chce. Przeważnie faceci mają tak że kochają jeśli dajemy im to czego chcą. A i jak to mówią przy jednej dziurze i kot zdechnie. Pozdrawiam;)

To żaden obowiązek dziewczyno Szanuj się. No właśnie, i uprawiajcie sex dopiero po ślubie.

Gość hghjghjjh
3 lata razem, seks codziennie, czasami rano i wieczorem jak sie uda, a tak to wieczorem, on chce i ja,dopasowalismy sie pod kazdym wzgledem

Gość linowski76
Zrob mu reka!

Gość kilnkier
niech sie za jakis inny wysilek wezmie, mój pracuje fizycznie i jak zmęczony wraca to woli często w fotelu z piwem wieczor spędzic niż jakies wygibasy w łózku i najczesciej rano to robimy 10 minut i po wszystkim.

ja po roku związku z moim M to też wyglądało tak że spotykaliśmy się 3-4 razy w tygodniu i jak tylko była 'okazja' to po kilka razy z rzędu ale to nas tak do siebie ciągnęło. ;) Obecnie po trzech latach chate mamy praktycznie dla siebie bo jest sam w domu tylko mama przyjeżdża do niego czasami... A y pomieszkujemy tylko narazie nie mieszkamy tak na stałe bo jestem w rozjazdach On- studia- mama.W każdym bądź razie nawet jak jesteśmy razem i tydzień 24h na dobe to i tak seks jest każdego dnia po kilka razy bo nie możemy się od siebie oderwac, ale to ja też mam ochotę na niego, nie sprawia mi to kłopotu, wręcz przeciwnie ;)

Gość llalallalalalallal
Kwiatek zazdroszczę ci tych chęci:/ A powiedz mi tak z ciekawości; on by chciał z tobą się ożenić? Zamieszkać na stałe?

"To tak jakbym codziennie jadla ptasie mleczko. Az obrzydnie." głupie porównanie, bo słodycze są mdłe i każdemu obrzydną. a takie rzeczy jak: dobra kawa/herbata, orzeźwiający prysznic, spacer w słoneczny dzień i dobry seks nigdy się nie nudzą :)

Gość losera nie ma co czytać
chłopak jest zaburzony :D🖐️ Jak się ludzie kochają, podobają się sobie to chca ze sobą sypiać i to regularnie. Autorka pewnie nie lubi seksu, tak naprawdę nie podoba się jej ten facet ale jest z nim bo on sobie ten związek wychodził i jest taki "dobry", albo jakiś podobny powód. ostatecznie ma niskie libido albo bierze tabletki anty i ma je źle dobrane wiec sie jej nie chce.

Gość pararam
loooser i rady dotyczące sexu ? :)) to tak jakby ślepy od urodzenia , uczył widzących jakie zachody słońca są najpiękniejsze i jak je należy oglądać :p

Gość mamanajut
"głupie porównanie, bo słodycze są mdłe i każdemu obrzydną. a takie rzeczy jak: dobra kawa/herbata, orzeźwiający prysznic, spacer w słoneczny dzień i dobry seks nigdy się nie nudzą" skąd dziewica o takich rzeczach może wiedzieć :)

Gość podobamisieto
mam 20 dychy na karku i moim zdaniem to indywidualna sprawa kazdego zwiazku z jaka czestotliwoscia to robia to zalezy od wykonywanej pracy,stopnia uczuc,osobowosci i ogolnie kondycji organizmu.ja osobiscie robie to codziennie oprocz dni w ktorych mam okres,nie nudzi mi sie to,nie zmiejsa mi podniecenia,kazdy sex jest troszke inny,wiadomo ze to nie to samo jak pierwszy raz ale podobnie chyba w zaleznosci kto jaki mial bo moj byl idealny,jak i moj partner a mieszkam z nim pol roku i nie narzekam.

Gość koallamm
aha :o To mam 2 pytania: czy Tobie się tam nie obciera i nie boli od takiej częstotliwości? skąd Wy macie na to czas?

Gość Agaaaaaaaa
Słuchajcie,jesteśmy z narzeczonym już prawie 2 lata. Kochamy sie codziennie. Szczerze? Jeśli tego nie zrobimy wieczorem to leżymy jak kłody i nie możemy zasnąć,to trwa ok 15 min ,nie wytrzymujemy i bierzemy się do roboty. Co do tego czy nie obciera: jeśli masz ochote to cie nie obetrze :) Jeśli nie macie ochoty na seks,pogadajcie z facetem ,pomyślcie o czymś co pomoze z nabraniem checi. Polecam książkę np. Dwie Anny- początek nudny! Gdy dalej czytasz nie możesz się oderwać i czekasz co się stanie. Uczucie podniecenia i facet obok- co wiecej? Również jakiś film ,polecam też kamasutre oczywiscie z opisowka o igraszkach itp. POMAGA!

Gość gość
Po co odświeżasz temat sprzed 4ech lat z ostatnim wpisem sprzed 1,5 roku?

Gość Agaaaaaaaa
A bo chciałam sie pochwalić, że a - mam narzeczonego, b- kochamy sie codziennie, c- MNIE NIC NIE OBCIERA.