Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starsareblidn91

Problem intymny ale piszę na uczuciowym a nie erotycznym ponieważ nie chcę

Polecane posty

Gość Starsareblidn91

budzic pożądania napaleńców . Na wstępie muszę zaznaczyc że jestem mężczyzną ale pisze na damskim forum ,ponieważ problem dotyczy Kobiety, mojej kobiety. Bylismy razem 2 miesiące, napięcie było ogromne, w końcu doszło do seksu, niestety ona mnie nie uprzedziła że jest dziewicą, wszedłem w nią z całym impetem i zaczęła krwawić i krzyczeć, myslelismy że to błona dziewicza jednak gdy sie obmyła okazało się że /..."Popękała" ... od tej pory sie nie odzywa, pisałem jej co tam u CIebie królewno nic nie odpisała. jest chyba na mnie zła ale ja nie chciałem być brutalny, mam nadzieje że nie byłem. co mogę zrobić? pojechać do niej z kwiatami ?

Gość moze lezy w szpitalu na oiomie
i jest nieprzytomna

Gość Starsareblidn91
przecież jak od niej wychodziłem wszystko było ok, powiedziała że mnie nie odprowadzi bo źle sie czuje polozyłą sie

Hmm Kup kwiatka a lepiej kwiatki i do niej bez słowa.... wypadałoby to wyjasnic przeciez nie zrobiłes tego specjalnie.

Gość Hej koleżanko!! jak tam
masz nauczkę na przyszłość żeby tak intensywnie nie wchodzić za ppierwszysm razem. To nawet dla nie-dziewicy żadna przyjemność

Gość zawszę szczery
bylo byc delikatniejszym , baranie ps to prowo mi sie podoba , podniecilem sie , musze zmienic piach z kuwety

Cóż, ciężko w sumie powiedzieć co ona sobie myśli. Może jest zła, może jej głupio, może po prostu ma uraz i nie ma ochoty na kontakt z Tobą. Możesz wysłać kwiaty, spróbować przeprosić, ale w sumie nic poza tym.

Gość Starsareblidn91
przed wyjściem pytałem czy wszystko ok ona mnie też pytała czy jeszcze sie odezwe a ja powiedziałem że tak bo ją kocham i to nic miedzy nami nie zmienia w ogole jak poczułem krew na penisie to na początku myslałem że to wilgoć bo jest podniecona, dodam że bylismy wstawieni, a wczesniej była długa gra wstepna tzn. calowalismy sie ponad godzine i przytulaliśmy, wiem że godzine bo mineła cała płyta

Gość laliqueee
sytuacja niezręczna ale przecież ona powinna Cie uprzedzić ze jest dziewica... Myslę ze nie tak to sobie wyobrażała i ma jakis tam uraz teraz. Spotkajcie się i koniecznie pogadajcie... niech wie ze o takich rzeczach sie mowi i kup jej te kwiatki :P

Gość te prowokacje sa
coraz gorsze w dzisiejszych czasa ch :(

Gość Starsareblidn91
w zasadzie w ogole nie gadalismy o seksie...na początku jak ją poznałem to mi sie spodobała fizyczna i chcialem ją przelecieć ale z czasem zaczęło mi zależeć, i gdyby nie popęd to mógłbym z nią długo jeszcze chodzić za rączke bez seksu...nie wiem czy dobrze sie stało. żałuje tego seksu.