Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Ja siedzę i nie mam żadnych planów. Kafeteria, Kafeteria i jeszcze raz Kafeteria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lwtb brzydki pan Napisano Październik 15, 2011 czesc lejdi laruuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnatakajednarozowa Napisano Październik 15, 2011 ja tez. wrocilam z uczelni. siedze sama., narzeczony w pracy jak zawsze... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskooka000000 Napisano Październik 15, 2011 a ja siedze w pracy do 21 nudy okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Ja też siedzę na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MOHEROWY_BERET Napisano Październik 15, 2011 No jak to co robimy, SIEDZIMY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona samotna Napisano Październik 15, 2011 Hej, ja też na kafe. Mój M sobie z kolegą oczywiście wyszedł :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toranaga 0 Napisano Październik 15, 2011 i piszemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rhovannion 1 Napisano Październik 15, 2011 Jestem za leniwa, żeby iść z kumplem na piwo. Więc siedzę sobie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Taa... klikamy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona samotna Napisano Październik 15, 2011 ja bym gdzieś wyszła ale nie mam z kim:'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość królewna Tola Napisano Październik 15, 2011 ja też z Wami bo m mnie wkarwia i jazdy robi:O nie rozumiem facetów:O mówię masz kogoś to odejdź mamy zero wspólnych zobowiązań zero kredytów i innych tam otwieram drzwi i mówię idź kochanie a on zostaje i mi dokucza:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Uroki życia w mieście, ludzi pełno, a jak by nikogo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona samotna Napisano Październik 15, 2011 no:( masakra, ja się przeprowadziłam tutaj z malutkiego miasta, gdzie się połowę ludzi znało, a tu nic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Uroki życia w mieście, ludzi pełno, a jak by nikogo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Właśnie, wyszyscy się wynieśli i nie a co robić... Moja 3 z rzędu sobota w domu, ale powiem Wam , że jest ok : D Da się wytrzymać, nie jest tak źle :) No ale cóż, tak trzeba czasem : D A czemu przyrównujecie mnie do ''Lady Laroo'' ? Podeślijcie mi link do jej profilu, zobaczę kto to ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka milosc Napisano Październik 15, 2011 ja też tu, siedzę i piję piwo w samotnosci z jednej strony chciałabym gdzieś wyjsc, ale z drugiej mi sie nie chce - zbyt dzika chyba jestem ;/ koleżanka do mnie dzwoniła, pewnie chciała mnie gdzies wyciągnac, ale nie odebrałam, bo niby co mam robic z nią i jej mężem, ktory nigdzie jej samej nie puszcza? ehh... juz nie pamietam kiedy byłam na jakiejs imprezie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona samotna Napisano Październik 15, 2011 maleńka ja na ostatniej udanej imprezie byłam jakieś 6-7 lat temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 żona samotna - Nie masz koleżanek? ; ]No założę się, że napewno jakaś jest , i zgodzi się z Tobą pójść na piwo ; ] Pogadacie sobie, będzie Ci lepiej : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Październik 15, 2011 Jestem przeziębiona i nafaszerowana środkami wzmacniającymi popijam herbatę z miodem i cytryną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka milosc Napisano Październik 15, 2011 zona ale Ty chcociaż masz męza, a ja... nikogo ;( nie mowiąc tu nawet o facecie, tylko o jakiej kolwiek osobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhhgjhg Napisano Październik 15, 2011 haidii wepchne Ci swego grubego kutonga w dupsko to Ci przejdzie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 hailie - Nie martw się. Ja mam anginę ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona samotna Napisano Październik 15, 2011 tutaj nie, tylko praca i dom. I tyle. A pracuję w biurze w takiej malutkiej firmie, gdzie jest szef, magazynier, ja i 1 kierowca:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona samotna Napisano Październik 15, 2011 No mam męża który sie w każdy wekend spotyka z kumplami a ja jak ten kołek siedzę sama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 A co to kutong?:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przystojny_33 0 Napisano Październik 15, 2011 Angina...to spadam bo sie zarażę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Październik 15, 2011 Lirycznaterrorystka, angina:o Znam ten ból:o Na którym etapie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 malenka milosc - Kobietce nie jest dane iść samej przez życie. Znajdziesz kogoś, chyba nie masz 70 lat , prawda? ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Październik 15, 2011 Kutong to pieszczotliwa nazwa wacka proboszcza, z którym baraszkuje ten uroczy nick w pomarańczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach