Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 hailie Chyba raczej w tej ostatniej ; > Teraz gardło najbardziej boli, nie mogę przełknąć śliny ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 I 70 lat w niczym nie przeszkadza, by się pobrać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morrigan Nox 0 Napisano Październik 15, 2011 Jutro mam gosci, wiec dzis odpoczywam po wielkim sprzataniu i szykowaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Hailie to było pytanie retoryczne:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Październik 15, 2011 Po ostatniej to już tylko wyzdrowienia stopniowe. Na anginę najlepsze okłady z Kafe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka milosc Napisano Październik 15, 2011 Liczna... No nie, nie mam 70, mam 23 lata, ale co z tego jak żadnego faceta do siebie nie dopuszczam bo boję się że po raz kolejny mnie zranią... - trauma z "lat młodzieńczych" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hailie 0 Napisano Październik 15, 2011 Grzeslaw, no chyba, że tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Grzeslaw Masz rację ; > Ale młodemu prędzej to przychodzi ; D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliffeczka 0 Napisano Październik 15, 2011 hey, ja też chora, na szczęście przeziębienie tylko bo w ciąży jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 malenka milosc, przykro mi ;( Ale kiedyś może będzie taki dzień, w którym zrozumiesz, że nie możesz dalej żyć w samotności...Powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Lirycznaterrorystka wiem, że tak, a nie ma to znaczenia na motylki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 hailie Mam nadzieję, że to coś mi przejdzie już ; ) Ale gorączki nie mam i czuję się lepiej, więc będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 oliffeczka no to gratulacje, a który to miesiąc? ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Lirycznaterrorystka to miło, ale życzę zdrowia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Grzesławie, dziękuję Ci bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Lirycznaterrorystka czyż byśmy oboje zostali na topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Grzeslaw, chyba tak ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anastazja8710 0 Napisano Październik 15, 2011 a moge sie dolaczyc tez sama w domu maz w pracy jak zreszta cały tydzien ostatni ma nocki... a ja tak siedze i az sie płakac chce bo nie mam do kogo geby otworzyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Lirycznaterrorystka jest gospodynią:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 anastazja8710 - mam w domu to samo... Pracuje jako ratowniczka medyczna, mam już dość nocek ; ] Mój narzeczony, żołnierz też często wyjeżdża na misje, i jestem wtedy sama;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Nie ty jedna nie masz do kogo się odezwać:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Grzeslaw ile masz lat? ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Dużo, aż 44:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Narzeczony jest teraz na jakichś szkoleniach....Mam dosyć ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 To jest dużo? co Ty gadasz ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 No to szkolą jego umundurowane panie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anastazja8710 0 Napisano Październik 15, 2011 a moj jutro tez na nocke ale zeby jeszcze normalnie na 22 ale on na 18 do 6 i tak cały tydzien,,, ja to z natury gaduła jestem i tak mi smutno jest... mam 5 miesieczna coreczke ona płacze bo zaczyna zabkowac to jeszcze ten brak pomocy mnie dobija... juz w głowe dostaje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anastazja8710 0 Napisano Październik 15, 2011 czesiu 44 to nie duzo to kwiecie wieku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Jak się niema drugiej połówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach