Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KroplaBeskidu

czy to ciąża ??

Polecane posty

Gość KroplaBeskidu

Od owulacji utrzymuje mi się podwyższona temperatura ciała na poziome 37,2 stopnie... dodam że okres spodziewanej miesiączki już był ... wystąpiło krwawienie ale bardziej przypominające plamienie i trwało jedynie 3 dni ... a zazwyczaj trwa od 5 do 6 ... temperatura utrzymuje się już 20 dni ...

Gość KroplaBeskidu
proszę pomóżcie ... Jest szansa ?? Mimo plamień ... ?

Gość JAJAJAKAUAY
JAEST SZANSA ,MIAŁAM iDENTYCZNIE Z TYM ZE MOJA CIĄŻA SIE NIESTETY NIE UTRZYMAŁA,OBUMARŁA W 8 TYG:(

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
A o testach ciazowych slyszalas?

Gość JAJAJAKAUAY
a nadal masz plamienie??? jesli tak to rób test i jak najszybciej do lekarza po tabletki:) jesli nie to powinno byc ok

Gość KroplaBeskidu
nie mam już plamień one trwały tylko trzy dni w dniach gdzie miała być @ i były naprawde skąpe... po tym niby "okresie" jestem już 4 dni... TAK SŁYSZAŁAM O TESTACH ALE TYLE RAZY JUŻ JR ROBIŁAM I ZA KAŻDYM NEGATYW ŻE W TYM CYKLU SOBIE ODPUŚCIŁAM ...

Gość spokojnie na zakupy masz
o idź w pon. na beta hcg z krwi -tu nie ma pomyłek

Gość woodyalen
Witam:) mam pytanie od 1,5roku stosuje plastry Evra , przyklejam je praktycznie zawsze tego samego dnia lecz w roznych odstepach czasowych, w czwartek uprawialam sex z moim partnerem bez gumki( jak zawsze ), ale sex zakonczyl w mojej pochwie po raz pierwszy , czy powinnam zastosowac tabletke'" 72h po '' skoro w poniedzialek skonczyl mi sie okres i mam teraz dni nieplodne ? jestem typem osoby ,ktora niezwykle przejmuje sie takimi sprawami, duzo moich kolezanek jest w ciazy ,a ja nie chce powtorzyc ich losu , wiec prosze o szczere odpowiedzi , a nie o pouczanie mnie , z góry dziekuj pozrawiam

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
mam teraz dni nieplodne ? ___________________________________________ A kiedy masz dni płodne stosując antykoncepcję hormonalną?

Gość JAJAJAKAUAY
wydaje mi sie ze mozesz byc w ciąży,ja tez robiłam testy co miesiac a akurat w tym cyklu w którym sie udało nie chciałam zrobic,

Gość woodyalen
jejku juz sie przestraszylam,ze to do mnie post :)

Gość monia00089
Witam. Mam problem, otóż wczoraj powinnam dostać okres. Zazwyczaj okresy moje są bardzo nieregularne. W tamtym miesiącu trwal ok 2 tygodni z tym że bardziej to przypominało jakieś brązowe plamienia a nie okres. Dziś rano wstaje z okropnym bolem brzucha, i...wymioty i biegunka na zmiane. Do tego strasznie kłuje mnie w prawej piersi? Jak myślicie, to ciąża, czy może jakaś choroba?