Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdenerowowana..

no ja po prostu musze sie wyrzyc

Polecane posty

Gość zdenerowowana..

mam tego naprawdę dosyć!! jestem wkurzona jak nigdy!! siedzę przed tym durnym komputerem i ryczę !! ojciec mnie naprawdę wkurza. od niedawna sie kuzwa bawi w fana muzyki i wykpuje glosniki i sprzęty za tysiace zl. nie ma problemu. zarabia wystarczajaco. ale on kuzwa rozwala ten sprzet po calym domu. wracam dzisiaj z zajec a tu u mnie w pokoju jego komp lezy na drukarce i podlaczony tysiacami kablami bo muzyke sobie puszca. nie mialam nic przeciwko dopoki nie chcialam czegos wydrukowac. wiec mu mowie zeby zabral komputer to on przychodzi i staje sobie sobie w drzwiach i z tekstem ze po co ja teraz ma to drukować! i wgl jakos sie tak wszystko potoczylo ze oboje sie darlismy. a potemm jeszcze z lapami do mnie wyskoczyl i zaczal pierdolic ze jakis gowniarz mu nie biedzie podskakiwal. na szczescie mama mi pomogla bo sama bym sobie nie dala rady. normalnie rzucil mna o podloge! chcial mi tez rozpierdolic komputer ktory dostalam na 18. wyskoczyl z pretensjami ze nie mam wgl dla niego szacunku itp. zaczal mnie wyzywac od debili i gorszych!! zawsze musi robic jakies sceny! ostatnio moja 8 letnia siostra zaprosila kolezanke do domu. oczywiscie wszystko uzgodnione z rodzicami i wgl. a on przy obiedzie kuzwa przy matce tej dziewczynki zaczal sie drzec na moja siostre jak ona je i wgl zachowuje sie jak swinia ! tak przy obcych ludziach!! a po prostu byla zgarbiona i nie uzywala noza. cale szczescie ze moge liczyc w miare mozliwosci na mame

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować