Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia.

Zerwalam, odezwie sie?

Polecane posty

Gość Gabcia.

Zerwalam z chlopakiem, bo mnie klamal, klamal i klamal... bylismy na odleglosc. myslicie,ze odezwie sie jakos? (z jego zachowania wlasnie zerwalam) myslicie,ze jak Kocha to zmieni sie ,przemysli? Co myslicie? Pozdrawiam... :)

Gość może nie jest szczęśliwa
skoro zerwałaś, to po co ma się odzywać?

Gość Gabcia.
tak najlepiej glupio zapytac... nie przezyles(as) nigdy rozlaki? liczylabym na to, ze sie poprawi (jesli prawdziwie kocha) nie wiesz o co mi chodzi? moze ten brak mnie do czegos doprowadzi, ale sluchaj kolezanko, jak ktos klamie - juz bedzie klamal caly czas, prawda to? : (

Gość Niebioss
jesli mu na prawde na Tobie zalezy, napisze, zaproponuje przyjazn.

Gość baby są strasznie głupie
Napisz to po polsku. Po co chcesz żeby się odzywał? Chcesz znów usłyszeć kłamstwa?

jak masz problem,to trzeba usiasc i porozmawiac - a nie zrywac,i liczyc,ze sieodezwie. Bo jak dla mnie to strasznie gowniarskie jest. To moje zdanie.

Gość Niebioss
Pauuulla24 = gowniarskie? chyba nie pamietasz jak sie zachowywalas za mlodu gabcia, dobrze bedzie

no wlasnie tak nie robilam...Nie wiem,czy to normalne,zerwac,a potem liczyc na to,ze on na kolanach wroci???? To jest normalne?

Gość Niebioss
Pauuulla24 = nie ze na kolanach, ale przemysli co stracil i by sie zastanowil ,jestem chlopakiem wiec wiem czesto na to idziemy.., myslimy jaki skarb stracilismy LEPIEJ NIECH MEZCZYZNI SIE TU WYPOWIEDZA.