Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjj23

Dziewczyny! Czy mogłybyście mieć faceta z brzuchem?

Polecane posty

Gość jjj23

Chodzi o nadwagę 10-15 kilo.

Gość kocham witkaca
ja nie, ale paru moim koleżankom to nie przeszkadza ;)

Gość dfsfsdfsefef
chuj sie przejmujesz brzuchem to laska ma wygladać a nie ty

Tak, pod warunkiem, ze on tez moglby byc z kobieta z nadwaga, bo jezeli jest chooyem, ktoremu ciezko o siebie zadbac, a od innych wymaga, to niech wypierdala. :) 🖐️

Gość po wielu latach
może...ale na starcie życia nieeeeee

Gość niezła dupa...
pod warunkiem że ma przynajmniej 16cm kutasa.

Gość jjj23
Lady Love - podaj jakieś dobre sposoby. niezła dupa... chyba nie byłoby problemu!

Gość jjj23
Tak, na zrzucenie o którym piszesz...

A co? Twoj facet ma brzuch? mój tez ma, nie wyobrazam sobie mezczyzny bez brzuszka. Do czego ja bym się przytulić miała :(

Ja jakoś nie mogę się przełamać. Może i to tylko wygląd, ale moim zdaniem to dużo świadczy o osobie. A najgorzej, kiedy taki grubas z brzuchem po jajca podrywa tylko wysportowane laski hehehe.

Gość jjj23
Nie, to ja jestem facetem z brzuszkiem.

Bo ma brzuch i od razu grubas... dziewczyno, weź się zastanów a nie pierdol jak by Ci ząbki szły. Ile ja znam facetów szczupłych a brzuszek mają. Mężczyzna dla mnie szczupły nie jest prawdziwym mężczyzną. Musi mieć umiesnione nogi przede wszystkim ( jak moj ) musi miec odrobinke ciałka i odrobinke brzuszka, jak bede chciala sie ogrzać przy kaloryferku to posiadam w kazdym pokoju, a ja chce sie przytulic do misia ktore cieplo oddaje :)

moj men zaczynal od diety dukana, ale stwierdzilam ze to nie zbyt dobry pomysl choc schudl po niej z 10 kg w niecaly miesiac, teraz poprostu zdrowo sie odzywia, wiecej rusza i juz ponad 20 na minusie :) gdy go poznalam mial ok 105kg - szczerze nigdy wczesniej bym sie za takim nie obejzala, ale! zainterosowala mnie jego pasja do muzyki no i okazal sie byc naprawde swietnym czlowiekiem

Ja mam faceta z brzuchem i nadwagą. Jak się poznaliśmy był chudy, ale z czasem zaczął tyć. Bardzo go kocham i nie przeszkadza mi jego brzuch, ale czasem jak widzę niektóre laski z bardzo otyłymi zastanawiam się jak mogą z nimi być. Mój ma charyzmę i zajebistą osobowość, to go bardzo często ratuje przed moimi chamskimi uwagami.

Gość massshhlinkaa3u983
idz na siłke i nie wracaj!!!!!!!!!!!!!!!

Na siłownie i po problemie ;) Poza tym możesz dostać jakiejś choroby :P Lepiej być szczupłym, nadwaga 10, 15 kilo to nie 5 kg :P

hey zonko :D no ja skosilam ja 2 dni temu :d dorwalam sie do nozyczek kuchennych i stwierdzilam ze raz sie zyje :D

Gość lili 500
a ja lubie facetow z brzuchem

Gość zona pierona
Jej jak za maz wychodzilam , to moj malz wygladal jak kij od miotly , to znaczy z pracy jakies miesnie mial , tylko ani pol grama tluszczu , a kilka lat temu zmienil prace -dalej jest bardzo szczuply - ani pol kg. nadwagi , za to taki kulkowaty brzuch mu urosl , smieje sie ze jest w 7 miesiacu , no ludzie roznie tyja , ale w zasadzie mi to nie przeszkadza , tylko stare koszula tal sie glupio tam opinaja!

Nie. Dobrze tu ktoś napisał, że zapuszczenie się świadczy o człowieku...nie lubię leni.

JAsne ! takich lubię najbardziej są najfajniejsi, moj byly mial 185 wazyl jakos 105 kg byl super fajny mialam sie do czego przytulic

omg do dziś mam traumę z tym związaną :P jeszcze za czasów liceum miałem taki kaloryferek, może nie jakiś wyrzeźbiony jak u kulturystów, taki bardziej płaski ale twardy :) wydawało mi się że kobiety lubią jak ma facet jędrne wszystko co tylko możliwe... :D a błąd! jeden kumpel miał tzw odstający mięsień piwny a jedna laska się do niego kleiła bo jak sama stwierdziła "jest taki fajny miękki"... no myślałem że mnie trafi na miejscu :P inni się starają, biegają na siłownię żeby jakoś wyglądać a ten ma bęben jak betoniara i ma większe powodzenie :D hahah