Gość Mlodaaa żona... Napisano Październik 15, 2011 Zona samotna, to tak jak ja, też się przeprowadziłam tutaj i prawie nikogo nie znam, ale robię postępy :) Plany na wieczór miałam inne, ale jak zwykle, nic z tego... Tak mi brakuje ludzi, tak bym sobie poszła na imprezę.. ech.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Grzeslaw, nieee ; ] Na pewno tak nie jest ; > Jestem o to spokojna, mogę mu zaufać ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 anastazja8710 Przykro mi... Musisz kogoś poznać i po prostu się wygadać. Też jestem Gaduła ! :) I nie mogę znieść, kiedy siedzę sama ; ]Przynajmniej praca daje mi tą chwilową satyswakcję, że kimś jestem ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Ja miałem na myśli regulamin, a nie tere fere:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Mlodaaa żona... też musisz kogoś poznać! ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Październik 15, 2011 musze wstac o 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Mintaja po co? w niedzielę? ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Cześć Nintaja no to jajko z piwem i do łuzia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mlodaaa żona... Napisano Październik 15, 2011 No parę osób już poznałam, ale na razie to takie znajomości na dystans, jak to bywa na początku, mam nadzieję, że się uda z kimś zaprzyjaźnić, bo zeświruje od tego samotnego siedzenia w czterech ścianach.. ,anastazja, wiem co to znaczy jak mąż codziennie jest na nockach i się siedzi samej z dzieckiem, smutaśnie.. A w ogóle to ja zawsze wszystko mam pod górkę, myślałam, że zostaniemy już tam gdzie mieszkaliśmy wcześniej, miałam pracę, znajomości jakoś szybko się nawiązało i tak mi się podobało te miasto :( ale nie, nigdy nie może być całkiem dobrze, musiały nadejść kłopoty, trzeba się było wyprowadzić.. Takie życie.. Ale jeszcze tam wrócę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anke 0 Napisano Październik 15, 2011 Mam okres, cierpię jak cholera, nie wytrzymam już z tym szalejącym mięśniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Październik 15, 2011 musze, sila wyzzsza jakie jajko z piwem? cos nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Podobno dobry usypiacz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mewrwea Napisano Październik 15, 2011 ściemniam ,ze nie ma mnie w mieście bo był to jedyny sposób żeby wymigać się od randki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Anke Biedna ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Październik 15, 2011 Merw... a co koles nie pasi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anke 0 Napisano Październik 15, 2011 No, ale w sumie to wole mieć niż nie mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mewrwea Napisano Październik 15, 2011 no nie pasi niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 [serce Trzeba walnąć browarka ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 [kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Idę po piwo ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca desznika 0 Napisano Październik 15, 2011 Ja usiłuję złowić Desznika w odmętach kafeteryjnych topików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Łowca desznika - Co to ''desznik''? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach